valla yatmaktan ufacık şeyde yoruluyorum işte yaaaa bakmayın bişey olmaz yorulunca atıyorum popomu yere....
evet neşe sabah gidecem doktora 11,30 randevum test sonucunu alacam
sonrada arkadaşıma geçecem .....
yaaa şu bebek takvimimi değiştirem diyorum ama olmuyor ya yapamıyorum
off ingilizce olunca çok zorlanıyorum
araba benide tutar hatta uzun yolculuklara hiç gelemem
param olsa uçakla gidecem ama nerdeeeeeeeeeeeeee:roflol:
canım ya nuray gelince çıtlatırsın o yapar sana
bide ben yarım saat falan yok olabilirim
aşağıya komşuya inecem kayınvalidem evine çağıyor onu falan ve yazlıktan bunalıyormuş herşeye ağlıyormuş beni yalnız bırakma ne olur falan dedi bugün
offfffff ya yine başıma ekşidi çaktırmadan neyse
buarada sarmanımı dün anneme bıraktım ben ya çok kötü oldum çarşamba anneme gidip görecem deli gibi evin içinde aranıyormuş beni bekliyor galiba
çünkü uyanınca ilk beni görüyordu ya insan yavrusundan ayrılınca acı çeker ya aynen öyle yeri boşaldı benim içim bir tuhaf of offffffffffffffffffff
merhaba kızlar ben biraz daha iyiyim
ama gelemiyorum çünkü koçiş izin almış
ben hastayım ya bana bakmak için
bir hafta az belki gekebilirim merak etmeyin benia.s
uzun yolculuğu hiç yapamıyom zaten ayda yılda bir çıkıyom şehir dışına onada uçakla gidiyom
uçak fiyatlarıda aldı başını gidiyo ben şimdi gitmek istesem kızımada bilet kesmem gerek 2 yaşından sonra kucağa kabul etmiyorlar
düşünsenize tek kişi samsuna 150 kızımada 150 eder 300 bide dönüşümüz eder sana 600 herhlde bende bundan sonra binemem uçağa:sm_confused:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
saol fatoşum aminnnnnnn canım dört gözle bekliyorum yavrumu:)))
fake canım geçmiş olsun,kocandanda allah razı olsun ne güzel ya maşallahhhhhhhhhhhhh:)
birsen canım buradamısın?
ben burdayım canım murat a bir sorayım bakayım okey derse gideriz canım
hem sen latifciğine danışacan daha?
tamam canım sorarım ben murat a biliyorsun ben hediyesini daha alamadım onuda almam lazım onun için birde tereddütteyim neyse gelsin akşam konuşayım ben onunla:))
kızlar ben geldim koçiş uyudu eeeee nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
birsen cinsyet ile ilgili yazmmışsın ama bence biri kız biri oğlan
geçen showtv de dizi izledimde kadın hamiş kocası diyoki ben araştırdım iyi bir dr 12 haftada bile göreblirmiş ultrasonda diyo bide erkek olunca daha çabuk anlaşılırmış
cnm ya taktın başka bişey alsanda olur hiçroş böle şeylere bakmaz yaaaa
bu arada arkadaşa sordum cnm bilge hastanesinde tüpbebek bölümü varmış ve arkadaşın doktoru oradaymış çok memnun ta küçükçekmeceden oraya geliyor cnm ismni sordum ama unuttum şimdi bakacam alacam ismini
eeee sen anlat cnm kızz ben kalın tığı ile motif motif battaniye örmek istiyorum sen biliyonmu bacım örnek versen
kızlar ben dün incir suyuna başladım inciri kaynatıp suyunu içiyorum
bugünde soğan suyuna başladımsoğanı kaynatıp suyunu içiyorum
anlıcanız kendimi vurdum sulara
bunlarıda ibrahim amcamdan duydumkaydirigubbakcemile3
dua edinde işe yarasın ne olur
açıklamamıda yapıyım incir yumurta gelişsin diye
soğanda yumurta çatlasın diyea.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?