Aysonu Kizlari 2008

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize

birsen yaw bugün benim hiçbiryerim ağrımıyor
ayy kendimi dinlemekten sıkıldım bi atabilsem kafamdan yaaaaa

herkese merhabalar hayırlı cumalarrr. hepinizi çook öpüyorum güzel bir gün diliyorum. hamiş arkadaşlarr bol bol yemek yiyin dinleninn her istediginizi yiyinn kiloyuda dert etmeyinn. :))

kızlar yarın ben dra gidicemmmmmmmm haberiniz olsunnnn
kistim gitmiştir inşta iğneye başlarız benim için dualarınızı eksik etmeyin

hadi cnmmmmmm hayırlı haberle dönnnn cnm

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize

birsen yaw bugün benim hiçbiryerim ağrımıyor
ayy kendimi dinlemekten sıkıldım bi atabilsem kafamdan yaaaaa

cnm benimde dün ağrımıyordu sanırım iyice yerleşiyolar cnm merak etme bende dün korkyum ne oluyor diyee aman allahım hareketlerini hissettiğimizde biraz kımıldamasalar kıyameti kopartacağız demek yaaaa

kızlar ağır bir dedikodu duydum annemden hahahaa:1shok:şoktayım resmennnnnn

anlatsam çok karışıkkk yawwww hala aklım alamıyor hahahaakafamçokkarıştı

herkese merhabalar hayırlı cumalarrr. hepinizi çook öpüyorum güzel bir gün diliyorum. hamiş arkadaşlarr bol bol yemek yiyin dinleninn her istediginizi yiyinn kiloyuda dert etmeyinn. :))

oyyy oyyy aslım sen kurtuldunnn tabiiiiii bize deyyon yeeeyinnnn

ben zaten dünya kadar hormonla hamiş kaldım balon gibi olacammm

aç gitmek zorundaydım canım kan tahlili için(( ay ama birde dolmuişda bi sıkıntı basdı resmen ter boşandım:)

aslım hg kusum ordan bıle gırıosun bızı unutmuosun canım benımŞeniz
dırım ne dedikodusu duydun kıssss

ayyy çok karışık bir mevzuuu kuşum benim patorunun yanındaki sekreter kız benim ortaokul arkadaşımın kız kardeşii.....
bizim ex patron bir şirkete kar ortağı olmuştu oraya bir sağ kol istedi bizde tanıdığımız birini yolladık neyseee bide annemin kmusunun kızını onun yanına yardımcı koyduk

neyse bu yardımcı kızda nişanlı....gel zaman git zaman bizim ex patorun ayrıldı bu şirketten .....ama çocuk kız kalıyordu sordu kıza cocuğa kız benim eski işyerine geldi
çocuk orada kaldı ....kız çok edepsizlik yaptı patorun kovdu bunu .....ama kız bizim yanımızda çalışırken ....öteki çocuk buna doğumgününde kocamn bir tiviti bir buket gül yolladı.tabi herkes şaşkın kız nişanlı çocukla sürekli görüşüyor ...........
neysee bu seketer kız benim arkaaşın kardeşi ya arkadaşım nişanlandı nişana bu kız nişanlısı birde o çocuk birlikte geldi tabi şok oldum üç günlük adam nasıl bu kadar yakın arkadaşı oluyor....arkadaşımın kınasındayız bi baktım bu nişanlı kız çocuğun ablası annesi ile gelmiş kınaya ben şok ve çocuğun ablasını ben tanıyorum oda beni kadaın bana hiç selam sabah vermiyor...sinir oldum tabi işi düşünce çok aramışdı birsenciğim diye aynı piyasanın elamanıyız ...biribirimize elam şutluyorduk....neyseee bugünki büyük şokk benim patorunun yanındaki sekreter kız meğersemmm o çocukla sözlenmişşşşşşşşş
bayramdan sonra nişan olacakmış..ama kız saklıyor...bizim patoronun haberi yok...
büyük ihtimallede o duymasın diye söylemiyor....şaşkınım çüni bu çocuk bu kızla çok yeni tanışmıs hemen söz nişan şaşkınlık yarattı bende ....iyi bir kız inş.doğru karar vermiştir...

olay bu yaniii

kızlarrr babamda verem mikrobu çıkmışş doktor herkesde olabilir demişş

verem değilsin demiş .........nasıl oluyor yaa babam aklı sra benimi kandırıyor mikrobu varsa veremdir iştee öle olmuyormuu

ooo hadı bakalımmmkaydirigubbakcemile3

yaww latif çıkmışda onu söyleyem dedim sorup duruyordu

bana diyo haftaya doktora gittiğinizde bana gelin kalın bayrama kadar banyomu yaptırıdm temizliğimi yaptım diyor...bakalım dedim....

evet nurayım kimse yok
mira işe gidiyormuş
fatoş sabah geldi gitti
neşe yok
sultan yok kon.yok dürteyim aytunçdan kontür tıtrtıklamayı unutmusum
fake gitti
aslı annesinde
hiçroş evinde
amaaaa yaaaaaaa
bombomu gördümmm ama gelemdi msn de açık değil işleri yoğunmuşşş

sen ve ben varız cnm yada site sorunlu giremiyolar ..............

yaaa yarın bir arkadaşım gelecek yani meburi olduu aytunç deli olacak ben kimseye hizmet edemem diyor çocuk .....
kız dedi bize gelin yok dedim gelemeyiz aytunç efendi götürmüyor
aaaa ben yemekleri yapayım geleyim sizde yeriz dedi bişey diyemedim sen yemek yapma dedi...çünkiii berbat yapıyor yemeği aytunç hayatta yemez
ama kızada söylenmiyor...allahın gücüne gitmesin...
anneme boşnak böreği açtırayım birde çorba yaparız dedi evim pisss hadi lavobayı klozeti yıkarız banyoyuda süpürsekk salona alırım ama aytunç spfra kur onu et bunu et dedikce delüüü olacak ayyyyyyy dieyemdim kıza gelmeyinnnn offffffff

ben şimdi aytunça nasıl diyecem onu düşünüyommm
ya bide böğrek yapmadan gelirsee
aman yaa ne yapalım o zaman çorba salata yer
ben yatıyom işte biliyorrr ayıpsa o kendine baksınn
aytunç bu aksam tuvuklu patates yapacak biraz daha tuvuk çıkarayım onu yeriz
en kötüsü lahmacun sölerimmmmm iki kişi zaten.....
yaa çok sık görüşecek biri değiliz ama kendini çok yakın görüyor bana
ben yaparım ederim diyor işteee ona verecem zaten soksun makinya bulaşığıı hizmet etsin hahahaaa 9 ay uğramaz belkiii...............

nuray kuşum tüp bebekde bir arkadaş var 10.günü test yaptı 38.7 çıkmış bugün yapmış 22 çıkmış...kimyasal gebelik demiş doktor

kızacaksın amabende öle bişey yoktur dimi
dün gittiğim polikliniktede sordum bana dedi adam millet idrar testi yapıyor
sonrada kontrole geliyor gayet iyi sonucun dedi....

kızlar kusura bakmayın akşam annemlere kayınvaslidemler gelicek iftara o yüzden annemle yemek ryapıyoz pazarada gittik bu arada mutfakta boğuşuyoz ara ara uğrarımmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…