ay allah analı babalı büyütsün..pek şirindir ayyy bizimkilerde gelse hemen yaaaaaaaa :)))
dövmee beniii:))) neşeyi yediğin gibi benidee yeeeeeeeeeee:)))
hattaaa onu yeme beni yee hihihihihiihihihihhihiihihi
hahahahahahaha :enbuyukkk:
det lennn:mymeka:hemen nasıl gelecekkkk onlaar ne zahmet çektiler yaaaaaa
bebeklik kızz hep kızın diyesim geliyor kızınmı olacak nee
seni yiyemem ulen bogazımda kalırsın kart karu:roflol::roflol:
oysa neşem kıtır kıtır tam agzıma layık:roflol::roflol:hihoyyytkaydirigubbakcemile3
seni yiyemem ulen bogazımda kalırsın kart karu:roflol::roflol:
oysa neşem kıtır kıtır tam agzıma layık:roflol::roflol:hihoyyytkaydirigubbakcemile3
kıskanç karuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol:
ben seni yesem olmazmı kız he ne dersin:jeyyar:
tadın nasıl bakam
hem bebişle bir tatlısınızdır siz şimdi Şeniz
buarada nuray ım evet bazen annem anlatınca elimden bişey gelmediği için içim çok kötü oluyor
ama onlar ne yapsın bir bize dertlerini açıyorlar başkasına anlatsalar üstüne bin katar geri döner
artık katlanacaz.belki bazen bizde bilmeden bişey anlattığımızda onlarında içi cız ediyordur ama elden gelen bişey yok diyip susuyorlardır yada hemen yanımızda bulunuyorlar işte:1hug:
:))))) evet yaa demi canım daha ne sıkıntılar çekecez ..papatya dedi ya dünmü neydi sağıma soluma yata yata çürüdü demişdi...daha bunları güzel günleri yaşayacaz:)
inşallah canım kızım olsun kız evlad hayırlı evlad derler ...inşallah...sizin gibi gelinleri görünce korkuyorum oğlum olmasın benden çalar :)))))))))))))))))))) sırnaşık şey a.s.
ahhhh cnm ya yaşlımışda yawwww annen daha genç duruyo sorması yaıp ama annen kaç yaşında.....valla o yaşda adamla anlaşmak çok zor yaa babam elli küsür yasda valla çekilmiyor bazennn ....çıldrıtıyor bizi anneni düşünemiyorumkuşum adamla geçinemiyolar tek sorun bu
çok pinti ve geçimsiz kendisi..annem gecen buraya geldi alısveriş yaptık hani..1gece kaldı o zamandan beri küs anneme.burnundan getirdi kadının neden izmire gitmiş gezmiş onu bırakıp da:mymeka:
ayrılamıo da şimdi..daha once ayrıldı izmire tasındı adam arkasından geldi hadiiiii oraya geri tasındı.kredi borcu filan da var zaten gelemez yani artık istese de..
ancak koydeki evi satıp krediyi kapatacak uzerine de konut kredisi alacaz ona ev alacaz ancak oyle gelir
ee bunlar da adam ölmeden cok zor yani
yaslılıgına veriyorum cogu seyi bunadı ama cekilmez hal aldı artık cok bunaltıo kadını cok huysuz
yası oldu 73 Allah bilir ama fazla da yasamaz zaten.kac senedir cekiyo katlanacak artık ölene kadar napalım:sm_confused:
ay maşşalh çok güzel ya murat efendi bugün geç gelecek 9 gibi arasam acaba ayıp olurmukiaytunççç bu aksam geçç gelecekkkkkkkkkkkkkkkk yawfff şimdiden sıkıldımmm
bu arada hiçroşun kızı 3.300 doğmuşş
hadi ya annekininkide çile yani of allah ım bu erkeklerden çekilen dertlerkuşum adamla geçinemiyolar tek sorun bu
çok pinti ve geçimsiz kendisi..annem gecen buraya geldi alısveriş yaptık hani..1gece kaldı o zamandan beri küs anneme.burnundan getirdi kadının neden izmire gitmiş gezmiş onu bırakıp da:mymeka:
ayrılamıo da şimdi..daha once ayrıldı izmire tasındı adam arkasından geldi hadiiiii oraya geri tasındı.kredi borcu filan da var zaten gelemez yani artık istese de..
ancak koydeki evi satıp krediyi kapatacak uzerine de konut kredisi alacaz ona ev alacaz ancak oyle gelir
ee bunlar da adam ölmeden cok zor yani
yaslılıgına veriyorum cogu seyi bunadı ama cekilmez hal aldı artık cok bunaltıo kadını cok huysuz
yası oldu 73 Allah bilir ama fazla da yasamaz zaten.kac senedir cekiyo katlanacak artık ölene kadar napalım:sm_confused:
neşe kusum ben de dinlemek zul geldiginden deil de hep aynı cozumsuz konuların uzerinde konusmaktan yoruluyorum-tatlicadiarzu-
yaaaa kendimi huysuzzz bir çocuk gibi hissediyorumm uykummu var ne yaaaa ayyy bi memnuniyetsizlik var üzerimde gezmeyide mıçım yemiyorr
aaaaaaaaaaaaaaa ne uyuzum bennnnnnnnnnn
evet yaww hamilelik sana yaramadı kız huysuz virjin oldun çıkdın hihihihihihiih
eşim bana öyle diyor sana yaramadı yaw bu hamilelikk:))))))))))))) aman konuşsun dursun kaydirigubbakcemile3
evt canım yaşlı ama huyu da iyi deil işte
eskiden daha iyiydi ama bu kızı bunların basına musallat oldgundan beri huyu degişti.onlara para yedirmek zorunda kalıo sıkısıo acısını annemden cıkarıo:mymeka:
aynen kusum annem cok sever yesin giysin gezsin alsın
tam zıttı yani.annem 54 yasında canım.tamam arada fark var da adam pinti ve hacı aynı zamanda muslumanlık muhabbetine bile cok eziyet edio
guya hacı olacak.kalp kırmaması lazım mubarek gunde
annemin cok agır ılacları var ıcmesi gerekeen yoksa hastaneye yatmak zorunda kalcak.oruc tutmuyo diye anama kızıyo yani sen dusun
canım ya evden arayamam murat kız kardeşim yüzünden sıfırlara kapadı teli zaten haftayada kople kapattıracakmış:çok üzgünüm:olmaz kuşum zaten yarında hastanede olacakmışşş kızz evden ara bende evden aradımm kon.yok para yokkkk yookkk yokkk
evt canım yaşlı ama huyu da iyi deil işte
eskiden daha iyiydi ama bu kızı bunların basına musallat oldgundan beri huyu degişti.onlara para yedirmek zorunda kalıo sıkısıo acısını annemden cıkarıo:mymeka:
aynen kusum annem cok sever yesin giysin gezsin alsın
tam zıttı yani.annem 54 yasında canım.tamam arada fark var da adam pinti ve hacı aynı zamanda muslumanlık muhabbetine bile cok eziyet edio
guya hacı olacak.kalp kırmaması lazım mubarek gunde
annemin cok agır ılacları var ıcmesi gerekeen yoksa hastaneye yatmak zorunda kalcak.oruc tutmuyo diye anama kızıyo yani sen dusun
bir de şimdi aradı ya kadın
grip olmus ses filan gitmiş nold dedim gece beyefendi gelmiş tum camları acmıs sıcak geldı dıye
anam da donmus ruzgarın altında
sbah soylendim ben yatıom orda neden acıosun diye
banane senden diomuş:mymeka:
her lafın basında bana kafasız dıyo oyle baslıo lafa dıo:mymeka:
valla catladım sıkıntıdan artık
ben calısıo olsam ve elimde daha fazla imkan olsa alır getiririm ev tutarım
sonucta ben onun evinde oturuyorum eşim dahi karısamaz
ama aynı evde olamayız işte ne olsa el oglu kabul eder mi 3 gn deil 5 gun deil:1no2:
canım ya evden arayamam murat kız kardeşim yüzünden sıfırlara kapadı teli zaten haftayada kople kapattıracakmış:çok üzgünüm:
olmazsa bugün bana knt transfer eder yarın ararım
of of of yani o dindar adam bunu bilmeli vucuda işkence olacaksa oruç tutulmaz diye
durumu iyiyse bir fakire para verir vermeyecek durumdaysa vermez
annemde tutmuyor şeker hastası diyea.s
ama durumu iyi olsa verecek ama bilene ne yapsın şimdi allah allah
allah ım inşallah anneni fazla çektirmez ve bu adamdan turtarır diyorum başka bişey demiyorum
benim yengem edepsiz cnmevet kusum haklısın hacı hocalıkla insanlık olmuyor
kadın 1 dedigini 2etmiyo gul gibi bakıo sana
paranı pulunu da kendin yiosun daha ne istiosun kadından bi huzur ver yaniiiiiii
senin yengen de bes para etmezmiş kusum bee
kaynanaya bakmak cok zor kendı ananı bakmak bıle zor
sahsen ben de bakmam
ama anana bakarsan bosanırım ne demek
bunu ben bıle dıyemem ki anasının ayırdıgı uvey evlat benimkisi
oyle bişe olsa 4kardes bunlar her bırı ayda 100-150ytl verse kirası ödenir
kendi maasları da kendine yeter kimseye muhtac olmaz
ama daha fazlasını ben de yapmam
kıymetli ogulları ve gelinleri baksın ona ben deil
insan ne ektiyse onu biçer hayatta
dırım kusum koydeki evi satsa alırız da onu da nasıl satacak adamın gozu onunde
mumkun deil yanii.
baska bir yerde olsalar ya da nazillideki evde otursalar koydekini el altından satar hallederdi o.dedim ya ölene kadar cekecek baska care yok.
ben de anama bırak adamı gel bakarız basımızın caresıne dıyemıyorum o kadar imkanım benim de yok cunku
ancak beraber oturabiliriz o da cooook zor olur hepimiz icin
fıstıklarrr nasılsınızzz geçmişi okuyamadım inşllah olumsuz hiçbirşey yokturr.şekerlerim bugünden haber vereyimde bizim 20 kırkımız çıktı ve annem daha fazla duramayacagı için ben annemle gidiyorumm eger yazamazsam merak etmeyin ama kardeşime gidecegim onda net var ordan yazarım sizlere güzel arkadaşlarım. hepinizi çokkk öptümm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?