hadi gözün aydın canımmmmmm test sonuçları sıfırlamışmıydıkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hamile diilim malesef.sabahtan beri hastanedeyim bir umutla.her bana bakan gözde bir ümit aradım.belki evet hamilesin dicekler diye. ama olmadı.yine olmadı.heralde hiç olmıcak.bu gün ilk defa hamilelik testi için kan verdim.ve bu gün ilk defa kan verirken bayılmadım.bayılmıcam meleğim senin için bayılmıcam dedim bir ümitle.belki duymuştur meleğim beni bir yerlerden.onun için bayılmadım işte.sonucu alınca bir hışımla çıktım drun yanına.oda umutluydu bu sefer.ama benim nazlı meleğim onuda üzdü.hastane başıma yıkıldı sandım.insanların sadece uğultularını duyuyordum.gözlerim buğulandı.sıktım kendimi.ağlamıcam dedim.kardeşim sıkıca koluma sarıldı.dışarı kendimi zor attım ama önümü göremiyodum iyi buğulandım gözlerim.gözyaşlarımın aktığını hissettiğimde tutamadım kendimi.bağırmak geldi haykırmak geldi içimden neden neden ben diye.ama hep sabır esma sabır dedim.
canım benim çok çok iyi olurdu.şimdi uzak olduğu için erken gidicez biz .1 ve 5 arası.biz kahvaltıyı yapıp çıkmayı düşünüyoruz.otobusle falan gidicez ya o yüzden canım.hatta cumartesi akşamı orda kalma ihtimalimiz bile var.
kızlar yaaaa
kocam kredimi yatırmış yaaaaaa
çok yük oldum sana dedim
ağlıyorum şimdi
sonra yazarım ben çıkıcam biraz
hayat müşterek ama cılkı çıktı bu işin artık yaaa
dükkandanda soğudum
ya burayı açmadan önce ben arkadaşın yanında çalışıyodum
o aradı az önce kapayınca gelicenmi gb üstü kapalı imada bulundu
gerçi çok para vermiyo ama girerim oraya sanırım işe
kızlar yaaaa
kocam kredimi yatırmış yaaaaaa
çok yük oldum sana dedim
ağlıyorum şimdi
sonra yazarım ben çıkıcam biraz
saçmalamaaaaaaaaa beeeeeeeeeeee kocan o senin ne demek yük yaaaaaaaaa
alla alla hasta vs.olsan hiç çalışmasan ne olacak?
sanki sen dünyalarıo kazanıyonda kocana verimiyon oda garim senin borçları ödüyoklava:
ama böle kadınlar var çalşıyolar aldıkarlı parayı tam sölemiyolar bende kuruşuna kadar eline veriyommm :roflol:
ya öylede alışmamışım bencanım benim hiç yük olunur mu kocaya.hayat müşterek.bu gün o seninkini yatırır.yarın sen onunkini.allah büyüktür.borçlarımızı zamanında eda etmeyi nasip etsin inşallah.taşıyamayacağımız yükü yüklemesin.ağlayıp ta moralini bozma canım benim.
yok beeee para biriktirirdim önceleri çalışırken zaten hiç istemedisaçmalamaaaaaaaaa beeeeeeeeeeee kocan o senin ne demek yük yaaaaaaaaa
alla alla hasta vs.olsan hiç çalışmasan ne olacak?
sanki sen dünyalarıo kazanıyonda kocana verimiyon oda garim senin borçları ödüyoklava:
ama böle kadınlar var çalşıyolar aldıkarlı parayı tam sölemiyolar bende kuruşuna kadar eline veriyommm :roflol:
kızzz valla bendee herifee çalışıommm .....
özledim ben yaa kocacığımıı nese allahın izniylee 3 saatte burda
hicrannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn anacığım hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
anladım miracımda test değerleri sıfırlanmışmıydı son düşük lekeleri olmasın diye dedimm yaniii
ya öylede alışmamışım ben
oda bol para kazanmıyoki
zaten almişin kolej parası bu sene bizi batırdı
yok beeee para biriktirirdim önceleri çalışırken zaten hiç istemedi
o parayla dükkan açytım işte 2 yıl evvel.şimdi malım var sadece:çok üzgünüm:
kıs ne güsel yatırmış işte hayat müşterek eşinin işleri allah göstermesin kötü gitse sen omuz atmicanmı adama hadi allah bol kazançlar versin canım size
saçma sapan konuşmaaaaaaaaaaaaaaaa adamaı hasta etme yaaaaaaaaa alla allaaaaaaaaaaaa
ödesinnnnnnn kocan ooooooooo ben hep parayı veriyom valla harçlık alıyım kendime o garimde kuruşuna kadar önüme koyar ama borçlar ev doktor derken paralar uçuyooooooooooooo
bak cnm ben 6 senelik evliyim 6 ay oldu çocuk isteyeli ama o kadar problem varki artık 3 - 4 sene uğraşanlar kadar bilgim var neyse
bu testleride yapın sonuç temizse aşılma iste yaaa zaten sen değil dokotrun demeli yazık gözünün yaşına ben 6 ayda 6 bin şey yaptım aşılma bile yapıldı
yaaaaaaaaa hadi cnm topla kendini ve testlarını yaptır ve sonrada aşılma de tüp bebe de mikro de
yani o doktora dekiiiiiiiiii doğa kanunu bekledim olmadı şidmi tıp kanunu uygula beni anne yap de cnm ben şu vücudumu hazırlıyım valla öle yapacam ne bu yaaaa piskoloji kalmadı hiçbirimizde arif verimli bile kurtaramaz biziiii heeeeeee tatlicadiarzu
amin cnm sağol yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1hug:
miram gülüm üzme kendini mağazan nasıl bişii ufakmı büyükmü cadde üzerimi pasajmı bilmem ama aşkım vitrininle oyna devamlı toka ve aksesuar bu yawww mecbur yaniii en azından benimgibi toka delisi olanlar değişik toka vitrin görünce almadan geçemezler heralde olur anam olur işlerin düzelir sen dükkanını şeker gibi süsle devamlı yap bişiiler dikkat çek müşteride bol gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?