Aysonu Kizlari 2008

canım yaaa inşallah test yanlış çıkmıştırrr hem e neden adet olmadın hala ozaman sen git doktora gittt ama bekle bakalım 1-2 gün daha nolcekkk olmadı bi test daha yap anam

Neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben celdum bacum ama gitmişinizzz benimki evde ya bugün iş yapıyor yemek falan yaptı oruçlu ya dağ gibi yemek olsa yapar midesine düşkünnnnnn bana yardım olsun diye de mutfağa el attı ama zaten 3 gün önce kadın gelmişti temizliğe kirli deel yani mutfağımmmm şimdide salata yapıyorrr daha iftara 2 saat var yahuuu dedimm tuz muz atmam bişolmaz diyorrr ayol bu adam hakkatten açlığa dayanamıyor bensiz kalır ama yemeksiz aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol:

BEN GELDİMMMM UYUMUŞUM HALADA UYURUM
DİMEK HİCROŞUM OCAN YEMEKSİZ ASLA HEEEEEE
LAZ ERKEKLERİ ÖLE MALESEFFFF

BENİM KOCamda yapıyor bide diyoo ben bi çeşit daha yapamda sen yarın yapma

evet canım kimse yokkkkkkkkkkk

canım kabız olmamaya dikkat etde sorun çıkmasın demiiiiiiiiiiiiiiii

yeeee kayısı yeeeeeeeeeeeeee

cnm yaa kayısı hergün 2 tane yiyecem yoksa karnımda gökgürültüüs yapıyorr yaaa

fena oluyorumm yani......bu arada kontrole gideceğim gün kadir gecesiymiş annem aradıı
bu bebek çok bereketli olacak kısım dedi mübrek ayda haberi geldi inş.kendisinin varlığını mübarek ayın mübarek gecesinin gününde alacaksınız dedi.....inş. anne dedim.

bu arada eşimin iş arkadaşı var eşi ile bende görüşüyorum ailecek görüşüyoruz yani cnm

birbuçuk senedir korunmuyolar kız her ay adet oluyor eşinde sorun var

kız en sonunda rahim filmi çekilmiş ...bişey yokmuş ama yumurtası hücrfe oluşturmuyormuş çok üzüldümm yaaaa allahım neler var bide deriz her ay adet oluyor sağlıklı deriz ama hücresi yokmuş nasıl oluyor anlamıyorumm:1shok:

evettt cnmmm iyi düşünelimmm iyi olalımmmmmmmmmm

hergüne BUGÜN ÇOKK GÜSEL OLACAKK DİYE BAŞLAYALIMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…