Aysonu Kizlari 2008

hoşbuldum canım
evet burası bugün çok yoğun sayfanın hızına yetişemiya

Son düzenleme:
cnm yedinmi kekeini dün
nasılsın:teselli:

yedim anacım yedim hemde nasıl yedimmm bitmedi bugünde yicem tatlıya düşkünlük var bende ezelden ber ben doğum yapana kadar tabiii allah kısmet ederde bebeğimi kucağıma alırsam ogüne kadar 100 kg olcam sanırımmm

Tamam Canlarim Dirim Sende Suyunu Kaynatip Içir Pekmezi O Kadar Yararli Değilmiş Yada Ikisini Bir Ver Olurmu Keçiboynuzu Suyunun Hazilanişi Yoksa Yazayim Istersen Sana

yemez anam arısütü polen vs.yiyor fındık ceviz vs.de daha yemez ama o keçi boynuzu bitince ötekini yaparızzzzzzzz

:sm_cool:
ya burdada varda utanıyom işte yaaaaaaaaaaa
ben bi geliyim zaten nereye nasıl yetişicem bilmiyom

günaydın şekerciğimmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnn?

valla bebekde artık isterse gelsin hicrannnnnnnn sıkıldım oynamıyom bennn yaniiiiiii

sabah leke oldu ama gerisi yokkkkkkkkkkkkkkkkkk bakalım doktor söktürücü verecekmiiiiiii

yemez anam arısütü polen vs.yiyor fındık ceviz vs.de daha yemez ama o keçi boynuzu bitince ötekini yaparızzzzzzzz

kız laf dinle keçi bıynuzu kaynat sabah akşam içsin seninkiiii bebeiş için gerekli bence bak ben bu ay içirdim kocişime aşılama tuttu nasip gerçi ama işe yarıyorrrr

hayırlısı artıkın beklicez canikom başka çare varmııı
öle oynamıyom falan yokkk oyundan çıkış yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tatlı ağırlıklı ise oğluşun olucak senin he he:sm_cool:

bizim bu derdimizde başka herkez adet oldum diye zırlıyo bizde olamadık diye zırlıyozdemi aşkummmmmmmmmmm

kessssssssssss uleeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnÇok üzgünüm çoook

:sm_cool:

ya burdada varda utanıyom işte yaaaaaaaaaaa
ben bi geliyim zaten nereye nasıl yetişicem bilmiyom

tmm ülennnnnnnnnnnnnnnnnnnnc.tesi buluşurzzzzzzzzzzz alla allaaaaaaaaa bizimkide belli değül zatennnnnnnnn hastane köşelerinde ne vakit çıkarsam dedimmmmmmm :dilcikar:

tmm ülennnnnnnnnnnnnnnnnnnnc.tesi buluşurzzzzzzzzzzz alla allaaaaaaaaa bizimkide belli değül zatennnnnnnnn hastane köşelerinde ne vakit çıkarsam dedimmmmmmm :dilcikar:

nereye buluşuyonuz nerde buluşuyonuz nasıl kimle nezaman noluyor yawww geçmişede bakıyom ama yetişemedim bu olaya neyin nesiki buuuuuuuu

annene acil şifa diliyorum canım geçmiş olsun iyi bak anneneeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…