kızlar ben birazdan dönücem
ay çok pardon yazın siz
dırım benim kocada gitcek hafta sonu
bende başkalarına örmekten çok sıkıldım
kendime hiç örmüyorum artık
ayyyy ben kendi bebeğime örmek istiyorummmmmmmmmm artıkkkkkkkkkkkkk
kızlar bugün murat la ürolojiye gittik
dk sen bebek için tedavi oluyordun dimi demiş
evet demiş bizimki hemen spermiogram yaptır perşembe gel bakalım ilaçlar işe yaramışmı
uldrasonada o zaman girersin demiş
ya dua edin her şey yolunda gitsin
buarada murat macunuda bıraktı dedim o zaman tek vitaminleri kullanırsın
tamam dedi.herşey perşembe yada cuma belli olacak
yani benim için kader anı(
canım çok sevindim ya ne güzel haberle geldin inşallah yumurtalar kaplanıp konduktan sonraki aşama süper olur sendende en az iki bebiş bekliyoruz haberin olsunhihoyyyt :dance: :teytey: :hooray:
afiyet bal şeker olsun sana ve bebişlerne yarasın bir tanem
kız ben aynanda 3 sayfaya bakıyorum ondan görünmez oluyorumdur:1ninca:
ohhh maşşallahhh cnm yaa zaten doktorlar kişiye söylemişyolarki bende hemşireye sölerken duyuyordumki heppp
gayet iyi gidiyorsun kuşum
hadi bakalım çalış çalışki tatilde rahat edesin kuşum(beklemede evde olacan ya)
selam kızlar bugün kızı dr götürdüm kontrolümüz vardı ve aşılarımızz 2 aşı olduk kol ve bacaktan ayrıca rora virüsü aşısı o da ağpızdan benim kız fecii ağladı ordan anneme geçtim orda kaldım biraz 8 de vdeydim ama kız bırakmadı çok huysuzluk etti şimdi babası bakıyorr bende biraz bakiim bari dedimmm bu gece nöbetçiyiz anlaşılan çünki kolu ağrıyor garibimin canı yandığı her halinden belli sanki bana küskün bakıyor anne bana neden bunu yaptın der gibi gerçekten önceki gibi bakmıyor bu gün bana gülmüyorda şaklabanlıklarımıza hüzünlüö bakıyor gözlerime çok üzülüyorum aşı yapılırken bende onla beraber ağladımm allah hastalık vermesin sağlık sıhhat versin çocuklarımıza da bu kadar acıya da razıyımm tabii o ayrı ama o bakışlar yaktı içimi yawww
canım benim eski doktorum bütün yumoşlarla tek tek tanıştırıyodu nerdeyse :roflol:
o kadar çok bilgilendiriyodu ki..
şimdi ultrasonun ekranı bile bana dönük değil
kafamı uzattım da kıyısından gördüm..
profesor ya yüz vermio bana :))
inşallah birsenciğim yaaa.. vakit azaldı değil mi.. hayırlısı olsun da geç olsun yaa..
ama tuhaf duygular içindeyim sen de öyle miydin ki?
anlatamıyorum hissettiklerimi.. :çok üzgünüm:
inşallah hayırlısı olur :çok üzgünüm:
bernoşum heycan var ama yokkk relaxx ol hep derlerdi stres yumoşları baskılıyor diye
16 gün göbeğimi boşuna deldiğim gün bunu anlamadım .....ama diğer tedavimde 10 günde çatlatma iğnemi olduğumda çok iyi anladım çok lay loydum nasıl oldu bilmiyorum ya olayın ciddiyetinin farkında değildin yada sorun yaşamaktan biryerde tıkanacağımı düşünüyordum ama olmadı olup bittiğinde anladım ben aaa dedim hiç sourunsuz geçti yaw dedim...düşün.....
şimdi ne yapacazzz relaxxxxxxxxx olacazzz kuzummm
kafanı dağatayım ben bebişlere becerebilirsem eğer battaniye öğrecem
tabi doğuma kadar bitermi bilem valla fake sağolsun örnek yollayıp durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?