Aysonu Kizlari 2008

üleynnn neşe geçmişi okuyayım dedin burada yoksun
ben eltime gidiyorum cnm orada kalabülürüzz ısrar ettiler
şükürki bugün iyiyim karnuma ağrı giriyor ama umarım kötü bişey değildir sol yanıma böle

canım ya yine net kilitlendi çıkmak zorunda kaldım
ya inşallah ağrıların normaldir
dün anlatınca içim çok kötü oldu ya
buarda ben siteye hiç yiğenimin resmini koymadım dimi
yükleyecem şimdi:)))))

neşecimm maşallah minnoşa Allah bagışlasın Allah analı babalı büyütsün.
kimseciklerr herkes eşleriyle tv karşısında sanırım.

kızlar selam....nabersiniz bi bakam dedim neler yaptınız:)

bu arada kızım olacakmış::)) yüzde 80 dedi dr ablamız:))) üçlü tarama yapıldı 25 inde ayrıntılı ultrosonum var....herşey umarım yollundadır..hepinizi öpüyorum..iyi geceler..

tebrikler canımmm allah tamamına erdirsin gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey:

2.gün:36.5
3.gün:36.3
4.gün:36.1
5.gün:------
6.gün:36.1
7.gün:36.2
8.gün:36.1
9.gün:36.1
10.gün:-----
11.gün:36.1
12.gün:36.1
13.gün:36.2
14.gün:-----
15.gün:36.1
16.gün:36.0
17.gün:36.2
18.gün:36.2
19.gün:36.2
20.gün:36.2
21.gün:26.3
22.gün:36.6
23.gün:36.4
24.gün:36.5
25.gün:36.5
26.gün:-----
27.gün:36.5
28.gün:36.4
29.gün:36.3
30.gün:-----
31.gün:36.6

nuray inşallah görürsün bunu canım ya ben ne zaman yumurtlamışım bi yazarmısın kafam karıştı vallah
bana göre 16.gün diyeydi ama bir arkadaş 22.gün diyince oda aklıma yattı sence?

yerim senin yiğenini kızz neşeee

bebeklik cnm içime doğan hep kızdııııııııııııııııı hiç erkek geçmediii çok mutlu oldum çokkkkkkkkkkk hayırlı olsunnn

selam kızlarrr bugün pek kimseler uğramamış buraya malum pazar günü tabii ben hep evdeydim ama kız uyumadı hiç gene akşamda huysuzluk etti 1:30 dayattı gene ama sabah 8:30 a kadar uyudu allahtan arada mama saati dışında kalkmadı ama gündüz anamı ağlattı gene heryanım ağrıyorrr

leyn topik nerelere uçmuş bacılar nerdesiniz bye
ben yarın yoğun olacam kızımı doktora getirecem
sabah 10:45 de randevu aldım
anaaa muayene fiyatları zamlanmış be
8 ytl ödüyodum şimdi 25 ytl olmuş ne biçim zam bu be
bunlar insanın kanını emerler haaa

kızlar öncelikle günaydın
daha önce bahsetmiştim ya pc yi okula vereceğim diye bugün vereceğim yeni bir pc alana kadar yokum
sizleri çok özleyeceğim yaaaa
beni unutmayın kısarım heeee ama en kısa zamanda pc almaya çalışacağım hepinizi çok seviyorum
görüşmek üzereeeeeesenağlamasenağlamasenağlama:a015:

cnm geçmiş olsunnn allah şifa versin malesef özeller öle oldu bir iki ay bir parmak bal sonra tırt.........

cnm benim yaaaa en yakın zamanda al pc seni unutmayız cnm iyi olundaa

günaydın kızlarrrrrrrrrr kimseler yokkk ben kalktım şükürki çok iyiyim azcık kasınmalar devam ama yaralar geçiyor .......iğnemdeb olacağım dahada rahatlarım...... kahvaltı yapmam lazım ama yeni kalktığım için istemiyorum şimdilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…