Aysonu Kizlari 2008

ayyyyyyyyyyyy esmacım üzdün beni yaaaa üzme kendinide bizide hayatım be olur birgün bebişin sabret az daha allah nasip eder inşallah merak etmeeee duyar dualarımızı rabbim sadece hayırlı zamanı o biliyor o yüzden bekliyoruz ve çekiyoruz böyle allah sana bol bebişler nasip etsin

ist geliyom 11 saat yol tepip ve sizleri göremiyommmmm:dilcikar:çok üzülüyom:çok üzgünüm:neyse nasip kısmet

kızlar yaaaa
kocam kredimi yatırmış yaaaaaa
çok yük oldum sana dedim
ağlıyorum şimdi
sonra yazarım ben çıkıcam biraz

canım benim hiç yük olunur mu kocaya.hayat müşterek.bu gün o seninkini yatırır.yarın sen onunkini.allah büyüktür.borçlarımızı zamanında eda etmeyi nasip etsin inşallah.taşıyamayacağımız yükü yüklemesin.ağlayıp ta moralini bozma canım benim.

saçmalamaaaaaaaaa beeeeeeeeeeee kocan o senin ne demek yük yaaaaaaaaa

alla alla hasta vs.olsan hiç çalışmasan ne olacak?

sanki sen dünyalarıo kazanıyonda kocana verimiyon oda garim senin borçları ödüyo klava:

ama böle kadınlar var çalşıyolar aldıkarlı parayı tam sölemiyolar bende kuruşuna kadar eline veriyommm :roflol:

kızlar yaaaa
kocam kredimi yatırmış yaaaaaa
çok yük oldum sana dedim
ağlıyorum şimdi
sonra yazarım ben çıkıcam biraz

kıs ne güsel yatırmış işte hayat müşterek eşinin işleri allah göstermesin kötü gitse sen omuz atmicanmı adama hadi allah bol kazançlar versin canım size

esma sana yazı yazdım şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr arka sayafada kaldı görmedin sanırımmmmm

kızzz valla bendee herifee çalışıommm .....

özledim ben yaa kocacığımıı nese allahın izniylee 3 saatte burda

ya öylede alışmamışım ben
oda bol para kazanmıyoki
zaten almişin kolej parası bu sene bizi batırdı
yok beeee para biriktirirdim önceleri çalışırken zaten hiç istemedi
o parayla dükkan açytım işte 2 yıl evvel.şimdi malım var sadece:çok üzgünüm:

hicrannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn anacığım hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşbulduk bebişiiimmmmmmmmmmmmm ya kusura bakmayın tam oturuyom çişim geliyor az oturuyom belim ağrıyor bugn pek rahat diilim bir arada elatürük getti hah dedim benim bugün kkk ya girmemi istemiyor bebişim herhalde:roflol:

saçma sapan konuşmaaaaaaaaaaaaaaaa adamaı hasta etme yaaaaaaaaa alla allaaaaaaaaaaaa

ödesinnnnnnn kocan ooooooooo ben hep parayı veriyom valla harçlık alıyım kendime o garimde kuruşuna kadar önüme koyar ama borçlar ev doktor derken paralar uçuyooooooooooooo

offfff hadi sıktım sizide çıkıyom ben
inş. yarın bol moralle gelirim kızlarrrrrrrrr

evet canım bende aşılama düşünmeye başladım artık.ssk da var.böyle üzüntü çekip göz yaşı dökmektense.aşılama yapar sonucunu beklerim.allah büyüktür elbette bize de nasip edecek.

amin cnm sağol yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1hug:

miram gülüm üzme kendini mağazan nasıl bişii ufakmı büyükmü cadde üzerimi pasajmı bilmem ama aşkım vitrininle oyna devamlı toka ve aksesuar bu yawww mecbur yaniii en azından benimgibi toka delisi olanlar değişik toka vitrin görünce almadan geçemezler heralde olur anam olur işlerin düzelir sen dükkanını şeker gibi süsle devamlı yap bişiiler dikkat çek müşteride bol gelsin

canım kocaman %40 ind. yazısı yazdım
vitrinim zaten süper
mallarımda süper ama müşteri yok millet alma duygusunda değil:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…