Aysonu Kizlari 2008

dövmee beniii:))) neşeyi yediğin gibi benidee yeeeeeeeeeee:)))

hattaaa onu yeme beni yee hihihihihiihihihihhihiihihi

hahahahahahaha :enbuyukkk:

kıskanç karuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol:
ben seni yesem olmazmı kız he ne dersin:jeyyar:
tadın nasıl bakam
hem bebişle bir tatlısınızdır siz şimdi Şeniz

buarada nuray ım evet bazen annem anlatınca elimden bişey gelmediği için içim çok kötü oluyor
ama onlar ne yapsın bir bize dertlerini açıyorlar başkasına anlatsalar üstüne bin katar geri döner
artık katlanacaz.belki bazen bizde bilmeden bişey anlattığımızda onlarında içi cız ediyordur ama elden gelen bişey yok diyip susuyorlardır yada hemen yanımızda bulunuyorlar işte:1hug:

yaaaa kendimi huysuzzz bir çocuk gibi hissediyorumm uykummu var ne yaaaa ayyy bi memnuniyetsizlik var üzerimde gezmeyide mıçım yemiyorr

aaaaaaaaaaaaaaa ne uyuzum bennnnnnnnnnn

det lennn:mymeka:hemen nasıl gelecekkkk onlaar ne zahmet çektiler yaaaaaa

bebeklik kızz hep kızın diyesim geliyor kızınmı olacak nee

:))))) evet yaa demi canım daha ne sıkıntılar çekecez ..papatya dedi ya dünmü neydi sağıma soluma yata yata çürüdü demişdi...daha bunları güzel günleri yaşayacaz:)

inşallah canım kızım olsun kız evlad hayırlı evlad derler ...inşallah...sizin gibi gelinleri görünce korkuyorum oğlum olmasın benden çalar :)))))))))))))))))))) sırnaşık şey a.s.

seni yiyemem ulen bogazımda kalırsın kart karu:roflol::roflol:
oysa neşem kıtır kıtır tam agzıma layık:roflol::roflol:hihoyyytkaydirigubbakcemile3

manyak karı gelir ısırır ısırır yerim seni ya cokacimcoook
vallah varya hepiciğinizi çok seviyom hehehe murat duymasın:roflol:
ya siz çok ama çok tatlısınız hamişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrim benim:dance:

seni yiyemem ulen bogazımda kalırsın kart karu:roflol::roflol:
oysa neşem kıtır kıtır tam agzıma layık:roflol::roflol:hihoyyytkaydirigubbakcemile3

aşk olsun bana kart dedin daha ben 28 yaşında genç kızım :))))))lülülülülülü

ama yaşım 28 ama kendimi 15 lik hisediyorum kaydirigubbakcemile5

kız bak tadımada nuriş duysun tazeciğim ben açmamış çiçeğim ben:)))))))kaydirigubbakcemile3

hahahaaaayyyy kızz sen bizim gibi gelinlerden korkuyon ama
sen daha belli olmayan oğlanı kıskanıyon gelinden sende fena kaynana olacan belliiiklava::mymeka:

ahhhh cnm ya yaşlımışda yawwww annen daha genç duruyo sorması yaıp ama annen kaç yaşında.....valla o yaşda adamla anlaşmak çok zor yaa babam elli küsür yasda valla çekilmiyor bazennn ....çıldrıtıyor bizi anneni düşünemiyorum
birde annen böle hayat dolu duruyor kuşum gezmekten tozmaktan almaktan hoşlanan bir kadın gibi eee pinti isee annen tabiii anlaşamaz ...valla bu yaşdada çekilmezz...boşanamazda diyon.....allah sabır versib kuşumm oda ayy bi evde surat asmasıda ne kötüüü yaww

aytunççç bu aksam geçç gelecekkkkkkkkkkkkkkkk yawfff şimdiden sıkıldımmm

bu arada hiçroşun kızı 3.300 doğmuşş
ay maşşalh çok güzel ya murat efendi bugün geç gelecek 9 gibi arasam acaba ayıp olurmuki
hadi ya annekininkide çile yani of allah ım bu erkeklerden çekilen dertler
neşe kusum ben de dinlemek zul geldiginden deil de hep aynı cozumsuz konuların uzerinde konusmaktan yoruluyorum-tatlicadiarzu-

haklısın bir tanem ne diyeyim çözülecek dert olsa koşarsın ama böyleside gerçekten zor
allah a annene sabır versin
o adamada bişey demiyorum hiç

yaaaa kendimi huysuzzz bir çocuk gibi hissediyorumm uykummu var ne yaaaa ayyy bi memnuniyetsizlik var üzerimde gezmeyide mıçım yemiyorr

aaaaaaaaaaaaaaa ne uyuzum bennnnnnnnnnn

evet yaww hamilelik sana yaramadı kız huysuz virjin oldun çıkdın hihihihihihiih

eşim bana öyle diyor sana yaramadı yaw bu hamilelikk:))))))))))))) aman konuşsun dursun kaydirigubbakcemile3

olmaz kuşum zaten yarında hastanede olacakmışşş kızz evden ara bende evden aradımm kon.yok para yokkkk yookkk yokkk

evet yaww hamilelik sana yaramadı kız huysuz virjin oldun çıkdın hihihihihihiih

eşim bana öyle diyor sana yaramadı yaw bu hamilelikk:))))))))))))) aman konuşsun dursun kaydirigubbakcemile3

hee yaaaa böle bişey yapmka istemiyorum ...ev yemeği yemek istemiyorum yaaa

böle ızgara türü et balık tavuk yemek istiyorum tatlı heç biişey yemiyorumm

bu aksam için kocam sana hamburger alayım gelirken dedi yok dedim....ama abur cubur isityorum ben yaaa

ayyyy yuhhhh diyoum yaaaaaaaaaa öle hacılardan korkacaksın cnm malesef din iman kimde biliyonmiyor derler ya çok doğru hacı olmuş ne olmuşşş

benim dayım ecde tv.haberden habere acar karısı çarşaflıı
ama kadın dayıma annene bakarsan senden boşanırım demiş
annanem hastaya onun maaşını birde evini kiraya verilmesini talp etti
öle bakarmış öteki dayımlar kabul etmedi bakma biz bakarız dediler dayıma şimdi boşarım
annene bakarsan diyomuş...ölmüş dedim için ne belalar ne küfürler etmişş
ama 5 vakit kaçırmazlar....kuran ellerinde ama yürekleri pissssssssssssssss iştee

annen hasta bee nasıl tutacak bugün sağlıklı genç insanlar tutmuyor eşimin patorunu sigara için tutmuyorum diyormuşş..d,üşünn iştee

olmaz kuşum zaten yarında hastanede olacakmışşş kızz evden ara bende evden aradımm kon.yok para yokkkk yookkk yokkk
canım ya evden arayamam murat kız kardeşim yüzünden sıfırlara kapadı teli zaten haftayada kople kapattıracakmış:çok üzgünüm:
olmazsa bugün bana knt transfer eder yarın ararım

of of of yani o dindar adam bunu bilmeli vucuda işkence olacaksa oruç tutulmaz diye
durumu iyiyse bir fakire para verir vermeyecek durumdaysa vermez
annemde tutmuyor şeker hastası diyea.s
ama durumu iyi olsa verecek ama bilene ne yapsın şimdi allah allah
allah ım inşallah anneni fazla çektirmez ve bu adamdan turtarır diyorum başka bişey demiyorum

aaaaaaaaaa kuşummmm adam kaynanam gibi bunamışş beee
anacığın bi çıngar yapsın gelsin bir hafta kalsın sende yaa belki aklı başına gelirr heee
annen bişey demiyorsa şimdi onaaa o dahada üste çıkıyordur....
ahh cnm keşke imkanı olsa anneninde oradan bir oda dahi olsa ev alabilsee çekilmezs yaa annene yazukk vallaaa

kuşum kardeşin ambargomu koyduu tlf da murat öle yaptı

kapatma konusunda haklıı offf az konuşuyon dünya para ödüyonn
ne yapacam bilmiyorum hatlı tlf alsam çok konuşurum
ev tlf olmadan olmaz diyor aytunç sucuyu ceptenmi arayacaz
hastaneyi ceptenmi arayacaz diyor...kapatmıyor eee bende konuşuyorum
bi aradımmı susmuyorum bu ay az gelmiş 28 ytl gelmişş

benim yengem edepsiz cnm
öteki yengemde gelin ama tek kuruşunu istemeden bakıyor ananemi
dayımm ananemin maaşını çekiyor eline veriyor
ananem dayıma veriyor...dayımda onun masrafını karşılıyor
kağıdada not tutuyor öteki kardeşleri sorsa diye
ben bakarım kaynanama öteki iki gelinde o ışığı göremiyorum ama eşim
için bakarım....aytunca annene gıcık oldum dedim adam uyuyamadı asla annesi ile küs olamyacam...o yüzdennn bakarımm

o ev adamınmı cnm yaa

nedemek annenene bakamak zorunda değilmiş alla alla nikahına almışya
bakacak tabi manya bak yaa...ohhhh giydirsin yedirsin kadınlık yapsın
ama sana bakamk zorunda değilim kuşumm anneden piskoloji kalmamıştır
hayat elbette tek çekilmez ama bölede yasanmazkii....ayy çok üzüldüm
annene allah sabır versin....sen birarada olursun ama ahmet yapamaz cnm
hee şöle bir durum var kadının canına tak edecekse kapıdamı kalacak
o zaman mecbur .....ama ahmete zor olur insan donu ile dolaşmak ister
yayılmak ister.....ben yasadım biliyom kaynım var diye süteyensiz dolaşamazdım
banyodan çıkarken sinan kapını kapa derdim...yani ahmeti düşün...
ama anann atamazsın kuşummm....şimdi sana hak verdim elinden bişeyde gelmiyor
haklı olarak şişiyorsun

fıstıklarrr nasılsınızzz geçmişi okuyamadım inşllah olumsuz hiçbirşey yokturr.şekerlerim bugünden haber vereyimde bizim 20 kırkımız çıktı ve annem daha fazla duramayacagı için ben annemle gidiyorumm eger yazamazsam merak etmeyin ama kardeşime gidecegim onda net var ordan yazarım sizlere güzel arkadaşlarım. hepinizi çokkk öptümm.

ayyyyyyyyyyy aslımmm cnmmm gidiyonmuuu yaaaa
kuşum hayırlı yolculuklarrrr güle güle git cnmmm yolun acık olsunn
dikkat et cnm kendine ve ozanımızaasenağlama:1hug:

aslımmm kötü bişey yokkk

bu arada eylül annelerinde ayşeyi gördüm bakalım buraya uğrayacak mı???????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…