nuray akşamları gelmiyo
neşe de gelirse bile genelde geç saate geliyo
sultanda yoğun heralde
fatoşda benim gibi sıkıntıda canım benim oda okuyup yazıcak bişe bulamıyo benim gibi sanırım
tmm başka sıkıntılarında var ama susunca konuşmayınca çözüm olmuyor kuşumcanım gerçek sıkıntıya düştüğünde konuşmak fayda etmiyooo inan bana bazen oluyo böyle işeteeee korkuyorum anne olamamaktannnn için sıkılıyo düşündükçe bazen sanki nefes alamıyorum artık
ben başkasına anlatsamda benim ağlama krizlerim geçmiyo
canım inan benimde tek derdim bebek değil ama işte bu çok ağır basıyoooooo
ben sizden ayrı kalımıyorum hep okuyorum belki kendimi toplamam için buda gerekli inşşşşşşşşşşşşşşşş
evet sıkıntidayım fakecim bazen bende bulamıyorun yazcak şey ondan takip ediyorum sadece ne yapam zaten ruh gibiyim ortalıkta dolaşıyorum hiç bişi zevk vermiyo ama dünden beri zorluyorum kendimi a.s.
yaptı tabiiiiiiiiiiii uyu sennnnnnnnnn bende doğum yaparım ancak gelürsün sennnnnnnn
sen artıkın bizi sevmiyonnnnnnnnnn
saçmalama
gelirsem yanına hamilesin demem mıncıklarımkaydirigubbakcemile3
bak gece yarısı
sizi merak ettim
cnm keşke yardımcı olabilseydik yıllarca buradaki bütün arkadaşalr o belirtileri bekledi
ama olmuyor adet belirtisi ile aynı herşey ,
ben daha yeni hamileyim adet belirtileri yaşıyorum hee ben doğal yolla kalmadım onuda belirteyim..
cnm yaSelam arkadaslar hastanedeyim yarin eve cikicam hepinize kizimla benden öpùcùkler hala inanasim gelmiyor kizlar kizima bakip bakip duruyorum.bu arada feci cazgir ve ac gözlù kizim yaw
amin cnm rabbim sizlerede bir evlat nasip etsin
dün sılamla konustum bebeğin biri küvezde hala toplayamamış kendini
çok üzüldüm günlüğü 500 ytl miş allahım sabır ve bol rızık versin
cnmm ben de onu isityorum her duşumda abdes alıp yasin okuuyp rabbime dua ediyorum
duyayım diyee ...bugün bide öle ağrım yok korktum yawww içerde herşey durdumu diyorumm... neyse ben 8 gün sonra gidecem keseside olsa göreceğim...
canlarım
kimse yok
ben kaçıyorum
sabah 7 de kalkıyorum
almiş servise binince doğru işe
bu paraya ihtiyacım var
çok sıkıştım
bebek falan aklımda değil
dr da beni gördükce sıkıştırıyo
ted. başlıyalım diye
ama çok zor yaaaaaaaaa
bebeğin sırası değil sanırım
napak ulen geldıysen bando mu calalımkaydirigubbakcemilelülülülülülü
ben de geldım:CüvCüv:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
etmedim canım yaa sabah saabh cıkolata yedimyarım saat filan once de sut ictim simdi kahvaltı edecema.s
ısını mı olctun deliiiiiiiiiiisırnaşık şey
cnm benim kansızlığım sınırdadı ama bilmiyordum süt ürünlerinde düşürdüğünü peynir yerim ama yoğurt yemem grisinii aldım içine kırar yerimulen sut ve sut urunlerı de kansızlık yapıo bı fark yokkisırnaşık şey
sen zaten vitamin alacaksın yani bu kesin.onun icinde de yeterince kalsiyum var demir var ama ekstradan demir hapı da veriyorlar hamilelikte ihtiyac arttıgı icin.
yani 1 bardak cayı icsen nolur icmesen nolur anam sacmalama ulensırnaşık şey
sana doktor vermedi mi vitamin filan sadece folik mi verdi
sut 1 bardak yetmez yogurt peynır de lazım ama hepsını de yesen yine de vitamin sart
cnku bebek vucuttaki kalsıyumu emio ilerde diş kaybı kemik erimesi filan olabilir
takviye sart.simdi senin erken olabilir ama ilerleyen aylarda zaten mtlaka verir bişelerr
bakarızzz cnmmmmmmmmmmmmkızlar puanların altındaki yeşil kutucukların üstüne geldiğinizde sizi ait yazılar çıkıyo hakkınızda bi bakın istersenizzzzz
kızlar ben dr dan geldim..bebişe bakıldı 9+2 olmuş kalbide atıyormuş herşey pozitif::))
troidele ilgili kan verdim geldim..
haber edeyim dedim..yalnız siteye çok zor girdim inş yazım gelir....şimdi be bişiler yiyem başım dönüyor açım açççç:) sabah dolmuşdan inince hastanenin kapısında lönk hallettim:)) safra çıkdı direk ...bişiler yiyem geri çıkarırsam safra çıkmasın :)))hamilelik zor yaw..ah bide kocam bu dönemde yardımcı olsa banaaa ah ahhhh..yok yok bu erkekler bencil..1-2-3 gün bakarlar sonra işde böyle bugün olduğu gibi bizim gibi birbirinizi yersiniz erkeklerin doğuşdan genleri bozuk bencil şey..ay bitek benımki öyledir belkii....
yemek yiyecem gediorm simcilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?