Aysonu Kizlari 2008

amin canım inşallaha.s.
ya kıslar şimdi ben reglin 2.doktorcuma gitcem ya,şimdi beni bu adam o halde alttan mı muayene edecek?yoksam sadece ilacı mı başlatmak için çağırıyo bilemedim.bi de siz şu ilaçlarla ilgili baya bi bilgilisiniz.hani şu ilacı al diğeri kist filan yapar diyodunuz bana bi sölesenize şimdi adamın karşısına biraz bilgili çıkayım ki baştan savmasın.gerçi çok titiz ama.
bu arada yüksek lisans dersim için bu hafta sonuna ödev hazırlamam lazım o yüzden izin aldım güya ama daha başlayamadım bile çok tembel gördümmm kendimimirmirmirmir

ben kaçtım kızın mama saati geliyor maam yapiimde soğusun bariii yattı şimdi de zlli salladım kucağımda dolandım iki tur salonu geldm uyudu uykusu var diye mızmızlanıyor yatınca da 5-10 dk sonra uyanıyor bende o ara mamayı hazırliim bari süt kalmadı depodaaaa::roflol::roflol::roflol:

alttan muayene edecek canım malesefff mecburennna.s

valla bernim kız expres hızı yatıp uyanıyorrrr:roflol: yatağına yatırdım size yazdım uyudu diye şimdi 2 mesaj yazana kadar uyandı çığlık atıyor beşiği üzerindeki hayvanlara az sonra sıkılıp ağlamadan ben mamayı hazırlamaya koşiimmmmmmmmmmmmlaelaelaelaelaekafamçokkarıştı

cnm adetinin ikinci gününalttan buayne eedecek eğer iğenili aşılama olcaksa iğneye yada hapla ise hapa başlyacak takribi 3 gün sonrada kontrole çağracak

hadi yaw:1shok: oyle kanlı kanlı:1ninca:
hic doktorluk işim olmadı bilmiyorum ben
sadece ultrasonla yumurta folikullerine bakılıo sanıodm
alttan neyini muayene ediyorki sebep neeeyyyy

kuşum alttan bakması rahim kalınlığına bakıyor ve yumurtalara bakyırr

rahim kalınlıgı icin erken deil mi yaa adet baslangıcı:uhm:
hani sonradan kalınlasıo yaa adete yakın ondan diyorum

bir de yumoslara vajinal ultrasonla mı bakıo

cnm o günden bakılıyorr her gittiğindede rahim kalınlığı ölçüyolar kalınlaşmayanlarda var

evet kuşum vajinal bakılıyor yumoşlara ölçüm bile yapılıyorr ilaç vermeden herşey kontrol ediliyor

evet ya hem zaten o zaman daha yumuşlar oluşmuş olmazki:uhm:
neysem öel olucak dimekki.benim bu ay aşılama olmayacak.bir ay hapla herhalde yumoş sayısı artırılıp herhalde çatlatma iğnesi verilecek.bir ay olsun bu yöntemi denemek istedi doktorum soona aşılanacakmışım.he he hep bebeklere aşı yapılacak değilya bu da anne aşısı:CüvCüv:

git bak görecen varmı yokmu yumoşş sennn bu yol ilk aşama doğru bir karar cnm sprem yerindeyse sorun yok

ya önceden de anlattım ya aslında ikimizdede bir problem yok.ayrıntılı sperm testi de yapıldı herşey normal .bir tek benim rahim tersmiş ama gittiğim bütün doktorlar bu bir sebep değil diyolar.ben de anlamadım.aslında benim her işim böle biras zor olur.ama sonunda mutlaka gerçekleşir.bebeğimin de en hayırlı zamnda bana geleceğini biliyorum.kerata kız olursa ismini nazlı koyucam.eee erkek olursa da sabır(şaka şaka):roflol::roflol:

benimde evet rahim tersliği sorun değil cnmmm

ben akşam yemeği için uğraşıcam şimdi hazırlamam gereken bir sürü şey var kız kardeşim de yeni işe başladı abla bu gece sendeyiz dedi eşim evde olur sanmıştım ama işi çıktı bugün tamamen yalnız kaldım ancak başlıcam yemek işine kız şimdi yattı umarım yatarr rabbim uzun ve bol uyku versin kızıma inşallah

allah kolaylıkversin cnm inş.uyur minnoşun cnm benim kayınvalide yanımda o yapıyor ben yatıyommm....sağolsun bişey oldumu ara ben gelirim kızım sen dertlenme diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…