Aysonu Kizlari 2008

nereye buluşuyonuz nerde buluşuyonuz nasıl kimle nezaman noluyor yawww geçmişede bakıyom ama yetişemedim bu olaya neyin nesiki buuuuuuuu

yaa haftaya kadar sökülürüsem eğer adetimin 3.günü doktor test yapacakya ogün izin alacam diyom işten ehhh öğlene kadar işimde biterse mira bulaş dedimde .............kaç parçaya bölüncem diyoooooooooo

yoksaaaaaaaaa 2 şubat b.köyde sabah kahvaltısında buluşacazzzzzzzzzzzz
inş.allah izin veririseeeeeeeee tabi neşe dedi bende gelirim sabah kahvaltıyaaaaaaa eeeeeeeeee sende 11 kadar kalr yetişirsen gel kahvaltıdan başlayalım güneeeeeeeeeee

kızlar 37 dereceylemi hamile kalınıyo yaa ben 2 gündür ölçüyorum 36.8 regl olmama 2 gün var

cnm sürekli ölçmem gerekkkkkkk ve illa 37 derece olacak diye bi kural yok sürekli ölçseydin normal ısınıda öğrenirdik ona göre yorum yaaprdık mesela benim bu ay normal ısım 36.2 ama adetim 5 gün geçti ve bugün sadece leke var gerisi yok 36.5 gidiyoooooooooooo ama hamiş değilimmmmmmmmm

aaaaaa bensiz kahvaltı haaa yaparsanz boğazınızda kalsın gelcem tabiii bekleyin beni anacımmmm dobişşşşş geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
nerde kahvaltı edeceğimiz bellimiiiiiiiii

ayşenur ağrılar geçti şekercim sabret 8.haftada ağrılar geçiyor bulantıların başlıyor dermişimmmmm:) başladı mı senin korkunç bir durum yaaa

ay nuraycım canım benim kaynanadan çekmeyen var mıdır ki az ya da çok olan çekiyor valla

ay biz kaynana olunca bizdemi öle olcaz bu kaynana adını alınca bi değişiklikmi oluyor karaktermi çöküyor aceppppppppppppp

ama valla benim bu 2.eşimin anası çoook iyi ağzı var diliyokkk konuşmak istiyor senle sadece arayıp sor istiyorrr öle iğnelemeymiş laf demeymişşş yookkk allaha şükür ama ben uzağım tabiiii rize nere istanbul nere eltilerimede bişii demiyormuş gerçi yok ya kadın çok iyyiiii asıl o çekiyor kaynanasından kaynana hala yaşıyorr bu yaşta çekiyor kadın halaaaa

aaaaaa bensiz kahvaltı haaa yaparsanz boğazınızda kalsın gelcem tabiii bekleyin beni anacımmmm dobişşşşş geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
nerde kahvaltı edeceğimiz bellimiiiiiiiii

b.köyde bakacaz gari keseye uygun bi yer mado dedim ama fix menü ne kadar bilmiyommmmmmm başka yerde bakarız askummmmmmmm sen gel yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

biz de belki öyle oluruz kız benimki de bir şey demez benimki ayrım yapıyor 2 gelini var beni sayan yok ne ararlar ne sorarlar ama birşey de demezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…