Aysonu Kizlari 2008

üüüüü ama benım cevabıma cevap vermedi nuriş kuş....küstüm ıhhh:))

bidaha tekrarlayayım şimdik geçmişi bakmayın sonra zor sayfa yaw sinir etti benıı...

ben şimdi artık tad almaya başladım yiyecekler eski tadlarına geri döndü sankim..ağzımdaki o acılıkda yok gibi..yaw normalmi benım erkenmigeçdi ne acaba bişimi oldukiiii...ayy korkmaya başaldım...ama bişiler içimde büyüyor gece iki kere tuvalete kalkyorum çok su içiyorum ama çok sıcakkkkk inş serinler havalar..

bol bol sıvı tüket ve çok pişmiş et ye kan yapar
biz tam olarak kaç haftalığız biliyormusun ben hesaplayamıyorum tüp beekte nasıl oluyorrr

cnm benim nurayyy hesaplamaya çalıştııı 6 haftalık gibi oluyor dedi ama yinede doktor söleyecek cnm.......sıvı tüketiyorummmmm

ette yiyorumm sebze yiyemiyorum bu ara

yuh yani. git o zaman. mesela sen doğum yapsan demekki bebek doğar artık kırkımı çıkar bilmem o gelene kadar. gerizekalı yaaa. gelmeseydin yani. hiç gelmese daha iyiydi bence klava:

ulen bebeklık sacma soru soruon ondan cevap vermıom:dilcikar:
evham yapma yavrum oyle sey olur mu yaaa nerden ne cıkarsam diosun resmen:mymeka:

ama biseeee kısma kuşummmbiz acemi hamüşşş soracazz
bunaltcazzz laelaelaelaelaeişteee bizden sonra gelecek acemilere biz yardımcı olacaz :CüvCüv::CüvCüv:

ooooo bak bombom neşe fatoşş sultan fakee neler soracakkkkknaniknanikbize

hicranla konuştumm ağrısı varmış ameliyathaneye girmeden nişanı gelmişş tam zamanında doğurduu
emzirmişş kızını çok güsel kızım diyor.......
ağrısı varmış ondada alerji olduğundan ağır ağrıkesici yapamıyolarmış...

canım yaaaaaaa. içim gitti Valla. bende şimdi bizim bi kız var sekreter onunla konuşuyorduk. oda akrabası varmış hamile ondan bahsediyordu. dedimki o günleri bende görürmüyüm acaba. senin yazını okudum. duygulandım biraz. içim bi tuhaf oldu yaaa. bende istiyorum yaaaaaaa :CüvCüv: :ecrin_bebek:

sultancığım göreceksin cnmmm merak etmeeeeeeeeeee

istanbul yağmurla buluştuu şükürrrrrrrrrrrrrrrrr

burda yağmıyor henüz dırımım
sultancım az daha sabır bitanem olucaz bizim de bebişlerimiz biz hamile kalabildik inş.bi daha kalıcaz

oyy kıyamam agrısı mı varmısss
kızım guzel dıyor heee ins goruruz tez zamanda gusel kızımızı

dırım kus sorun kusum ama akıllı olun furmayım kafanıza:mymeka:naniknanik:dance:
düşe kalka öğrenecezz çokda furmaaa cnm zaten o kadar akıllı olsak sormayık bu kadar soru yawffffkaydirigubbakcemile2naniknanik
tavuk gogsu haslanmıs sebze ve yogurt yedim kusum:cokacimcoook:

ohhhhhhhh ben afiyet oılsunn........bennnedense hep abur cubur yemek isityom yaa

burda yağmıyor henüz dırımım
sultancım az daha sabır bitanem olucaz bizim de bebişlerimiz biz hamile kalabildik inş.bi daha kalıcaz

cnm burada yağıyor gök gürledii

Son düzenleme:
kızlar ya pardon bir an yok oldum ben kusura bakmayın:tomato:
komşuya gittimde anca geldim

kız birsen senin ağzını yesin aytunçkaydirigubbakcemile3
ne kadar güzel demişin bizdende neşe sulatan fake fatoş öğrenecek diyeaşkum benimŞeniz
anam bizdemi böyle olcezzzzzzzzz :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :dance:

daha beterrrrrrrrrrrrrrrr olacannnnnnnnn heheeeeee

susssssss anne olacannn sendeeeeeeeee sende anlatacaksınn

hehehe ye beni anam ye:jeyyar:sositososito

analar ya anlatacak çok şeyleri var
demin bende annemle konuştum kadınında derdi büyük
abim halen iş bulmamış evdeymiş sinir hastası olacak kadın birde rahat mış abim görme diyor
daha beterrrrrrrrrrrrrrrr olacannnnnnnnn heheeeeee

susssssss anne olacannn sendeeeeeeeee sende anlatacaksınn

hadi bakalım inşallah canım ya sağlıklı bir şekilde dünyaya getireyimde yavruma her acıya razıyım:CüvCüv::ecrin_bebek:

ulen bebeklık sacma soru soruon ondan cevap vermıom:dilcikar:
evham yapma yavrum oyle sey olur mu yaaa nerden ne cıkarsam diosun resmen:mymeka:

dövmee beniii:))) neşeyi yediğin gibi benidee yeeeeeeeeeee:)))

hattaaa onu yeme beni yee hihihihihiihihihihhihiihihi

hahahahahahaha :enbuyukkk:

aytunççç bu aksam geçç gelecekkkkkkkkkkkkkkkk yawfff şimdiden sıkıldımmm

bu arada hiçroşun kızı 3.300 doğmuşş

özel değilse kuşm bizede de bakalım belki bi fükürr veririzzz

ayyyyy benimde bugün kasığım belim ağrıyıp duruyo yaaa

kızlar canlarım ben böyle diyorum ama inanın bi yarım yarım...hep siz varsınız aklımda inşallah bbu günlerde sizinde olsun diye hep dua ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…