Aysonu Kizlari 2008

selam millet
nasılsınız valla ben iyiyim ablamın hamiş haberini duydum çok sevindim inşallah banada nasip olur
birsencin hamileler için ağrı kesici yokmu acep hiç doktora sordunmu?

selam millet ben geldim
pc almadımdaha
okuldaki bilgisayardan giriyorum msn ye

cnm benim yaa gel böle dileirm biran önce alırsın pc ni

selam millet
nasılsınız valla ben iyiyim ablamın hamiş haberini duydum çok sevindim inşallah banada nasip olur
birsencin hamileler için ağrı kesici yokmu acep hiç doktora sordunmu?

cnm gözün aydın inş.darısı başına ...hamiş için ağrıkesici var içiyorum
ama etkisi geçince yine başa dönüyoruz benim burnumun çeşme gibi akması lazım kuşum

ordasınız ama yazmıyorsunuz nedendir anlamadım ay unutuldum mu yoksa
ne çabuuuuuuukk

yok bacım yaaa sen unutulacak gacımısın siteye yazamıyom sorun var galiba
neyse dün öğretmenler günüydü yani senin günündü canım öğretmenler günün kutlu olsun allah sizleri başımızdan eksik etmesin herşey eğitimden geçer alsana bir sürü çiçek gerçeklerini vermek isterdim ama bunlarla idare et canım sanal çiçekler
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

sağol canım inşallah bende hamiş kalırım
burnun aksaydı başın okadar ağrımazdı evet
ne zor demi hamiş olmak

teşekkür ederim canım ya çok tatlısın öpüldün:1hug::1hug:

birsencim canım senin bebeişlerin cinsiyetleri belliolmadı mı

yok kuzum be ikilde bişey demedi birdahki gelişinde belli olusun garanti olsun dedi doktor bakalım 5 aralıkda kontrolümüz var ilk işim girer girmez resimlerini isteyecem sonrada cinsiyet diyecem...birazda fazla bakabilirmiyiz özlüyorum diyecem hele böle hasta olunca kafayı yemek üzere oluyorum...ya bişey olursa onlara diyee

bu arada öğretmenler günün kutlu olsun cnm a.s.

geçmiş olsun canım bişe olmaz inşallah hasta oolan sensin merak etme onları koruyan Allah bişecik olmaz inşallah

kızlar düğün cd de düğünümden birsene sonra aniden 42 yaşında ölen amcamı gördüm çok fena oldum yaa son görüşüm olmuştu köyde yaşadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…