nereye buluşuyonuz nerde buluşuyonuz nasıl kimle nezaman noluyor yawww geçmişede bakıyom ama yetişemedim bu olaya neyin nesiki buuuuuuuu
kızlar 37 dereceylemi hamile kalınıyo yaa ben 2 gündür ölçüyorum 36.8 regl olmama 2 gün var
kızlar 37 dereceylemi hamile kalınıyo yaa ben 2 gündür ölçüyorum 36.8 regl olmama 2 gün var
selaaaaaaaammma.s.
yettimmmmmmmmmmm
yaa haftaya kadar sökülürüsem eğer adetimin 3.günü doktor test yapacakya ogün izin alacam diyom işten ehhh öğlene kadar işimde biterse mira bulaş dedimde .............kaç parçaya bölüncem diyoooooooooo
yoksaaaaaaaaa 2 şubat b.köyde sabah kahvaltısında buluşacazzzzzzzzzzzz
inş.allah izin veririseeeeeeeee tabi neşe dedi bende gelirim sabah kahvaltıyaaaaaaa eeeeeeeeee sende 11 kadar kalr yetişirsen gel kahvaltıdan başlayalım güneeeeeeeeeee
merhaba kızlar ben geldimmmm beni özleyen var mı bakemmmmmmmmm
hayırlısı canım hadi bakalım son gün düşermiş hamiş olmayınca ben bir iki defa ölçtüm bu hafta 36,8 çıktı ben de4 hf hamişim ya
ay nuraycım canım benim kaynanadan çekmeyen var mıdır ki az ya da çok olan çekiyor valla
aaaaaa bensiz kahvaltı haaa yaparsanz boğazınızda kalsın gelcem tabiii bekleyin beni anacımmmm dobişşşşş geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
nerde kahvaltı edeceğimiz bellimiiiiiiiii
b.köyde bakacaz gari keseye uygun bi yer mado dedim ama fix menü ne kadar bilmiyommmmmmm başka yerde bakarız askummmmmmmm sen gel yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dırım ya leke mi geldi ama ama ben farklı habe rbekliyordum yaaaaaaa
ay biz kaynana olunca bizdemi öle olcaz bu kaynana adını alınca bi değişiklikmi oluyor karaktermi çöküyor aceppppppppppppp
ama valla benim bu 2.eşimin anası çoook iyi ağzı var diliyokkk konuşmak istiyor senle sadece arayıp sor istiyorrr öle iğnelemeymiş laf demeymişşş yookkk allaha şükür ama ben uzağım tabiiii rize nere istanbul nere eltilerimede bişii demiyormuş gerçi yok ya kadın çok iyyiiii asıl o çekiyor kaynanasından kaynana hala yaşıyorr bu yaşta çekiyor kadın halaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?