Aysonu Kizlari 2008

neşem yarin bir doktora gitsennn testi zaten o isteyecek yaaa kaç gün olduu

canım sonuca üzüldüm
bencede kist olmaz canım kistin olsa ateşin okadar yüksek çıkmaz ama vardır bisebebi git yarın dra

canım yaaa inşallah test yanlış çıkmıştırrr hem e neden adet olmadın hala ozaman sen git doktora gittt ama bekle bakalım 1-2 gün daha nolcekkk olmadı bi test daha yap anam

bugün cihan beyi aradım anlattım olanı bana şimdi hastaneye git test yap sonuç ne olursa tekrar ara dedi
test yaptırdım oda negatif:çok üzgünüm: yani bebek denen bişey yok bende
neyse aradım cihan beyi söyledim,dediki kadının adet döngüsü 21 gün ve 40 gün arasıdır
şimdi bir 40gün geçsin ve adet olmazsan ona göre bana gel bakarız dedi
kist oluşmuşmudur dedim zannetmem bana geldiğinden beri küçücük bir kistini gördüm oda
kendiliğinden attın dedi
neyse 5 daha bekleyecem adet olmazsam galiba söktürücü verecek ama 1 aha test yaptıracakmış bana:çok üzgünüm:
of ya neyse inşallah o zaman a kadar adet olurum şahsen adet olsam yine gidecem bana düzenleyici verecekmiş 3 ay kullanacakmışım
yada eşin ne zaman micro yapalım derse o zamana kadar kullanır düzenli adetini olursun dedi
kızlar murat tedavisi bitip derse tamam micro yapalım bende hemen latif beye gidecem
cihan beyede anlattım doğru tercih dedi gülerek
ama aramızda kalsın falan dedi
anlayacağıız benim karnım boş ama olsun benim canım dostumun hamile haberini aldım bu bana yeterde artar:dance:
yarında dilek ablanın ısısı tekrar yükselir inşallah test yapar ve pozitifi görür ve sevincim ikiye katlanır
ve dilek ablamıda aramadım knt -18 kalmış ya nereye gidiyor bu kadar knt anlamadım kafamçokkarıştı

birsenim ya oda neymiş yumurta hücremi üretemiyormuş anam daha neler duyacaz
vallah hakkımızda hayırlısı olsun bir tanem ya

tabii senin bebişler hayırlı olacak annesi o kadar dua ve ramazan ı şerif e denk geldi bide kadir gecesi kalp atışını duyarsın allah be:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

SELAM kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldim ama fazla kalamicammm benim kocişin doğum günü bugün kardeşlerim geliyor sürpriz yapacaklarmışşş bu sene bişii yapamadık evde kutlanıyor anlicağınızzz ben gündüzden kutladım şimdide kardeşler geliyor yoldalar 10 dk size takıliiim dedimmm

cnm neler yaşamisin yaaa .....neysee bekleyelim bu ay kizlarda adet olamama var ..

Fake kiz sende öle bişey yok dimi

inş. Dileğin isisi artar belki geç döllenme olmuştur....

Cnm hemen micro deme zaten sen ben ne dersek diyelim doktor sizin sonuçlariniza göre karar veriyor cnm...hakkindakinin hayirlisini versin..........

Inş. Cnm keseyi görürüz ama kalp atşi için çok zor cnm 4 haftalik olur o zamana kalp atişi için 6 hafta hatta 7 hafta diyolar

hakkimizdakinin hayirlisini versin rabbimm

malesef kapı çalıyor kızlarr bizimkiler çabuk geldiii yakındalarmış beni aradıklarında maleseff ben kaçtımmmmmmmmmmmmmmm

oooo bugünmüydüüü kutlu olsunn cnmm benim kocaminda 22 sinde ama tek kurusum yok valla onunda yok hediye alamayacam

yani biriktirmiştim ama geride kalan iki çocuğumu dondurdum onlarla

canım eşinin doğum günü kutlu olsun nice mutlu senelere

canım hakkımızda hayırlısı ya neyse çekeceğimiz ve göreceğimiz yaşayacağız kaçış yok hiç bir şeyden
canım ben cihan a murat ın durumunu anlattım oda vakit kaybetmeden bence hemen micro deneyin dedi
zaten latif beyin de tercihi microdan olur dedi
en sağlıklısı ve garantilisi dedi tabii ilede tutacak diyede bişey yok dedi işte
içim bir tuhaf oldu hiç bişey düşünemiyorum sıkılıyorum ama onu bile belli edemiyorum neyim ben ya:1no2:

ne diyeyim hayirlisi o zaman murat neden tedavi oluyor cnm madem parayida görümcen verecek bayramdan sonra gidin

Kizlar ben kaçtimm canlarimmmmm uzanacağimmm öperim sizleri

neşem üzülme cnm biliyorum çok zorrrr ama üzülme ben hala inanmiyorum
aslinda hala hamiş bile sayilmam yüce rabbim kalp atişlarini duymak nasip ederse o zaman diyeceğimmm hamile

rabbim

fakeme
neşeme
bomboma
fatoşuma
sultana
bernaya bir an önce hayirli evlatttttttttt verir inş....

canımmurat ta kristalleşme çıktı ya 3ay onun tedavisini görecek
bayramdan sonra olmaz 2 bekleyecem murat ın sperm testi sonucuna göre hareket edecez

neyse beni bırak ya sen nasılsın uykun varmı halen

tamam canım sana hayılı geceler
ve aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım sen hamilesin en fazla 4-5 haftaya galiba kalp atışlarını duyacaksın yavrularının
bende kaçarım aten şimdi:))

canımmurat ta kristalleşme çıktı ya 3ay onun tedavisini görecek
bayramdan sonra olmaz 2 bekleyecem murat ın sperm testi sonucuna göre hareket edecez

neyse beni bırak ya sen nasılsın uykun varmı halen

yok bee ne uykusuuuu uyudum gündüzz şimdi yokk uykuuu

kasik ağrim var sadedce dinleneceğmmm şimdii

neşemmmmmmmmmmmmmmmm üzüldüm canım ben çok umutluydum oysa
sende benim gibi oldun demek adet söktürücü vericektir büyük bi ihtimal allah herşeyin hayırlısını versinnn

dileğede üzüldüm ama belki yarın müjdeli haberi verir bize inş.

birsen sen yat dinlen canım

fakeeeeeeeeeeeee naber canım

yattim geldim bakem dedimmmmm kimse yokkkkkkkkkk öptümmmmm

kiz git yat aşağiiiiii dinlen öle durma fazla ayakta yani uykunu al iyiceee çifte dinlenmen lazim seniiinnn sonra bu günleri çoook ararsin haberin olaaa bak ben kaç aydir uykusuzluktan bittim şöööle yüzükoyun yatmayi nekadar özledim sola sağa yatmaktan anam ağladi yanlarim çürüdü resmenn yawwww

o günler gelsinde benimde çürüsün cnm ....canım benim ben sürekli yatıyomki
laptopya bu küçük sehpa getiridim başucunda yatarak size yazıyorum bazen karnıma yastık koyup kucağıma alıyorum..ama yorulmuyorum emin ol sadece bi zararı varmıdır onu merak ediyom onuda soracağım...zatenbugün hastaneyi arayacam ilçlarla ilgili latifle konuşacam...

günaydın kuşlar benden başka kimse yok sanırım

bende karga mokunu yemeden kalktım...hala korkunç rüya görüyorum canavar görüyorum resmen yaa

aksam yatarken okuyorum ,uyku arasında okuyorum...yani sürekli okuyorum kocam gittikten sonra uyuyamadım aldım yastığımı oturma odasına geldim allahtan gündüz uyuyorum ....kahvaltı edem diyecem ama daha çok erekn karnummm acıkır sonraaa

gidem kahvaltı yapam çok acıktım yaa bugün güsel bir sofra yapacam kendümeee

ben gelelne kadar kıdemli hamiş arkadaşlarımdan biri geldiğinde benim şu soruma cvp verebilirmi

ben sabah ilk tuvaletimi küçük tuvaletimi yaparken kasıklarımm çok ağrıyoo

sonra biraz devam ediyo ama baya canım yanıyor adet oluyormusum gibi oluyor normalmi bu ağrılar

günaydın dirim.. tecrübeli hamiş değilim ama şansına :)... tebrik etmek istedim.. senin adına çok sevindim ... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. analı babalı büyütsün...a.s.

günaydın kuşum. canım benim. beni aradın yaaa. akşama kadar mutluluktan nasıl gezdim. sanki ben hamileydim yaaaaaaaa. seni çok seviyorum canım yaaaaaaaa.
herkese günaydın. nurişim uyanmadınmı daha canım. bomboma ne olmuş yaaa. banada söyleyin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…