Aysonu Kizlari 2008

anaaaam berrin fenaymış kusummmmkaydirigubbakcemile3
fotolarına baktım profili herkese acık
oburunu kucucuk resimden pek secemedim

o fenamışşş dediğin 10 yıl türbanlıydı cnm

ama iyidr sosyete oldu o ayrııııııııkaydirigubbakcemile2

öbürünün profilde var resimleri ötekine benzemeye çaluşuyor

cnm bende hergün tutmuyorum ama dikkat ettim hep haftalarını doldurduklarında yazmışım ......eşim geçen gün bulmuş okumuş ağlıyor vayy karuu neler yazmışsın dedi

neden ajandaya yazdım dedi..eeee dedim alamadım bir defter sana al dedim alamadın dedim

aaa alayım sana kokoş bir defter dedi çocuklar demesin babamız ne pintiymiş diyee

dedim ayıp olmasın diye heee ben yazarım ajandaya dedimmm gamyoncuiremsu

krispi gaçmuşşşşşşşşşşşşşşşş nalçak karuuuuuuuuuuuu

sılamın bebişleri büyümüş bana resimlerini yolladı kuşum koyayımmı burya kocaman olmuşlar

repü hakettinnnnnnnnnnnhihoyyyt
saga sola yazıon bole duygusal mesajlarr topluon di mi repleri uyanık gacı seniiiiiinaniknanik

yokk kızzzzzz sizden başkasına yazamam bennn
utanırım siz beni tanıyorsunuz yaawww öle alıştımki sanki kırk yıllık arkadşaım gibisiniz yaa.......

mutluğumuz mutluk oluyor üzüntümüz üzüntü .....ben burada neysem öleyim ikinici bir yüüzüm yok sizleri tanıdıkcada sizinde öle olduğunuzu görüyorum
mesela neşe ve hiçranla burada olduğundan görüşüyoruz
bana geldiklerinde ne kadar rahattım kırkyıllık arkadşaım gibi
hiçrana tlf açtım bana tansiyon aletin getir tansiyonumu ölç dedim
ilaç al dedim....kız düşün netten buldum desem bana millet güler
normal arkadaşım kıskanıyor zaten hayy kk na diyor amma arkadş olmuşsun diyor
senden fazla görüşüyom didim ben desırnaşık şey

bugün ne var ne yok yıkıyorum valla haha bir makina renkli bir makina beyaz yıkadım bir bir kaç parça hasas yıkama beyaz vardı onu astım şincikk şimdi birkaç parça renki hasas vardı onu yıkıyor makina nevresimimizi değiştireceğim çekyat polarlarını yıkayacam kocamda gelince fırça atacak hahah

ama ben yapmazsam o yapamazki yaa kimse yokki gelsin atsın şükür sodamı içiyorum midem rahatladı...yapıyom yavaş yavaşşş herbişeyi yıkadımda kendümü yıkamaya üşeniyorum yaaa

benim minnoş uyudu geldimm bendee. şekerler ekledim hepiciginizi facebookuma. dırımcımm yüregine saglık kuşum.
nuraycım ve dırımcım ben size rep gönderiyorum acaba gdiyormu size merak ettim. şu terazinin olldugu yerden veriliyordu degelmi.

cnm bebeklerden fırsat bulamıyormuşkii öle diyor msn den ben yazıyorum mesela sabah aksama cvp veriyor veletlerle uğraşıyormuşşş

neşe gezmedeymiş bir gece gelmiş yazmış site sorun varmış gitmemiş
kuşum hisli yazıyorum dimek sende takipdesin hee:1ninca:
ama size açık olduğum kadar yazamam yawww
kuşum gelmelerimizi gitmelerimizi örnek olsun diye verdim üzülme sen

kuşum asamazsın tabi sen nereye eğiliyorsun sen yaa bakma ben yapacam tabi

ama karnıma böle acı verem birşekilde değilde ağrı giriyor sağ tarafıma acep neden canımı yakmıyor ama hissediyorum ....korkuyorum işte böe olunca sonra aytunca desem bana kızıyor neden yaptın neden eğildin doğruldun....

dün halam aradı gelini benden 10 gün önde gidiyor hamişliği kızda bişey yok turp gibi
diyoki bizim bebek baya iyi bizimki 7 cnm olmuş dedi bende benimkilerde biri 6.5 cnm biri 6 cnm dedi aaa küçükmüş yemiyorsun gelişmiyor dedi....dedim dikkatini çekerim hala ikitane bende 12,5 cnm yapıyor sizinki tek başına olduğu halde çok fark yok
manyak karı yaaa.....neden akrabalarım böle öteki halalarım hep teselli ediyolar bu manayk karı ya....uyuz oluyorum

deme nurayım yaaa ben bi şekil yaparım sizsiz ne yaparım ben kuşum evde hep bebişler kimle dertleşecem

aslım bakem repime yok senden gelen kuşum şimdi bakacam

halam çatlak biraz işte nurişim o ağrı önemli değilidr dimi karnıma giren yaniiii
ayağımda panduflarım var üşümüyolar evde kombi yanıyor

ben tatiş yapam o zamannn ayy yaaaa aytunç kızacak şimdi yaaa offffffff

buda tattoşun kızı kuşummm

ImageShack - Hosting :: 13062008350vj1.jpg

nurişimmmm evet yorulduğum için olmuş sanırım yatınca sırtım kasığımda ağrıd aldumm peluşşş battaniyemii yattımm
lekelenme olmadığı sürece panik yamayacam kendime söz verdimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…