aşkum hoşgeldin cnmmmmmmmmmmmmm diyemedim bi türlü hoşgeldinnnnn
yaaaaaaaa çok yoğun bugünnnnn burasııııııııııııııııı
evet bozuk cnm benim motor bozuk herifinki kuruuuuuuuu
neyse senin koca sağlam dua ettttttttttttttt
cnm yedinmi kekeini dün
nasılsın:teselli:
Tamam Canlarim Dirim Sende Suyunu Kaynatip Içir Pekmezi O Kadar Yararli Değilmiş Yada Ikisini Bir Ver Olurmu Keçiboynuzu Suyunun Hazilanişi Yoksa Yazayim Istersen Sana
utanma anammmmmmm utanmaaaaaaaaaaaaaaaa bu yolda herşey mübahhhhhh be anacığımmmmmm sen geldiğin hafta adetimin 3 günü olur herhal doktora gidip kan verecemya sabahtann h.içi izinli olacam büyük bir ihtimalle kapalı çarşıya gideiriz araşırız o vakit ben alırım sanaaaaaaaaaa
malatya pazarı var minumum ne ararsan varrrrrrrrr
H.G KIZZZ AYYY SENDE BEN GİBİİ UYUYA UYUYAA DOGURACAN SANIRIM CANIMM BENDE SÜREKLİ UYKU HALİ VAR CANIMM
yedim anacım yedim hemde nasıl yedimmm bitmedi bugünde yicem tatlıya düşkünlük var bende ezelden ber ben doğum yapana kadar tabiii allah kısmet ederde bebeğimi kucağıma alırsam ogüne kadar 100 kg olcam sanırımmm
yemez anam arısütü polen vs.yiyor fındık ceviz vs.de daha yemez ama o keçi boynuzu bitince ötekini yaparızzzzzzzz
günaydın şekerciğimmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnn?
valla bebekde artık isterse gelsin hicrannnnnnnn sıkıldım oynamıyom bennn yaniiiiiii
sabah leke oldu ama gerisi yokkkkkkkkkkkkkkkkkk bakalım doktor söktürücü verecekmiiiiiii
yedim anacım yedim hemde nasıl yedimmm bitmedi bugünde yicem tatlıya düşkünlük var bende ezelden ber ben doğum yapana kadar tabiii allah kısmet ederde bebeğimi kucağıma alırsam ogüne kadar 100 kg olcam sanırımmm
valla bebekde artık isterse gelsin hicrannnnnnnn sıkıldım oynamıyom bennn yaniiiiiii
sabah leke oldu ama gerisi yokkkkkkkkkkkkkkkkkk bakalım doktor söktürücü verecekmiiiiiii
bizim bu derdimizde başka herkez adet oldum diye zırlıyo bizde olamadık diye zırlıyozdemi aşkummmmmmmmmmm
selam kızlar bnde aranıza yeni katıldım
:sm_cool:
ya burdada varda utanıyom işte yaaaaaaaaaaa
ben bi geliyim zaten nereye nasıl yetişicem bilmiyom
bizim bu derdimizde başka herkez adet oldum diye zırlıyo bizde olamadık diye zırlıyozdemi aşkummmmmmmmmmm
tatlı ağırlıklı ise oğluşun olucak senin he he:sm_cool:
tmm ülennnnnnnnnnnnnnnnnnnnc.tesi buluşurzzzzzzzzzzz alla allaaaaaaaaa bizimkide belli değül zatennnnnnnnn hastane köşelerinde ne vakit çıkarsam dedimmmmmmm :dilcikar:
ZÜPERRRR ALLAH BOZMASINN ANNEM ÜŞÜTTÜ HASTALANDII ONA AZCIK ÜZÜLDÜMM YAA CİGERLERİ FENA OLMUŞŞ EVDE YATIYOO.. BAŞKA BİŞEY YOKK.. CANIM SENİN AGRILARDA BİR YAVAŞLAMA OLDUMU ARTIKK FAZLA AGRIM YOKK ÇOK NADİRR SOL KASIK AGRIOO BELİ SIRTIM HAFİF AGRIOO BAŞKA BİRSEY YOKK.. SENİN KASIKTA HAFİF SERTLEŞME OLDUMU BENDE OLDUU HAFİF SERT CANIMM NORMALDİR SANIRIMM
sorma aşkımmmmmmmmm sormaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
allahım bize bunu nasip gördü işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?