Aysonu Kizlari 2008

selam kızlar bugün kızı dr götürdüm kontrolümüz vardı ve aşılarımızz 2 aşı olduk kol ve bacaktan ayrıca rora virüsü aşısı o da ağpızdan benim kız fecii ağladı ordan anneme geçtim orda kaldım biraz 8 de vdeydim ama kız bırakmadı çok huysuzluk etti şimdi babası bakıyorr bende biraz bakiim bari dedimmm bu gece nöbetçiyiz anlaşılan çünki kolu ağrıyor garibimin canı yandığı her halinden belli sanki bana küskün bakıyor anne bana neden bunu yaptın der gibi gerçekten önceki gibi bakmıyor bu gün bana gülmüyorda şaklabanlıklarımıza hüzünlüö bakıyor gözlerime çok üzülüyorum aşı yapılırken bende onla beraber ağladımm allah hastalık vermesin sağlık sıhhat versin çocuklarımıza da bu kadar acıya da razıyımm tabii o ayrı ama o bakışlar yaktı içimi yawww

ay evde otumaktan buhran geçirmek üzereyimmm sanırım dün hastaneye gittik ya arabada dışarı bakıyom sanki hiç görmemişim o yolları gibi e ordan anneme gene ev içii eşim saolsun allahtan dün akşam yemekte yoktu belediye tesislerine gittik uygun olur diye orda bişeyler yedikkk accık insan içine çıktım ev ortamı dışında yawww:roflol:

hiçranım sabah sabah gelmişsin hakkkatten bütün gece nöbettemiydin bacım felaket yağmur yağıyor
bende kalktım kahvaltı etmeyeceğim sabah eşim gittim .....bende hazırlığımı yaptım taksiyi bekliyorum
saat 11 de gelip alacak ....önce bizim buradaki tıp merkezine gideceğim hem aşımı olacağım hemde alerjim için olan kaşınma iğnesini olacağım öle böle tatlı talı kaşınıyorum valla ben direndim olmam diye ama yo olacaz mecbur ...medıcalparkda bir iğneyi 10 ytl yapıyolar biizm buradaki tıp merkezi 2 ytlye yapıyoır önce orası sonra hastane ....kızlar dua edin sonuçlarım iyi çıksın ikili testimiz bide kuzuları gördükmü benden keyiflisi yok valla ...........hadi sizleri öperim ben

canımm inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq:
inşallah bi an önce başlarsınız heyecanlı yolculuğa :)

bu arada ateşin de fena gitmiyo neşecim..
inşallah ona bile gerek kalmaz..
adet günün de perşembe veya cuma galiba değil mi ateşinden öyle anlaşılıyo..
hadi hayırlısı yaa.. biri üzerse biri sevindirir inşallah :)

:1hug: saol canım inşşallahh yaaaa
buraya gelip yorumlarınızı görünce çok heyecanlanıyorum..
yoksa öyle ruh gibiyim yaaa..nolacak bilmiyorum..
bi heyecan basıyo.. bi otomatik olarak bastırıyorum sanki..
amaaan işte devrelerim bozuk :))

canım benim eski doktorum bütün yumoşlarla tek tek tanıştırıyodu nerdeyse :roflol:
o kadar çok bilgilendiriyodu ki..
şimdi ultrasonun ekranı bile bana dönük değil
kafamı uzattım da kıyısından gördüm..
profesor ya yüz vermio bana :))

inşallah birsenciğim yaaa.. vakit azaldı değil mi.. hayırlısı olsun da geç olsun yaa..
ama tuhaf duygular içindeyim sen de öyle miydin ki?
anlatamıyorum hissettiklerimi.. :çok üzgünüm:
inşallah hayırlısı olur :çok üzgünüm:

ahh canım kıyamam yaa ..
ne bilsin minicik o yaaa.. kimbilir ne geçiyo kafasından :)

bernoşum heycan var ama yokkk relaxx ol hep derlerdi stres yumoşları baskılıyor diye
16 gün göbeğimi boşuna deldiğim gün bunu anlamadım .....ama diğer tedavimde 10 günde çatlatma iğnemi olduğumda çok iyi anladım çok lay loydum nasıl oldu bilmiyorum ya olayın ciddiyetinin farkında değildin yada sorun yaşamaktan biryerde tıkanacağımı düşünüyordum ama olmadı olup bittiğinde anladım ben aaa dedim hiç sourunsuz geçti yaw dedim...düşün.....

şimdi ne yapacazzz relaxxxxxxxxx olacazzz kuzummm
kafanı dağatayım ben bebişlere becerebilirsem eğer battaniye öğrecem
tabi doğuma kadar bitermi bilem valla fake sağolsun örnek yollayıp durdu

cnm tabiki bu duygu anlatılmaz endişe ve heycan karışıklığı var
ama cnm takma sen herşey oluruna varır
proflar biraz suratsız olur bernoşum bende gittim kendülerine
ama senin eski doktorla sen samimi olduğundan sana söylüyormuş yoksa
benim latif bilem bana demiyordu hatta ben nasıl dediğimde gelişiyormu dediğimde
gelişmesini bana bırak sen bunları düşünme o iş biizm dedi...
ama oturdumu ilk iş rahim kalınlığını veriyordu
sonrada sağdan başlıyorum diyip başlıyordu mm leri saymaya

canım örgü en büyük stres alıcı :))
ben çok severim ama becerir miyim cık..
sadece şu klasik patik örneği var ya
ondan çok örmüştüm..
hem de dış gebeliğimde ..
annem verdi elime.. tırnaklarımı yiyodum.. dudaklarımı kemiriyodum yoksa :)

iyi gelir cidden iyi düşünmüşsün..
çek dizine battaniyeyi ohh lapa lapa kar yağsın
sen kuzulara battaniye ör sıcack :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…