Aysonu Kizlari 2008

nuray akşamları gelmiyo
neşe de gelirse bile genelde geç saate geliyo
sultanda yoğun heralde
fatoşda benim gibi sıkıntıda canım benim oda okuyup yazıcak bişe bulamıyo benim gibi sanırım

evet sıkıntidayım fakecim bazen bende bulamıyorun yazcak şey ondan takip ediyorum sadece ne yapam zaten ruh gibiyim ortalıkta dolaşıyorum hiç bişi zevk vermiyo ama dünden beri zorluyorum kendimi a.s.

tmm başka sıkıntılarında var ama susunca konuşmayınca çözüm olmuyor kuşum
sen nasıl rahat olacaksan öle ol ama bak neşeye senden çokkkk çokkk az sıkıntısı var ama oda hamiş kalamıyor
bak fatoş tam 2 micro 3 aşılama yok....işte
benimki büyük şans ama oda kesinmi cnm
ama hayat devam ediyor
hee bize başkalarına kocana hiçbişey olmazz olan sana olur ondan üzülüyorum cnm
yoksa nasıl rahatsan öle oll

evet sıkıntidayım fakecim bazen bende bulamıyorun yazcak şey ondan takip ediyorum sadece ne yapam zaten ruh gibiyim ortalıkta dolaşıyorum hiç bişi zevk vermiyo ama dünden beri zorluyorum kendimi a.s.

görüyom zaten okuyon gidiyon olmaz bari sen yapma yaa olmuyorki böleeee offfffffffff

neyse kızlar ben yatmaya gidiyorum uykum geldiiiiiii
öperim hepinizi yarın sabaha ruhi bunalımlarınızı atmış uyanırsınız inş..:1hug:

Selam arkadaslar hastanedeyim yarin eve cikicam hepinize kizimla benden öpùcùkler hala inanasim gelmiyor kizlar kizima bakip bakip duruyorum.bu arada feci cazgir ve ac gözlù kizim yaw
cnm ya
çok sevindim
hadi sağlıcakla büyütkaydirigubbakcemile5

ay sılam doğummu yaptı:bbo:ya niye söylemiyonuz yaaaaaaaaaaaa

canlarım
kimse yok
ben kaçıyorum
sabah 7 de kalkıyorum
almiş servise binince doğru işe
bu paraya ihtiyacım var
çok sıkıştım
bebek falan aklımda değil
dr da beni gördükce sıkıştırıyo
ted. başlıyalım diye
ama çok zor yaaaaaaaaa
bebeğin sırası değil sanırım

dırım kuşum annelerin en güzeli
neşe cim benim neşe kaynağım
nuray bilğili arkadaşım
bombom duygusal arkadaşım
fake buhranlı kız
mefoya asla pesetmez
sılam cesaretine hayran olduğum kız
hicran mutluluğu hakeden anne
sultan çilekeş arkadaşım
aşkımdoğa umudunu benim gb kaderle bütünleştiren arkadaşım

ve adını sayamadıklarım
sizleri seviyorum ve unutmadım
ama bazen yazmamak daha iyi oluyo
anlayın beni emi

güzel arkadaşlarımm herkese iyi gecelerr ben memlekete nazilliye geldimm şimdi kardeşimdeyim yarında bir ara ugrarımm Allah rahatlık versin hepinize tatlı rüyalar.

günaydınnnnnnnn kimseler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ama gece kuşları gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşş

ben dışarı çıkam ekmek alam

günaydın kızlar annemdeyim pazartesi annemlere internet bağlandı pek bi iyi olduuuu

pazara gitcez birazdan evde hiçbişey kalmadı birazdan gideriz gelince görüşürüz

işe girdinmi canım ay çok sevindim iş yerinden dolayı sıkıntıdaydın iyi olmuş hayırlı olsun gökçencim arada uğra özletme kendini kolay gelsinnnnn

napak ulen geldıysen bando mu calalımkaydirigubbakcemilelülülülülülü
ben de geldım:CüvCüv:

şükürrrrrrrrr geldinnnnnnnnn ettinmii kahvaltııı ben poğca aldm yedimmm dana gibiii

hee bu sabah ısımı ölçtüm:roflol:37.1 çıktıı acaba hamilemiyimm
ama o ısıya rağmen üşüdüm ince pikeyi kaldıracam yorgan çıkaracam evlerin içi serin yaa

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın cnmmmmmm hoşgeldinnnnnna.s.seni gördük bu sabah daha bi mutlu olduk kuşummm:teytey:

etmedim canım yaa sabah saabh cıkolata yedimyarım saat filan once de sut ictim simdi kahvaltı edecema.s
ısını mı olctun deliiiiiiiiiiisırnaşık şey

bende dışarı çıktım gazete aldımm poğça aldım ama abarttım biraz yedimmm
sonrada midem bulandııı çayda içmiyom demir eksikliği yapıyor diyeee
sütte içeme su ile kahvaltı ediyommmm
sütü gün içinde bir bardak içiyorum yetiyordur heraldeeeCADIARZU

nuray kuşum ısı işi içime dert oldu hiç ölçemedim bende ölçtüm bu sabahhhh
ölee liste yapamadım ama olsunnn 37,1 rağmen üşüyordummmm

birde mevsim geçişi alerji başladııı gece sahur yapıyorr eşim sucuk kızartmışşş o kokuu beni uykumdan kaldırdı burnum çokkk kaşındıı yaaaa doktora soracam bunu ne yapacaz diye

kızlar ben dr dan geldim..bebişe bakıldı 9+2 olmuş kalbide atıyormuş herşey pozitif::))

troidele ilgili kan verdim geldim..

haber edeyim dedim..yalnız siteye çok zor girdim inş yazım gelir....şimdi be bişiler yiyem başım dönüyor açım açççç:) sabah dolmuşdan inince hastanenin kapısında lönk hallettim:)) safra çıkdı direk ...bişiler yiyem geri çıkarırsam safra çıkmasın :)))hamilelik zor yaw..ah bide kocam bu dönemde yardımcı olsa banaaa ah ahhhh..yok yok bu erkekler bencil..1-2-3 gün bakarlar sonra işde böyle bugün olduğu gibi bizim gibi birbirinizi yersiniz erkeklerin doğuşdan genleri bozuk bencil şey..ay bitek benımki öyledir belkii....

hihihihihbana nediyor çok komik meyve veren ağaççç aahh ahh bu ağaç taşlandı bugün kocam tarafından ayy deli benım kocam ay nasıl geldim eve nasıl ayrıldım bilmiyorum akşam eve gelsin bir bir soracam onaa ya sabır çekdim bugün...

nuriş ben bilmiyordum fekom iyiki ssöyledin valla bende ilk gördüm:))

cnm benim kansızlığım sınırdadı ama bilmiyordum süt ürünlerinde düşürdüğünü peynir yerim ama yoğurt yemem grisinii aldım içine kırar yerim
cnm yeniyaa daha vitamin verilmedi cnm gittiğimde verir sanırım cnm

kızlar puanların altındaki yeşil kutucukların üstüne geldiğinizde sizi ait yazılar çıkıyo hakkınızda bi bakın istersenizzzzz
bakarızzz cnmmmmmmmmmmmm

hadi cnm gözün aydınnnnnnn darısı basımızaaa cnm aç karnına otobüse bindiysennn olurr tabiiiii:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…