ayyyyyyyyyyyyyyyyyy kuduruyorum şuanklava:
şu halamla zorla barıştıkk hala arkadan konuşuyorrrrrrrrrr,
valla açacammm tlf ağzıma geleni sayacammm yaaaaaa :mymeka:
halamda kaldığımda anneeme iftara gidecektik hani börek acıtığımız gün
bu halamda yeni gelini ile geldi ocağın basına geçti
gitti kendi gömleğini çıkardı annem tişörtünden aldı ama o tişört benimdi toplamda 4 kere giymedim...
aaa hala çıkar onu kızrtma yapacan o tişört benim yeni dedim yağ olur dedim
orada bana bişey demedi salak kadın içeri geçince gitmiş öteki halama
arkamdan elalemin kızının yanında nasıl konuşuyor demiş...
ayyyy uyuz oldum yaa elalemin kızı ona ontane sayıyor yanımızda gayet güler yüz gösteriyoızzz
ayyyyyyyyyy bu kadını yolacam yaaaaaaaaaaaaaaaa
yaaa bu makarna salatasının yoğurdunun içine sarımsak konuyormu yaaa
canım işte adet olsam rahatlarımda cihan bey i dünde ardım kasığına bastır dedi bastırdım çok bir sertlik varmı dedi yok dedim
hatta yumuşak gibi dedim
o zaman kist falan oluşmaz dedi
ve adette daha var gibi
ama sen 5 gün ol yada olma gelecen dedi
şimdi cihan bey burda yok seminerdemi ne işte doğru yazdıysam
onun için p.tesi gidecem
birsen senin ne zaman rahmine kan boşalmıştı yani adetin kaçıncı günüydü
var ya senin bu halan dilini tutamayan dedikoducu kadınlar olur ya aynı onun gibi
benim teyzemle süper anlaşırlar vallah
al birini vur birine neyse canım senin bir kulağından girsin ötekisinden çıksın bozma moralini sen
hem kötü söz sahibinindir arkandan konuşsun konuşsun dursun
ne anladıklarınıda daha çözemedim ama
var canım öle salak doktorlar cnmYA NESELİM SENİN ULTRASONLA BAKILMADI MI ZATEN DR GİTTİGİN ZAMAN:uhm:
KİST YOKSA SONRADAN NASIL OLUSSUN NE SACMA BİR DR BU BOYLE BEN BISE ANLAMADM
canımmmm bak sinir yok. ne halt yerse ne derse desin. kötü laf sahibinindir. onda utanma olsa zaten konuşmaz. koskoca kadın. sen git evinde yaptığı yemekleri ye daha çıkmadan arkasından konuş. sen hasta hasta yemek yaptın bide gözüne dizine dursun
geldim kızlar ama işler yoğun gerçekten
bayram öncesi toptancılar maşallah bastırdı
bizde bu kadar beklemiyorduk
yeni arkadaşlara kocamnnnnnnnn
merhabalarrrrrrrrr
herkesler iyi anladığım kadarıyla
yaptın mı salatanı ben vazgeçtim çorba daha kolayıma geldi:))
yaptım cnm hamide malzemem yoktu 6 kat indim çıktım yaptımmm şimdi yiyecemm
iide nurayım bu tek mevzu değilki yaa bizim en ufak lafımızdan alınıyor ama kendi ne söylerse sölesin
bişey olmuyor .benim karşıda küçük halam oturuyor kadını birkere aramam o hep arar yada çağrı atar arayın der....birekere sitem etmezzzz aramıyorsunuz diye
yine tedavinin basında aradı ...bende dedim sonuc çıkınca ararım
aradım söledim ....tabi bu kavga eden bildiği halde aramadı beni...bende aramadım
küçük halayıda eşimin tlf aradım kon.yok çünki... ertesi gün kavgacı aradı ne yaptınız diye
deidm hamileyimm....işte konuştuk felan ...bu hemen küçük halamı aramış haber vermeye eeee o halamda ben biliyom aytunç aradı beni demiş....ayyy bu yemeden içmden beni aradı
sizin halanız kim belli aytunca söle sarılıp halacağım demesin ...ya dedim ne bağrıyorsun o kadın olayları bilmiyordu ben neticiyi vermek için aradım dedim....sen bildiğin halde aramadın dedim....ayyy daha susmadı hadi kapatıyorum dedimm...uyuzz yaaaaaa
kusum insanın anası gibi olur mu yaaa
bak benim ölen dayımın karısı cok yakındır guya bana ELİNDE BUYUDUM ANNEM GİBİDİR
attı tuttu karnın buyuynce her ısını yaparız seni yalnız bırakmayız sudur budur.
ama bak ben 1hafta hastanede kaldım ya o zaman manisaya gitmişti ordan kuzenimin gorumcesinin kına gecesi icin kalkıp gelmiş laf olmasın sonra kızına diye..bana hastaneye ziyarete bile gelmedi.ben cocugumu kaybedebilirdim orda 1 hafta keyfimden yatmadım igneler serumlar ilaclarla:1no2:
bir menfaat olunca saniyede gelir ona yaptıgımızın verdigimizin haddi hesabı yok.basa tapmak icin deil durumu anla diye yazıyorum
ama anam gelme refakatci almıyolar dedigim halde kosa kosa geldi taaaa aydından
herkes kendi evladına sadıktır bunu unutma canım
ONA BAKARSAK BENİM ANNEM DE YEGENLERİNE O KADAR DUSKUN DEİLDİR AMA YERİ GELİNCE UZERİNE DUSEN BİŞE VARSA YAPAR
bosver Allah anana babana saglık versin
eşin duymasın 6 kat indiğini:))) afiyet bal şeker olsun canımm
bu arada sen b. evlerin neresinde oturuyorsunn
amanın bu anlattıkların halan mı yapıyooo ne hala heee boşver takma kafanı benim halamların haberi bile yokk hiç ilgilenmezlerr
heeee halam tabiiiiiiiiii neyse anlattım rahatladım
tmm şimdi takmıyommm
yaaa yaptım makarnayı beğenmedim alla allaaaaaa garnitür koydumm ondanmuu olduu bölee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?