Aysonu Kizlari 2008

cnm yaaa yapma böyle lütfen.bak bizi üzüyosun :çok üzgünüm:

evt miracım ama çok zoruma gitti.bi hevesle hastaneye git sabahın köründe kalk gece uyuyama heyecandan.bütün umutlarım hayallerimin mutluluğumun drun iki dudağının arasından çıkan o tek kelimeyle yıkılması çok yıktı beni.ama hep söyledim yüce mevlamın herşey gücü yeter o herşeye kadirdir.ve her şeyi görür.bi gün muhakkak mukafatımızı alacağız.rabbim bir gün ol diyecek.ve o müthiş mucizem gerçekleşicek allahın izniyle.

normal kek yap mühim değil tiremusuyu sevmiyom ben ama güsel yaparım yaniiiiiii heeeeeee

canım saat kaçta gelem heee söle

mira kıs ben bunun kocasından korkuyom:1shok::mymeka: yoksam saat 9 da orada olurum:roflol:

beniim arkadaşım gelcekte kocam bişey diycek naparım ben onu biliyonmu
cesaret edemezsırnaşık şey

bak cnm ben 6 senelik evliyim 6 ay oldu çocuk isteyeli ama o kadar problem varki artık 3 - 4 sene uğraşanlar kadar bilgim var neyse

bu testleride yapın sonuç temizse aşılma iste yaaa zaten sen değil dokotrun demeli yazık gözünün yaşına ben 6 ayda 6 bin şey yaptım aşılma bile yapıldı
yaaaaaaaaa hadi cnm topla kendini ve testlarını yaptır ve sonrada aşılma de tüp bebe de mikro de

yani o doktora dekiiiiiiiiii doğa kanunu bekledim olmadı şidmi tıp kanunu uygula beni anne yap de cnm ben şu vücudumu hazırlıyım valla öle yapacam ne bu yaaaa piskoloji kalmadı hiçbirimizde arif verimli bile kurtaramaz biziiii heeeeeee tatlicadiarzu

cnm tabikiii yaaaaa
esma ne olur 2 şubatta sende gel b.köye cnm yaaaa
oturup dertleşelim ,sohbet edelim ne olur cnnm yaaaaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

uffffff ya kızlar bu zorlu yolları nasıl aşıcaz
nasıl sabredicez allahım ya çok zor
üstelik ben daha başlamadım bileeeeeeeeeeee
esmanın heyecanını üzüntüsünü hastanedeki duygularını o kadar iyi anlıyorum ki

yok güzelim benim kocam hiç bir şey yapmaz deli
gel bitanem gel
biz 8.30 da açıyoz istediğin saatte gel
aşkolsun ya gel bitanem 9 da

tmm sabah kalktığımda kahvaltıyapar sana ucarımmmmm ama ararım gel beni hastanenin ordan al diye yada ara şirketi şimdi tarif et anacığımmmmmmmmm

cnm tabikiii yaaaaa
esma ne olur 2 şubatta sende gel b.köye cnm yaaaa
oturup dertleşelim ,sohbet edelim ne olur cnnm yaaaaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

canım benim o kadar güzel olurdu ki.bende çok ama çok isterdim.ama 2 şubatta eşimin dayısının kızının nişanı var karşıda çanlıcada oraya gideceğiz.tatlım ya.ama aranızda olmayı çok isterdim.

sen hiçççççççççççççççççççççççççklava:konuşma bakalım kaç bakalım dahaaaaaaaaaaaKötü Kazen

kızlar yaaaa
kocam kredimi yatırmış yaaaaaa
çok yük oldum sana dedim
ağlıyorum şimdi
sonra yazarım ben çıkıcam biraz

kızlar yaaaa
kocam kredimi yatırmış yaaaaaa
çok yük oldum sana dedim
ağlıyorum şimdi
sonra yazarım ben çıkıcam biraz

ya saçmalama bitanem yaaaaaaaaaaaaaaa
hayat müşterek bitanem ya
seni çok çok iyi anlıyorum ayyyyyyyyyyyyyyyyy canım ya yapma böyle

esma hanım çok üzüldümm ama inşllah dilekleriniz en kısa zamanda gerçekleşir sizde o güzel canınızı çok sıkmayın ve rahat olunki herşey belki daha kolay olur biliyorum bunları dışarıdan birilerinin söylemesi kolay ama Allah büyük inşllah herşey gönlünüzce en kısa zamanda olması dilegiyle...

tembelsin sen bendende betersin:mymeka:
ben de dua ediyorum hepinizeeeee
sağol cnmŞeniz
hadi yaaaaaa
o akşamdır öğlen yarım saat ayırsan bizeşutarafagitti
sen hiçççççççççççççççççççççççççklava:konuşma bakalım kaç bakalım dahaaaaaaaaaaaKötü Kazen
haklısın cnm destekliyom seni:1hug:

ya saçmalama bitanem yaaaaaaaaaaaaaaa
hayat müşterek bitanem ya
seni çok çok iyi anlıyorum ayyyyyyyyyyyyyyyyy canım ya yapma böyle

hayat müşterek ama cılkı çıktı bu işin artık yaaa
dükkandanda soğudum
ya burayı açmadan önce ben arkadaşın yanında çalışıyodum
o aradı az önce kapayınca gelicenmi gb üstü kapalı imada bulundu
gerçi çok para vermiyo ama girerim oraya sanırım işe

tembelsin sen bendende betersin:mymeka:

sağol cnmŞeniz

hadi yaaaaaa
o akşamdır öğlen yarım saat ayırsan bizeşutarafagitti
haklısın cnm destekliyom seni:1hug:

canım benim çok çok iyi olurdu.şimdi uzak olduğu için erken gidicez biz .1 ve 5 arası.biz kahvaltıyı yapıp çıkmayı düşünüyoruz.otobusle falan gidicez ya o yüzden canım.hatta cumartesi akşamı orda kalma ihtimalimiz bile var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…