amin canım inşallaha.s.
ya kıslar şimdi ben reglin 2.doktorcuma gitcem ya,şimdi beni bu adam o halde alttan mı muayene edecek?yoksam sadece ilacı mı başlatmak için çağırıyo bilemedim.bi de siz şu ilaçlarla ilgili baya bi bilgilisiniz.hani şu ilacı al diğeri kist filan yapar diyodunuz bana bi sölesenize şimdi adamın karşısına biraz bilgili çıkayım ki baştan savmasın.gerçi çok titiz ama.
bu arada yüksek lisans dersim için bu hafta sonuna ödev hazırlamam lazım o yüzden izin aldım güya ama daha başlayamadım bileçok tembel gördümmm kendimimirmirmirmir
amin canım inşallaha.s.
ya kıslar şimdi ben reglin 2.doktorcuma gitcem ya,şimdi beni bu adam o halde alttan mı muayene edecek?yoksam sadece ilacı mı başlatmak için çağırıyo bilemedim.bi de siz şu ilaçlarla ilgili baya bi bilgilisiniz.hani şu ilacı al diğeri kist filan yapar diyodunuz bana bi sölesenize şimdi adamın karşısına biraz bilgili çıkayım ki baştan savmasın.gerçi çok titiz ama.
bu arada yüksek lisans dersim için bu hafta sonuna ödev hazırlamam lazım o yüzden izin aldım güya ama daha başlayamadım bileçok tembel gördümmm kendimimirmirmirmir
hadi yaw:1shok: oyle kanlı kanlı:1ninca:
hic doktorluk işim olmadı bilmiyorum ben
sadece ultrasonla yumurta folikullerine bakılıo sanıodm
alttan neyini muayene ediyorki sebep neeeyyyy
rahim kalınlıgı icin erken deil mi yaa adet baslangıcı:uhm:
hani sonradan kalınlasıo yaa adete yakın ondan diyorum
bir de yumoslara vajinal ultrasonla mı bakıo
berna da gelmedi merak ettim
feko desen hic ugrameyyooo
evet ya hem zaten o zaman daha yumuşlar oluşmuş olmazki:uhm:
neysem öel olucak dimekki.benim bu ay aşılama olmayacak.bir ay hapla herhalde yumoş sayısı artırılıp herhalde çatlatma iğnesi verilecek.bir ay olsun bu yöntemi denemek istedi doktorum soona aşılanacakmışım.he he hep bebeklere aşı yapılacak değilya bu da anne aşısı:CüvCüv:
ya önceden de anlattım ya aslında ikimizdede bir problem yok.ayrıntılı sperm testi de yapıldı herşey normal .bir tek benim rahim tersmiş ama gittiğim bütün doktorlar bu bir sebep değil diyolar.ben de anlamadım.aslında benim her işim böle biras zor olur.ama sonunda mutlaka gerçekleşir.bebeğimin de en hayırlı zamnda bana geleceğini biliyorum.kerata kız olursa ismini nazlı koyucam.eee erkek olursa da sabır(şaka şaka):roflol::roflol:
ben yıne cok oturdum kacayım simcik
gorusuruk sonrayerimseniben[/QUOTE
:a015::a015:iyi dinlenmelerrr
ben yıne cok oturdum kacayım simcik
gorusuruk sonrayerimseniben
ben akşam yemeği için uğraşıcam şimdi hazırlamam gereken bir sürü şey var kız kardeşim de yeni işe başladı abla bu gece sendeyiz dedi eşim evde olur sanmıştım ama işi çıktı bugün tamamen yalnız kaldım ancak başlıcam yemek işine kız şimdi yattı umarım yatarr rabbim uzun ve bol uyku versin kızıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?