Aysonu Kizlari 2008

canım işte adet olsam rahatlarımda cihan bey i dünde ardım kasığına bastır dedi bastırdım çok bir sertlik varmı dedi yok dedim
hatta yumuşak gibi dedim
o zaman kist falan oluşmaz dedi
ve adette daha var gibi
ama sen 5 gün ol yada olma gelecen dedi
şimdi cihan bey burda yok seminerdemi ne işte doğru yazdıysam
onun için p.tesi gidecem
birsen senin ne zaman rahmine kan boşalmıştı yani adetin kaçıncı günüydü

var ya senin bu halan dilini tutamayan dedikoducu kadınlar olur ya aynı onun gibi
benim teyzemle süper anlaşırlar vallah
al birini vur birine neyse canım senin bir kulağından girsin ötekisinden çıksın bozma moralini sen
hem kötü söz sahibinindir arkandan konuşsun konuşsun dursun
ne anladıklarınıda daha çözemedim ama

canımmmm bak sinir yok. ne halt yerse ne derse desin. kötü laf sahibinindir. onda utanma olsa zaten konuşmaz. koskoca kadın. sen git evinde yaptığı yemekleri ye daha çıkmadan arkasından konuş. sen hasta hasta yemek yaptın bide gözüne dizine dursun

yok ben ultrasonla baktırmadım hiç bu ay canım
önceden gidip bakıyordu ya benim 1buçuk sene öncede düzensizliğim olmuştu bir ay demişti vucudun kist oluşturmuyor
ve ondan sonra gittiğimded tertemiz diyordu sadece bir keresinde çok küçük var ama adetle atarsın demişti

hehehe yani ben doktora gitmedim telde konuşmuş yine:))))))))

cnm ben geçen sene ekim ayındaydı 42.gün gittim doktor
hatta sık idrara çıkıyordum...midem bulanıyordum akıntımda çoktu kasık ağrılarım bel ağrılarım vardı cnm......ve ben o salak doktra bu şikayetlerden ötürü 10 gün önce gitmiştim yumurtan çatlıyo dedi sonra bekle dedi en sonunda 42 .gün gittim aaaa kist patlamış dedi terbiyesiz bide dış gebelik olmasın dedi bana kan testi yaptıdı bişey çıkmadı ...o yüzden bence bekleme başka doktra git

sorma yaaaaaa uyuz oldummmmmmmmmmmmmmmmmm boğacam bu kadını
herkes bover diyor ama biri dur demelii

YA NESELİM SENİN ULTRASONLA BAKILMADI MI ZATEN DR GİTTİGİN ZAMAN:uhm:
KİST YOKSA SONRADAN NASIL OLUSSUN NE SACMA BİR DR BU BOYLE BEN BISE ANLAMADM
var canım öle salak doktorlar cnm

cnm yeter ama yaa bıktrıdı beni konuşmayınca aile içinde hiç yoksa annemde denk geliyoz kötü oluyor hadi dedim iyi olalım hala konuşuyor yaa......
ayıp yaa büyüksün sen azcık sus
burada en yakın kişi akrabam o biliyormsun cnm
evinin önünden tek dolmuşla benim kapımdaa
burnum kanadığında aradım sormak için ayy geliyorum dedi bana
ama kaçta geldi biliyormusun .....saat 2 de geldi....gelinini doktora götürmüş oradan eve gitmişler yemekelrini yiyip geldiler bana....annemin patronu ise rabia hanım içim rahat değil sizi bırakayım birsene demiş annem ondan önce geldi o ise kapıdan daha içeri girmeden aaaaaaaa annesi buradaymışşş gelmeseydik hiç dedi
içeri girdi hala konuşuyorrr...yaaaaaaaaaa ayyy ben bu kadınla kavga etmeliyim yaa

geldim kızlar ama işler yoğun gerçekten
bayram öncesi toptancılar maşallah bastırdı
bizde bu kadar beklemiyorduk
yeni arkadaşlara kocamnnnnnnnn
merhabalarrrrrrrrr
herkesler iyi anladığım kadarıyla

iide nurayım bu tek mevzu değilki yaa bizim en ufak lafımızdan alınıyor ama kendi ne söylerse sölesin

bişey olmuyor .benim karşıda küçük halam oturuyor kadını birkere aramam o hep arar yada çağrı atar arayın der....birekere sitem etmezzzz aramıyorsunuz diye

yine tedavinin basında aradı ...bende dedim sonuc çıkınca ararım
aradım söledim ....tabi bu kavga eden bildiği halde aramadı beni...bende aramadım
küçük halayıda eşimin tlf aradım kon.yok çünki... ertesi gün kavgacı aradı ne yaptınız diye
deidm hamileyimm....işte konuştuk felan ...bu hemen küçük halamı aramış haber vermeye eeee o halamda ben biliyom aytunç aradı beni demiş....ayyy bu yemeden içmden beni aradı
sizin halanız kim belli aytunca söle sarılıp halacağım demesin ...ya dedim ne bağrıyorsun o kadın olayları bilmiyordu ben neticiyi vermek için aradım dedim....sen bildiğin halde aramadın dedim....ayyy daha susmadı hadi kapatıyorum dedimm...uyuzz yaaaaaa

amanın bu anlattıkların halan mı yapıyooo ne hala heee boşver takma kafanı benim halamların haberi bile yokk hiç ilgilenmezlerr

valla cnm çokkkkkkkkk haklısınnn bazen sırf bu yüzden acaba anneme yakın biryeremi tasınsam diyorum.....ama oradada orada çok akrabam var bu sefer benden çıkmazlar onada ben gelemem sürekli hizmet etmem lazım...özel hayatımız olmaz cat kapı gelirler
annem diyor bizim evi satıp gelsek suraya diyor ben emekli baban emekli yeter bize diyor
ama babam gelmez alışmışşşş 40 senedir aynı muhitte......

eşin duymasın 6 kat indiğini:))) afiyet bal şeker olsun canımm
bu arada sen b. evlerin neresinde oturuyorsunn

ayyy duysunnn kendüleri aksam arkadaşları ile iftarda olacakk ben ne edecemmm
yanluzz takılcammm...ben b.evlerde soğanlıda oturyorumm

amanın bu anlattıkların halan mı yapıyooo ne hala heee boşver takma kafanı benim halamların haberi bile yokk hiç ilgilenmezlerr

heeee halam tabiiiiiiiiii neyse anlattım rahatladım

tmm şimdi takmıyommm

yaaa yaptım makarnayı beğenmedim alla allaaaaaa garnitür koydumm ondanmuu olduu bölee

vallah murat ın bir sözü var doğru en akraba falan tanımam zaten bizi menfaat için arayıp sorarlar
benim akrabam senin ailene benim ailem der
doğru bence aileden başka dost yok hehehe görümcem kaynanam hariç

ya ben başka dk a gidem o zaman yarın g.o paşa özele gidem baksınlar bi
hem muratın dükkanada yakın beni götürür getirir hiç değilse:))

nuray ısım 36.5 daha adet olmam demi ya inşallah yarın olurum offffffffffff offfffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…