Aysonu Kizlari 2008

günaydın kuşum hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn bende sabahdan beri buradayımmmm kimseler yok diye takılıyorum.....acaba kalıntığı ile yelek vs.örülüyormu diye şeylere baktım ama bulamadım .....artıkın iyiyim hergün olmasada ama şükür öreyim dedim
ama yokmuş normal yollada beceremem bilmyiorum.........

bzide h.sonu eltime gittik yimekler rezildi doğru düzgün yapmamış..eşimin bi büyüğü
lak diye sofrada söledi pişmemiş diye .....ben çok açtım valla pilava dayandım
kayınvalidem bebeklere pazardan altı bütün patikli üstüde çıtçıtlı iki takım almış ama birini pembe birini mavi almış takmış biri kız biri erkek olacak diye....dedim böle alma anne belli değülll .....beğendim aldım dedi....bidahaki haftaya giderim başka alırım dedi...
kaynanam beni şaşırtmaya devam ediyor annemde tık yok annem habire eve ne alsam diye sorup duruyor.........
işte eltimlerde kaldık dün eve getirdiler benimde ayunç bey süpürdü sildi yimek yaptı
bende ütü yapacam ......hala yıkıyorum çekyat yastıklarını yıkıyorum şuan

cnm eltimdeki sorun bakmıyor elli çeşit salata yapmış hepsi sarımsaklı yoğurtlu kızz
insan bir çeşit yapar bizim usul yani bizim bildiğimiz yemeği yapacağnı değişik şeyler yapıyor....neyse pişmemişe gelince bakabilirdi kuşum patates köfte yapmış patatesler takır tukur ....lezzete bişey demiyorum ama pişmemiş bakabilirdi.....
bizimki leyala ya sanmıyorum kuşum senin öle olsun.....

,bak sabah kahvaltı hazırlyacak kadın getirdi zeytin peynir ne çatal getirdi ne tabak ne bardak ....şaşırdım oturyor çayı koymamış aaa çayı unuttum ...ülen hiçmi kahvaltı hazırlmadın....yemek tabağına doğramış domates salatalık....yoğurt kasesinede salam ..
rezildi yani...açıkcası ben peynir yedim kalktım ...çay getiriyor çay kaşığımız içerde bırakıyor....anlamadım gitti ben bu halimle onu yapmam yani bide bize ısarar etti kalın diyee daha kalmam valla benim kocam ondan bin kat iyi hizmet ediyor....işte abisi özlüyor kardeşlerini o yüzden kaldık

cnm tığı ile örgü olsa yaparım şişle yapamıyorum.....annem ilgilenmiyor bi kaç gündür tiribal konuşuyor benle nedense bende aramıyorum arıyorum ne yapıyon iyiyim sen diyip kapatıyor uğramışlar yine sanırım....ayyy kuşum salı öğleden sonra yokum cumaya kadar aytunç seyhate gidecek arkadşaıma gidecem kalmaya pc var orada ama virüs varmış
orada kalacam salıda ikili test sonucunu gösterece belkim kuzuları görürüm herkes cinsiyet öğrenmiş ya mayıs annelerinde bana birdahakine dedi doktor

fake gelsede sorsam ona tığı ile oluyormu yelek vs.diyee .....otururken bişeyler yapayım dedim kuşum ağız mendilleri alacam kenarlarını oyalayacam hahaaa.....bebeklerime bişey yapam dimi

bide koyayımmı bebişleirmin ilk hediyelerini

merhaba kıslar :)
şimdi doktora gidip yumoşlara bakıcaz..
sabah kan tahlilim yapılmıştı..
bugün 6. günüm doz ayarlıycaklar heralde..
ilaçlar yumoşlara naapmış die bakıcaklar..
bana dua edin tamam mı hamiş hamiş:)

bende 16 haftada gidecem bayramdan önce yani ayy tlf daydım yazamadım yaww geveze bir arkadaşım aradı .....ya öle kuşummm neyse herkes kendine kırk yılda bir gidiyoruz zati
evet 3 gün olamayacam ama arada uğrarım sanırım yawwwww
aa koy tabi neden soruosun uleynnn
ya cok yoruldum ben yaa daha toz almayı dusunuodum yaaaaa
kaynana bu hafta bize gelebilir bebek odası gormeye gelcem demişti rezil olmayım dıye kalkıstım ama sonunu getiremicem gibiCADIARZU

aman boşver kuşum yaa kaynanamı ayıp olacak
çekip koyacam şimdi tlf konuşmalrım bitsin
ütü yapsam bende adam yola gidecek kıyafet lazım

aferimmmmmmmmmmm hadi bakalım hayırlı olsun cnm güsel haberlerle dön problemsiz gider inş..

anaaa nurişim gitti kimsede yok krispi olmayınca böle oluyor bak aslı hiçroş yok meydanda

koyacam bacım ama tlf trafiğinden kurtulamadım ki yaaa amma tlf konuştum şimdi koyuyorum daha kahvaltı bulaşığım duruyor tezgahda

ImageShack - Hosting :: meleklerimin001tt3.jpg
bunlar meleklerin ilk hediyesi benim için manevi değeri yüksek çünki epilepsi hastası olan yiğenim çalışıp kendisi herkseden gizli almış

ImageShack - Hosting :: meleklerimin003wt1.jpg

bunlar kayınvalidemin aldığı takımlar ama patikler değil patikleride yiğenim almış küçük iki çorapda var onlarıda yiğenim almış

kimse yok fake bacım iyi olmadı sanırım
aslı da yok
berna gitti
krispi gelmedi
hiçroşda yok
yokkk yokkkk bende ütü yapammmmmm

hiçroşla konuştum kııznı doktora götürmüş annesindeymiş sırtı içinde gitmiş ilaç vermiş gerekirse fizik tedavi demiş doktor ...........

canım geçmiş olsun kötü bişey yoktur inşallah
geçmiş olsun:1hug:
canım unuturmuyuz hiç biz gidenide gelenide hiç unutmadık allah ın izniyle pc nin alınca zaten aramızdasın
inşallah çabuk dönersin aramıza:1hug:
kız ne iğnesi bu alerji içinmi yoksam?
16. gün mü allah allah benim ısım dünden beri 36.6
3 gün daha ölçem kırmızım gelmezse bir test yapam tabi ısımda düşmezse:çok üzgünüm:
saol canım ya evet çok tatlı maşallah ya bir an önce görsem öpüp koklasam
uzakta olmaları iç burkucu:çok üzgünüm:

kız eltin pek hamaratmış be
belki heyecandan yapmıştır diyecem ama anlattığına göre öyle birisine benzemiyor
neyse allah tan tamamen aç kalmamışınızkaydirigubbakcemile3
aa koy tabi neden soruosun uleynnn
ya cok yoruldum ben yaa daha toz almayı dusunuodum yaaaaa
kaynana bu hafta bize gelebilir bebek odası gormeye gelcem demişti rezil olmayım dıye kalkıstım ama sonunu getiremicem gibiCADIARZU
canım ya sen niye temizlik düşünüyorsunki
ayıplancak kişiler onlar karnın burnunda insan bir yardıma gelir
yani evin şuan pis diye eleştirirseler çok ayıp
keşke hepimiz birbirimize yakın olsaydık ya:)
canım hayırlısı olsun inşallah
başlamak bile çok güzel ve heyecan verici inşallah bu heyacanın kat kat artar
bize 3 yada 4 hafta sonra müjdeli haberi verirsin inşallah:hooray:
ImageShack - Hosting :: meleklerimin001tt3.jpg
bunlar meleklerin ilk hediyesi benim için manevi değeri yüksek çünki epilepsi hastası olan yiğenim çalışıp kendisi herkseden gizli almış

ImageShack - Hosting :: meleklerimin003wt1.jpg

bunlar kayınvalidemin aldığı takımlar ama patikler değil patikleride yiğenim almış küçük iki çorapda var onlarıda yiğenim almış

canım hepsi çok güzel ama yiğeninin para biriktirip alması çok ince bişey
içim bir tuhaf oldu allah ım onada bir mucize verirde hastalığından tamamen kurtulur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kaynanada maşallah dilini ısır bence nazar değmesin
annenide sorun etme şu aralar iyi değil diyorsun sağlıklı düşünce bak neler yapardı sana
çünkü oda anne :1hug:

neşeciğim herkese bi cvp vermişsin görünmezmi takılıyon kızım adın çıkmıyor aşağıda

bernoşum gelmişsin eeeee ne dedi doktor anlat hemencikkkkkkkkkkk

aferinnnn boyle rapor ver bakimmm:)))
cok az kaldı canımmmm 1hafta sonra toplarlar yumoslarınıhihoyyyt

aferimmmmmmmmmmm hadi bakalım hayırlı olsun cnm güsel haberlerle dön problemsiz gider inş..

canlarım :)))))
haberler iyi bol miktarda 11 mm civarında yumoş mevcutmuş..
hemşireye söylerken duydum bana dimedi bisi
özellikle sağ tarafta didi..
ilaca aynen devam..
çarşambaya yine gidicem.. nuraycım dediğin gibi haftaya toplarlar healde:)
şimdi isim var..
raporumu veriim dedim...
öpüyom hepinizi..

neşeli saol canımm inşallah ..
ama sabırsızlığım son safhada vallaa..
allahım islah etsin beni:Saruboceq:

hiçroşla konuştum kııznı doktora götürmüş annesindeymiş sırtı içinde gitmiş ilaç vermiş gerekirse fizik tedavi demiş doktor ...........

nasıl yani fizik tedaviyle düzelecek bişeymiş değilmi
çok çok çok çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun
inşallah bundan başka bir şey çıkmaz:çok üzgünüm:
kadın çok çekti bir rahat yüzü görse
allah ım yardımcısı olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

uzun zamandır evde pilav yapmamıştım şimdi yaptım karnışımıda doyurdummmm
ütüleri alacam gelecem çekyatın üzerinde ütüleyecem ütü masası açamam

ilaçlarımıda içem ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok iyiyim bugünnn rabbime binlerce kezzzzzz şükürrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…