gidem kahvaltı yapam çok acıktım yaa bugün güsel bir sofra yapacam kendümeee
ben gelelne kadar kıdemli hamiş arkadaşlarımdan biri geldiğinde benim şu soruma cvp verebilirmi
ben sabah ilk tuvaletimi küçük tuvaletimi yaparken kasıklarımm çok ağrıyoo
sonra biraz devam ediyo ama baya canım yanıyor adet oluyormusum gibi oluyor normalmi bu ağrılar
günaydın canım...
ben gene bu sabah kötüyüm yaww..uykumu var anlayamıyorum kendimi artık..
canım idrarını yaparken ağrının sebebi belki idrar yollarında enfeksiyon olabilir..ben hiç öyle bişi yaşamadım...şuan yaşıyorum daha yeni yeni..çok idrarımı tutunca falan kasıklarım ağrıyor...sonra gaz problemim çok fazlaa vallaa salıyorum eşim kızıyor bende diyorumki bebek çok gazlı ne yapayım yaww ben diyorum ....halim harap yani tutsan olmuyor kalksan gitsn gidene kadar zart zart:)))))
bilmiyorumki acab senin ikiz ondanmı ağrın oluyor....bilemiyorumki dr gidince anlatırsın şikayetlerini onlar daha iyi biliyorlar ama dr lar bel ağrısı kasık ağrısı normal diyorlar..kanama olmadığı müdetçe...
son adet tarihin ne canım....
gidem kahvaltı yapam çok acıktım yaa bugün güsel bir sofra yapacam kendümeee
ben gelelne kadar kıdemli hamiş arkadaşlarımdan biri geldiğinde benim şu soruma cvp verebilirmi
ben sabah ilk tuvaletimi küçük tuvaletimi yaparken kasıklarımm çok ağrıyoo
sonra biraz devam ediyo ama baya canım yanıyor adet oluyormusum gibi oluyor normalmi bu ağrılar
bombomdan haber yok canım...varsada benim haberim yok..
sadece neşeyi biliyorum..neşe test yaptı ve hamiş değil..inş test yanlışdır..
cnm sabahki ilk idrarımı yaparken kasıklarım ağrıyor ama yanma vs.yok
acaba gece sıkışıyorumda ondanmı öle sabah yaparken oluyor ...neyse soracam bugün arayaam hastaneyii....kasık ağrım sürekli deil ama oluncada biraz sürüyor bi sağ tarafım bi sol tarafım.....bu arada mide eksimem en aza indi dimek strestenmişşşş bide iki bardak süt içiyorum heralde o yüzden daha rahatımmm
Günaydin arkideşlerrrrrrrrrr nasilsiniz bakalim bu sabahhhhhh ben çok heyecanliyimmmmmmmmmmm akşamda sancim vardi biraz belimde ağridi uyuyamadim pek kizi okula yolladim şimdi bakiim biraz gidip yaticam tekrar
cnm sabahki ilk idrarımı yaparken kasıklarım ağrıyor ama yanma vs.yok
acaba gece sıkışıyorumda ondanmı öle sabah yaparken oluyor ...neyse soracam bugün arayaam hastaneyii....kasık ağrım sürekli deil ama oluncada biraz sürüyor bi sağ tarafım bi sol tarafım.....bu arada mide eksimem en aza indi dimek strestenmişşşş bide iki bardak süt içiyorum heralde o yüzden daha rahatımmm
günaydınnn dırımımm güzel annem nasılsın canımm.
papatya yaa sana bişi soracam karnın burnundaya senin..:))) ay nasıl bişi çok rahatsız edici bi durumuu...nasıl bişii..kolaymı yoksa herkez hamilelik çok kolay diyor yaşayanlar..önemli olan doğumdan sonrası çok yoorucu diyorlar yaa..ben şimdi hamişliğin ilerleyen günlerini düşünüyorum:))) zormu zormuu..
valla tam kişisine sordun anacım ben hem şiştim hem kilo aldım hem hamişliğimin son dönemleri sıcaklara denk geldi zaten çoook sorunlu bir hamişlik geçirdim başlarda sonunada aynı oldu gerçi rahatsızlıklar peşimi bırakmadı ama kilo almazsan tuzluya dikkat edip şişlik olmasını aza indirgersen çok büyük sorun yaşamazsın senin hamişliğinin sonuda çok sıcaklara gelmiyor sanırım fazla sıkıntı çekmezsinn
herkes aynı olmuyor tabiii bazı ları patır patır doğuruyor kolay diye valla bünyeden bünyeye farkediyor allah kolaylık versin hepinize bne diyeyiimm sorduğuna soracağına pişman olmuşundur bir dokundun bin ahh işittin ama o kadar sıkıntıya rağmen güzeldi behhhhhhhhhh
güsel anne sensin cnm benimmmmmm ben daha aday adayıyımmm heleki bişey hissetmiyorum kasık ağrılarımdan başka.....ne bulantı ,ne uyku, işte o yüzden bişey anlamıyorum .......ama kalp atışını duyarsam masalım senlenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?