Aysonu Kizlari 2008

gelirim canım gelmemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii incirlide se...ran past var ordada açık büfe var orasıda olabilirrrr

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evet benim kayanaya yakın orasıııııııııııı doğru kızzzzzzzzzz ona bakarsan çalışlarda güllüoğlu var süperrrrrrrrrrrrrr orasu hem çok uygun hemde çok lezzetliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayşenur ağrılar geçti şekercim sabret 8.haftada ağrılar geçiyor bulantıların başlıyor dermişimmmmm:) başladı mı senin korkunç bir durum yaaa

YOK CANIMM BULANTI FALAN SADECE ARA ARA KASIK SIR VE BEL AĞRIM OLUOOO DAHA BEBEĞİ GÖRMEDİM Kİİ BENNN 2 ŞUBATTA GİDECEM BEN
İNŞALLAH SORUN FALAN ÇIKMAZZ HAYIRLISI İLEE GÖRÜRÜM BEBEĞİMİ KALP ATIŞINIDA DUYARIM İNŞALLAH.

benişm kaynana iyi bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yaaa benim işlerim çok kıslar ben uzaltan takılcam yazın siz acık iş yapayımmmmmmmmmmmm

yaaaaaaaaaaaaaaa kızlar sabah tuvaltten sonra silidiğimde pembe bir leke geldi sonra akıntım kahve geldi eeeeeeeeeee şimdi tuvalete gittim akıntı şefaf kahve karşımı sökülemeyecem sanırsam yarına akdar söküleyim yaaaaaaaaaaaa

inşallah şekercim kaç haftalık olacak sen gittiğinde

YAA CANIMMM EN SONN DEGERİMM 721,50 Dİ 18 OCAKTA 48 SAATTE 2 KAT ARTIO SANIRIM ONA GÖRE ŞİMDİİ 2 BİN YADA 3 BİNLERDE OLMASI GEREKK İNŞALLAHH .....4 VARDIR SANIRIMMM DEMİİ..
ŞİMDİ DR KONUŞTUMM 2 ŞUBATTA GİDECEMM DEGER NORMALL KATLANMASI NORMAL İYİMİŞ YANİ..

benim keyfim pek süper değil kaç gündür sallamıştım herşeyi ama bugün azıcıktan gene takmaya başladım
inşallah diğerlerinin iyidir

ya kıslar bu arada 2 şubatta buluşacaksınız ya
planlar yapıyorsunuz ya
hani o pastane, çalışlardaki güllüoğlu,mado falan çok iyi biliyom ben oraları
yani kısaca çok kıskanıyorum ben
bak mutlaka nikaha gelin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
allahım nikaha gitmeyip yanınıza mı gelsem

arzu can can nasılsın bitanem
gülüm kötü bir şeyler duydum şimdi nasılsın canım ya
çok korktum valla
aman ne olur ya iyi bakın kendinize hamişler
benim en büyük korkumda hamiş kaldıktan sonrası yani aman kıslar aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…