Aysonu Kizlari 2008

bu samira mesajı yeniden degerlendirebilmek için başka kullanacılarıda degerlendirmeniz gerekiyor diye mesaj çıkıyor.

selam kızlar ben geldim ne kadar kaynatmışsınız üleeeyn oku oku bitmedi
birsen şu ortaya resmi ben koyamadım sen becerdin benim yerime eee bundan sonra esim yollamak istersem önce san yollarım sonra sen ortaya koyarsın he he he
nuraycım sağol canım öpücük attı size kızım aldınmı busesini adıda buse yaa

tatoşş kızzzzzz ne yaptınnn

valla gittim kuaföre anlattım derdimi aldığım cevaplardan şok geçirdim bana düz boyası sonrasında gölgesini 50 ytl ye yaparım dedi bende çok şaşırdım öbürü ikisini 120 dedi bu 50 dedi kafam karıştı ve sordum niye öbürü okadar pahalı dedi dedim onlar öyle dedi mekanları lüks olduğu için birde kiraları yüksek olduğu için sizden çıkarıyorlar masrafı dedi
bu benim gittiğim yer lüks değil biraz dağınık biyer ne yapsam bilemiyom
dünde arkadaş bana oraya ben gidiyom memnunumdedi arkadaşın eltileride oraya gitmiş röfle yaptırmışlar çok memnun kalmışlar
öyle dağınık dır diye gitmemezlik yapma yanlız çalıştığı için yetiştiremiyo dedi
ne yapsam acep bilemedim
CADIARZU

eee git tabi kızım ne olacak öle salaş yerler daha ucuz yapar tabi çünki kiraları az bak kadın yanlızmış elamn parası vermiyor daha ne olsun

bende burada baya oldu yaptırmıştım röfle sık olsun dedim sık röfle kesim kaş bıyık
60 ytl verdim cnm ....ama geçen nisandı sanırım cnm ama hala ucuz kaşbıyık 5 ytl fön 5 ytl düşün

sabah kahvaltısan bu yana sadece kuru bir iki parça ekmek yedim yaa ne yesem midem fena oluyor kuru ekemeğe talim oluyorum ....şimdi bir elma yedim oda açıktırdı pudingim var onumu yesem yaww

evet sanırım orada yaptıracam bu halinden deaha güzel olacağı kesi
valla bende sabah yedim okadar acıktım da ne yiyecem onu bilmiyom
tuzlu kurabiyeler mideni bulandırıyormu

evet sanırım orada yaptıracam bu halinden deaha güzel olacağı kesi
valla bende sabah yedim okadar acıktım da ne yiyecem onu bilmiyom
tuzlu kurabiyeler mideni bulandırıyormu

yok cnm bulandırmaz ama onlarıda hazır almam lazım evde yok bakacam artıkın bişeyler yaaaa

şu misafirler buraya yazamıyorlar sanırım
bende bir süre okudum ondan sonra kaydoldum

nereye kayboluyorsun yaaa ben kaybolabilirim saçımı kurutmam lazım giyinmem lazım eltime gideceğiz

ne kızıyon kız burdayım işte benim kociş geldi cumartesi günleri erken geliyo unuttum bende şaşırdım yemekte yok yine lahmacun yicez galiba
ay şöyle yakın olsakda yapsaydım sana güzeeelce bi şişirseydim seni

Selam canlarım ben geldim ama fazla duramayacam
ya çok uykum var daha yemek yapacam
eve yeni ayak bastık sayılır
neyse ben biraz geçmişede bakam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…