kızlar düğün cd de düğünümden birsene sonra aniden 42 yaşında ölen amcamı gördüm çok fena oldum yaa son görüşüm olmuştu köyde yaşadığı için[/QUO
Allah rahmet eylesin canım insanın sevdiğini kaybetmesi çok zordur Rabbim gecinden versin
sağol cnm aminnn:Saruboceq:
dırım usus selam kızlarrr nasılsınız
esen gelip gitmiş olsun pc yokken dusunup baska yerden girmesi yeter:1hug:
dırım basınız saolsun kusum cok da gençmiş yaa:çok üzgünüm:ama ölüm yaşa bakmıo malesefff Allah sevdiklerimize uzun omurler versinnn
tatosum hicranım saolun kuşlar napim cok bunaldım işte bir yandan hep açım agzımın tadı hic yok bir yandan da canım acıyo Allah bana sabır versin ve kurtulayım bir an evvel:Saruboceq:
bu gece ruyamda bebişi gordum dogum yapmısım
bebişim cok acgozluydu süt diye saldırıyodu:roflol:
sonra eşim ortamıza yatırmıs ezeriz bebegi olmaz git anakucagını getir ona yatıralım didim bir turlu indiremedi gömme dolaptan nasıl sinirlendim:roflol:
bebek küçücüktüüüüüü çok güzeldiiiiiiiii:asigim:
of ulen offffff
hehe yalnız değülmüşümm
sonra eşim ortamıza yatırmıs ezeriz bebegi olmaz git anakucagını getir ona yatıralım didim bir turlu indiremedi gömme dolaptan nasıl sinirlendim:roflol:
of ulen offffff
ben takipteyim ama bu saat oldu kimse yok
ya bak birsen sana ne anlatıcam.sen hani ilk tüp bebeğe başlamıştın ya.sölemesi ayıp ben sana da çok dua etmiştim ve sn sonucu alıncaya kadar inanmazsın öleee beklemiştim.neyse işte senin sonuçları okudum sonra akşam eşime anlattım işte böle böle şimdi ne güsel ikiz bebişleri olucak diye benim eşimde zaten hep ikiz istiyodu.
dün gene konuşuyoruz.canım benim bu ayda olmadı galiba çok üzülüyorum dedim.oda "tamam bizde ilaçla deneris olmazsa tüp bebe yaparız ,bende hayalime kavuşurum ikizlerim olur"dedi.tabi ben zaten duygusallığın doruklarındayım başladım ağlamaya.valla iyiki eşlerimiz hep yanımızda
of ulen offffff
dırımcım kasıntı deil karnım şiş oldugu icin oturunca butun yukum karnımın ust kısmı yani gogsumun altına gelio orası ezilmiş sanırım hassasiyet var dokununca acıyor artık.pişik mi diyodum ama en ufak gorunur bişe yok kızarıklık vs gibi
yan yatmaktan da olmu olabilir yine aynı yer acıyo cunku yattıgımdaa.s cok sinri bozucu...
istiridye yorumcuyu soruyorsan bende tutuyor canım
iyice hatırlıyormusun bebeğini bende görmüştüm rüyamda ve kızımın aynen görmüşüm doğduktan sonra farkettimki aynı şişko yanaklar faltaşı renkli gözle çok saçlı ve buğday tenliii birebir yanii sadece biraz daha şişkoydu :roflol::roflol:
ayyy deme kuşummm benn ne yapacam yaaaaaaaaa siz böle dedikceee benn düşünemiyorum...allah sabır versin kuşum.........
ya bişey soracam ben gece çok deli yatıyorum yorganla savaşım tepiniyorum resmen yaaaaa yüz üstü yatıyom hissedince hemen sola dönüyorum ama ne yaptığım belli değill
bende kaç gündür yemek görüyorum bugünde rüyamda kuran okudum sadakamı versem yawww
yüzüstü yatma çocukları ezdin yaww kız demedimmi ben sana yan yat diyeee özellikle sola hemdeeee sol daha iyi oluyormu dr öle diyorlar heppp bende severdim yüzükoyun yatmayı ama mecburen yan yattık heppp
bulantı ve kusmalardan dolayı yiyemediklerin rüyana giriyordur seni pis boğaz seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?