kızlar selamün aleyküm şimdi dr dan geldim.
yapmazzzzzzzzzzzzz ooooooooooooo güsellllllll yaparrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:icecream:
ayyyyy miracım kusura bakma valla syfalara sürekli bakamıyom işler biraz cıvcıvlı bende muhasebe takdir edersinki yoğunum çokta katılamıyorum aranıza ondan cnm benim.cumartesi dr gidiyorum eğer herşey yolunda ise ertesi cumarteside işten kaytarabilirsem gelicem yani zor ya kadıköy olaydı öğlen çıkar mutlaka uğrardım burdan benim kadıköye gitmem en az bir saat.desene kızım yeter amma bahane ürettin.açıkçası ydr güzel haberler alırsam eşim kendi eliyle bırakuır .dua edin bana herşey yolunda gitsin
kızlaaaaaaar ben regl oldum sabah.. çok şaşırdım miraaa hani 50 gündü tatlicadiarzu
hamile diilim malesef.sabahtan beri hastanedeyim bir umutla.her bana bakan gözde bir ümit aradım.belki evet hamilesin dicekler diye. ama olmadı.yine olmadı.heralde hiç olmıcak.bu gün ilk defa hamilelik testi için kan verdim.ve bu gün ilk defa kan verirken bayılmadım.bayılmıcam meleğim senin için bayılmıcam dedim bir ümitle.belki duymuştur meleğim beni bir yerlerden.onun için bayılmadım işte.sonucu alınca bir hışımla çıktım drun yanına.oda umutluydu bu sefer.ama benim nazlı meleğim onuda üzdü.hastane başıma yıkıldı sandım.insanların sadece uğultularını duyuyordum.gözlerim buğulandı.sıktım kendimi.ağlamıcam dedim.kardeşim sıkıca koluma sarıldı.dışarı kendimi zor attım ama önümü göremiyodum iyi buğulandım gözlerim.gözyaşlarımın aktığını hissettiğimde tutamadım kendimi.bağırmak geldi haykırmak geldi içimden neden neden ben diye.ama hep sabır esma sabır dedim.
dırım bu şindi kıytırık bi keke neyn yapar
bence tramisu,cheesskek falan iste he he he
kız 11 de 12 ye kadar 1 saatmi durcan yanında cimbomun:1no2:cık cık cık
o bir saatte kekemi yiyceniz bendenmi bahsetcenizzzzzzzzzzzzzkafamçokkarıştı
hamile diilim malesef.sabahtan beri hastanedeyim bir umutla.her bana bakan gözde bir ümit aradım.belki evet hamilesin dicekler diye. ama olmadı.yine olmadı.heralde hiç olmıcak.bu gün ilk defa hamilelik testi için kan verdim.ve bu gün ilk defa kan verirken bayılmadım.bayılmıcam meleğim senin için bayılmıcam dedim bir ümitle.belki duymuştur meleğim beni bir yerlerden.onun için bayılmadım işte.sonucu alınca bir hışımla çıktım drun yanına.oda umutluydu bu sefer.ama benim nazlı meleğim onuda üzdü.hastane başıma yıkıldı sandım.insanların sadece uğultularını duyuyordum.gözlerim buğulandı.sıktım kendimi.ağlamıcam dedim.kardeşim sıkıca koluma sarıldı.dışarı kendimi zor attım ama önümü göremiyodum iyi buğulandım gözlerim.gözyaşlarımın aktığını hissettiğimde tutamadım kendimi.bağırmak geldi haykırmak geldi içimden neden neden ben diye.ama hep sabır esma sabır dedim.
he tiremisu bilmiyim
görümcem verecekti tarifini o güsel yapıyo
diğerini hiç duymadım anam
ama ben meyveli kek yapcam cicim
kıskananlar çatlasın:içelim:
cnm arakdaşım üzülme :1hug:biliyorum çok zor ama önümüze bakmalıyız
esamcığım sende ve eşinde problem varmı? doktorlar neden aşılama tüp bebek mikroenjeksiyon demiyor?yada sen neden demiyon?
yani çok uzun zaman olmuş neyi bekliyon tatlım davran
benim vücudum elverişli olsa ben hemen yaapcam tüp bebeği yaaa
50 güne kadar dedim cnm 50 gün demedim:mymeka:kızlaaaar çok mutluyuuuum :teytey: oohhhh ohhh bitti galiba bu çile
peh meyvalı kekmiş:dilcikar:he tiremisu bilmiyim
görümcem verecekti tarifini o güsel yapıyo
diğerini hiç duymadım anam
ama ben meyveli kek yapcam cicim
kıskananlar çatlasın:içelim:
naniknanik naniknanik naniknanik
normal kek yap mühim değil tiremusuyu sevmiyom ben ama güsel yaparım yaniiiiiii heeeeeee
canım saat kaçta gelem heee söle
mira kıs ben bunun kocasından korkuyom:1shok::mymeka: yoksam saat 9 da orada olurum:roflol:
canım yapılan testler ve filimler sonucu eşimde de bende de bir sorun gözükmüyor.evleneli 3 sene oldu son bir sendir çok istiyorum bir bebeğim olmasını.am bu gün dr farlutal verdi.adet söktürücü.onu kullanıcam.adetin3. günü tekrar gidicem ve hormon testi yapıcam bisene önce yaptığımızda hepsi normal çıkmıştı.bi tekrarlıyalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?