selam kuslarrr
bernacık senı goruorum naptın yumoslar ne alemde
dün dısardaydık bidaha gezemem herhalde bu son olacak sanırım iyi gezdim ama baya yoruldummmmm
ee tabi işler de kaldı.artık ev pislikten gecilmio kalktım ortalıgı ve mutfagı topladım
süpürge de tuttuk daha vileda ve toz işi var yoruldum emme bennnnnnnnsenağlama
ayy işte en korktugum sey ondan kimseyi yemege almamkaydirigubbakcemile3
yok guzel olmadı yok pişmedi ugrasamam:lepi:
oo kaynanan coştu kızz sus masallah alsın alsın iyidir
ben örgü filan bilmem kusum annem yaptı hepsini
.sen yapabiliosan iyi valla ellerine saglık
o takvimdeki fark saat farkından kaynaklanıyo ogleden sonra filan ilerleyebilirr
bende 16 haftada gidecem bayramdan önce yani ayy tlf daydım yazamadım yaww geveze bir arkadaşım aradı .....ya öle kuşummm neyse herkes kendine kırk yılda bir gidiyoruz zaticok erken ogrenırsen yanılma olabılır kusum 16hafta ve sonrası en ıyısıa.s
aa o da ayıp etmiş kusum bee en azından duzgun sofra kursaydı
bakma ben takılıyorum belki cok gusel yemek yapamıo olabilirim ama pişmemiş bişe de getirmem yani.lezzetini garanti edemem ama kesin pişmiş olurkaydirigubbakcemile3
demek 3gun yoksun haaa iyice sessiz kalcak demekki burasıı
aa koy tabi neden soruosun uleynnn
ya cok yoruldum ben yaa daha toz almayı dusunuodum yaaaaa
kaynana bu hafta bize gelebilir bebek odası gormeye gelcem demişti rezil olmayım dıye kalkıstım ama sonunu getiremicem gibiCADIARZU
aferimmmmmmmmmmm hadi bakalım hayırlı olsun cnm güsel haberlerle dön problemsiz gider inş..merhaba kıslar :)
şimdi doktora gidip yumoşlara bakıcaz..
sabah kan tahlilim yapılmıştı..
bugün 6. günüm doz ayarlıycaklar heralde..
ilaçlar yumoşlara naapmış die bakıcaklar..
bana dua edin tamam mı hamiş hamiş:)
kusum ayıp olması deil derdim
ev pis diye laf eder arkamdan sonra
ayy insalah gelmez hic gereee yokkaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsun kötü bişey yoktur inşallahleyn topik nerelere uçmuş bacılar nerdesiniz bye
ben yarın yoğun olacam kızımı doktora getirecem
sabah 10:45 de randevu aldım
anaaa muayene fiyatları zamlanmış be
8 ytl ödüyodum şimdi 25 ytl olmuş ne biçim zam bu be
bunlar insanın kanını emerler haaa
canım unuturmuyuz hiç biz gidenide gelenide hiç unutmadık allah ın izniyle pc nin alınca zaten aramızdasınkızlar öncelikle günaydın
daha önce bahsetmiştim ya pc yi okula vereceğim diye bugün vereceğim yeni bir pc alana kadar yokum
sizleri çok özleyeceğim yaaaa
beni unutmayın kısarım heeee ama en kısa zamanda pc almaya çalışacağım hepinizi çok seviyorum
görüşmek üzereeeeeesen
kız ne iğnesi bu alerji içinmi yoksam?günaydın kızlarrrrrrrrrr kimseler yokkk ben kalktım şükürki çok iyiyim azcık kasınmalar devam ama yaralar geçiyor .......iğnemdeb olacağım dahada rahatlarım...... kahvaltı yapmam lazım ama yeni kalktığım için istemiyorum şimdilik...
16. gün mü allah allah benim ısım dünden beri 36.6nese kusum 16gun bence yumurtlaman
yegenin de cok gusel kusum Allah bagıslasın
kız bebeklik oglan desen sasırcaktım zatiiii heheh
hayırlı olsun kusum icimize dogan cıktııııı
yalnız yakında oglanlar karaborsaya düşecek haberiniz olaaa nanik
daha dün eşim de soledi kime sorsam kız,erkek nufusu azalıo galiba didikaydirigubbakcemile3
kız eltin pek hamaratmış becnm eltimdeki sorun bakmıyor elli çeşit salata yapmış hepsi sarımsaklı yoğurtlu kızz
insan bir çeşit yapar bizim usul yani bizim bildiğimiz yemeği yapacağnı değişik şeyler yapıyor....neyse pişmemişe gelince bakabilirdi kuşum patates köfte yapmış patatesler takır tukur ....lezzete bişey demiyorum ama pişmemiş bakabilirdi.....
bizimki leyala ya sanmıyorum kuşum senin öle olsun.....
,bak sabah kahvaltı hazırlyacak kadın getirdi zeytin peynir ne çatal getirdi ne tabak ne bardak ....şaşırdım oturyor çayı koymamış aaa çayı unuttum ...ülen hiçmi kahvaltı hazırlmadın....yemek tabağına doğramış domates salatalık....yoğurt kasesinede salam ..
rezildi yani...açıkcası ben peynir yedim kalktım ...çay getiriyor çay kaşığımız içerde bırakıyor....anlamadım gitti ben bu halimle onu yapmam yani bide bize ısarar etti kalın diyee daha kalmam valla benim kocam ondan bin kat iyi hizmet ediyor....işte abisi özlüyor kardeşlerini o yüzden kaldık
cnm tığı ile örgü olsa yaparım şişle yapamıyorum.....annem ilgilenmiyor bi kaç gündür tiribal konuşuyor benle nedense bende aramıyorum arıyorum ne yapıyon iyiyim sen diyip kapatıyor uğramışlar yine sanırım....ayyy kuşum salı öğleden sonra yokum cumaya kadar aytunç seyhate gidecek arkadşaıma gidecem kalmaya pc var orada ama virüs varmış
orada kalacam salıda ikili test sonucunu gösterece belkim kuzuları görürüm herkes cinsiyet öğrenmiş ya mayıs annelerinde bana birdahakine dedi doktor
canım ya sen niye temizlik düşünüyorsunkiaa koy tabi neden soruosun uleynnn
ya cok yoruldum ben yaa daha toz almayı dusunuodum yaaaaa
kaynana bu hafta bize gelebilir bebek odası gormeye gelcem demişti rezil olmayım dıye kalkıstım ama sonunu getiremicem gibiCADIARZU
canım hayırlısı olsun inşallahmerhaba kıslar :)
şimdi doktora gidip yumoşlara bakıcaz..
sabah kan tahlilim yapılmıştı..
bugün 6. günüm doz ayarlıycaklar heralde..
ilaçlar yumoşlara naapmış die bakıcaklar..
bana dua edin tamam mı hamiş hamiş:)
ImageShack - Hosting :: meleklerimin001tt3.jpg
bunlar meleklerin ilk hediyesi benim için manevi değeri yüksek çünki epilepsi hastası olan yiğenim çalışıp kendisi herkseden gizli almış
ImageShack - Hosting :: meleklerimin003wt1.jpg
bunlar kayınvalidemin aldığı takımlar ama patikler değil patikleride yiğenim almış küçük iki çorapda var onlarıda yiğenim almış
aferinnnn boyle rapor ver bakimmm:)))
cok az kaldı canımmmm 1hafta sonra toplarlar yumoslarınıhihoyyyt
aferimmmmmmmmmmm hadi bakalım hayırlı olsun cnm güsel haberlerle dön problemsiz gider inş..
hiçroşla konuştum kııznı doktora götürmüş annesindeymiş sırtı içinde gitmiş ilaç vermiş gerekirse fizik tedavi demiş doktor ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?