Aysonu Kizlari 2008

cnm ne diyeyim yaaa allah kolaylık versinn
bugün kimse yok yaaaaaaaaaa nuray dışarıda olacaktıı
sultan yok
fake gelmiş oyun oynuyor
bombom yokkk
fatoş yok yok yokk işteee

canım yazıcak bişeyim
yok sadace yazabilicem sıkıntım var işte
sıkıntımlada kimseyi üzmek moral bozmak istemiyorum
eeee ne yapıyım kendimi sabah programlarına bide oyuna vurdum kafamı dağıtmaya çalışıyorum pek işe yarmıyo ama ne yapıyım sizihep okuyorum ama yazıcak bişey yokkk
uzun bi sürede bişe yazamıcammmmmm
ne kadar sürer bilmiyorum
beni anlamaya çalışın
sizi seviyorum
bana dua etmeyi unutmayınnnnn

birsen ya benim adet yarın olacak gibi inşallah şahsen 20 gündür gelecem diye sinyal verdi ama neyse
şimdi 36.4 de düştü ısı demek oluyorki yarın ısı yükselmez düşerse adet gelecek
of ya gelsin cihana gidem düzenleyici yazsın
murat microya yada her ne yapılarsa ok derse hemen o zaman düzenleyiciyi bırakırım
stres yapmadım dedim ama galiba içten içe murat a çok kafayı taktım

hehehe ısım biraz yüksek çıksaydı burdaki kız gibi oldu derdim
3 kan testinde çıkmamış allah alllah nasıl olur anlamadım
öyle şanş beni vururmu sence:)))))

selam kızlar, uzun zamandır takip ediyordum sizleri,
allah tedavi aşamasında olan arkadaşlara en kısa sürede bebiş versin. Hamiş bayanlarımıza da rahat bir gebelik ve doğum dilerim.

dırımcım sana bir şey soracağım, tüp bebek forumunda okudum. gonal-f 225 cc kullanmışsın. bu dozla kaç yumurtan oluştu öğrenebilir miyim canım? + tedevin için ne kadara patladı ?

mirmirmirmir
kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap ama böylede unutacağını zannetmiyorum:1no2:
bende girmemiştim bir süre rahatlarım diye ama yeminle sitede arkadaşlarımla konuşunca öyle iyi geldiki
ve olan mucizeleri okuyunca,bak bende 3 yıl 4 aydır uğraşıyorum bebek için bazen üzülüyorum ağlıyorum ama kendimi topluyorum
biliyorumki kendimi yerde yere vursamda 100 kattan atlasamda allah ım istemedikçe bebeğim olmayacak
ee tabi tedaviye devam çaresine bakacaz ama bu şu değilki dünyanıın sonu
bak hiç umut edemeyen birsen hamile microyla demek oluyorki bişeyin peşinden koşacaksın
ama araştırıp :teselli:

lütfen kızma baştada dedim sen bilirsin
biz seni zorlayamayız ama bence bir daha düşünŞeniz

sana diyecek bişey bulamıyorum
ısrarda etmiyorum duacıym herzaman

aman yaa gelsinde sende bana gell bacımmmm gerçi haftaya annemde olacam oraya gelirsin bak mayalı poğça istiyorum heeeee

ohhhhhhhhh ebe bilmiyorki karşısındaki ondan ebe
nuray sonra bende alacam o aletten aytun kızıyor ama alacam kalp atışını duyarsam eğer

güsel dileklerin için sağol cnm .....

tedavi toplam 5000 tuttuu artı 450 ytl iki yumurta dondurmasına verdik.. cnm

225 dozla 20 yakın yumurtam oldu 6 sı daha çok gelişp ön plana çıktı cnm
son dozlarımda 187,5 ve 150 doz oldu

evet hastaneden bile yetişyiyor doğru diyorsun

o kadar gezmişsin cnm normal

istanbulda hava kapalı çok fena uyku havası bende bi mayısıklık valla hiç bişey yapmıyorum yemek bile yemek gelmiyor içimden offfff yaaa çok uyuz bir hal bu yaa

maşallah minik sultanımıza
canım ya vallah biz var ya ebelere bin basarız hehehe
bazen benim dk lada konuştuğumda bana içten içe gıcık kaptığını hissediyordum:roflol:

evet ya para geldiği gibi gidiyor murat bu ay kredi çekecek bankadan 15 bin ytl kadar inşallah işler yoluna girer kızlar dua edin ya

ve dün murat diyorki hep bu velettin yüzünden
neden dedim gelmiyorki babasına şanş getirsin
bide biz firmanın adına atakan olarak açmıştık,ismi bilem hazır diyor:CüvCüv:sırnaşık şey

vallah iki ne yuh ya nuray ım sinir oldum para yüzünden doktorada gidemiyorum adetde gelmiyor of ya neyse vardır bir hayır
hem murat ın 1 ayı bitti kaldı 2 ayı:dance:

nuray akşamları gelmiyo
neşe de gelirse bile genelde geç saate geliyo
sultanda yoğun heralde
fatoşda benim gibi sıkıntıda canım benim oda okuyup yazıcak bişe bulamıyo benim gibi sanırım

yaa cnm tek bebekden mi konuşuyor bak herkesin bir derdi var
anlatıyoz rahtalıyoruz

yani tek derdimiz bebek değil siz girmeyip derdinizi anlatmayınca
ne oluyor ayrı kalıyoz iyisinide kötüsünüde berabaer yasayacaz
ama siz kaçarsanız nasıl olacak

nuray akşamları gelmiyo
neşe de gelirse bile genelde geç saate geliyo
sultanda yoğun heralde
fatoşda benim gibi sıkıntıda canım benim oda okuyup yazıcak bişe bulamıyo benim gibi sanırım

öğlen geldim canım ama site berbattı zaten sonrada eltimlere gittik iftara

dün arkadaşlarla buluştuk akşam eve geldim ordan spora gittim 500 kalori yaktım sanırım por iyi geldi bugün kasıklarım ağrıyo hareket çok önemli yavvv baya bi ara vermiştim ama başladım artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…