Aysonu Kizlari 2008

sağol kuşummm çok oldu öleli ama cd görünce tuaf oldumm işteee

kuşumm sana ne desem bilmiyorumki zahmetli dönemdesin senki hiç şikayetin olmadı çok zahmete girmişsin ama sık dişini kuşummm

kızlaaarrrrr nerdesinizzzza.s.
tabi ben geçmişi okuyup gelene kadar kaçtınız değilmi:çok üzgünüm:
umarın herkesin keyfi yerindedir
birsencim geçmiş olsun canım :teselli:bu havalar tam hastalık havası.şimdi sen sürekli evde olduğundan dışarı çıktığın anda üşütmeye müsait hale geliyorsun o yüzden kendine 2 kat daha fazla dikkat etmen gerekir.yada yok yaw tam 4 kat daha fazla dikkat etmen gerekir malum iki tane böcüğün var:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
benim şuan biraz kafam karışık birazcık da moralim bozuk.kafamçokkarıştı:çok üzgünüm: ama merak etmeyin her ay olduğu gibi bu ayda toparlarım herhalde.benim regl belirtilerim bugün itibariyle gelmeye başladı.zaten dün akşam çok ama çok belim ağrımıştı.bugünde işte görmeyi hiç istemediğim belirtilerle karşılaştım.ama ateşim hala 36.7 idi sabah ölçtüğümde.zaten benim hemen gelmez yarın yada öbür gün olurum herhalde.2.günü de doğruuu doktora.
nuraycım eğer okursan sana bir şey sormak istiyodum.şimdi ben tam yumurtlama zamanı doktora gittiğimde ayın 13.ydü.doktorcum öğlen 14:00 civarı yumurtan çatlamış demişti.(adam otopsi raporu veriyo gibi nerdeyse dakikasını ve salisesini de söyleyecekti)şimdi bu dönem 14 gün sürüyo ya ben 26 sımı yoksa 27sindemi regl olucam:uhm:cevaplarsan çook mutlu olucama.s.
neysem ben gene burayı boş bulunca döktürüp duruyorum.kendü kendüne konuşana delüü derlermüş emme laelaelaelaelae
öptümmm hepiniziii

yaaaa bugün midemde fenaaa ekşiyipp duruyoo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa isyanlardayım bugün

bu bebeklik nerede yawwwww

hayır olsun diycem ama malum doğum çok yaklaştığı için artık sık sık böle rüyalar görürüsün.inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla bebişini kucağına alırsın da bize resimlerini yollarsınkaydirigubbakcemile2

hehe yalnız değülmüşümm

değülsün tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

olur tabi aç gözlü sen yiyemediğin için sinir yapıyorsunn
o bak nasıl saldıracak bolll memişş benim gariplere birer memişş

ya bak birsen sana ne anlatıcam.sen hani ilk tüp bebeğe başlamıştın ya.sölemesi ayıp ben sana da çok dua etmiştim ve sn sonucu alıncaya kadar inanmazsın öleee beklemiştim.neyse işte senin sonuçları okudum sonra akşam eşime anlattım işte böle böle şimdi ne güsel ikiz bebişleri olucak diye benim eşimde zaten hep ikiz istiyodu.
dün gene konuşuyoruz.canım benim bu ayda olmadı galiba çok üzülüyorum dedim.oda "tamam bizde ilaçla deneris olmazsa tüp bebe yaparız ,bende hayalime kavuşurum ikizlerim olur"dedi.tabi ben zaten duygusallığın doruklarındayım başladım ağlamaya.valla iyiki eşlerimiz hep yanımızda

Selam kızlar nasılsınız.....

Samira sana bişey sorabilermiyim.. Yardım cı olurmusun cinsiyet yorumu yaapn bi site bulduk doğrumu değilmi teyit etmek istiyoruz... Hamiş olarakda bi seni tanıyoz :)

doğum tarihin ve en son adet tarihin gerekli birde adet döngün kaç gündü
tabi unutmadıysan canım.. çok sağol şimdiden

ben takipteyim ama bu saat oldu kimse yok

benim kız okuldan geldi ders bpşmuş arkadaşını da getirmiş onlar minik kuşla ilgilenirken ben bira z yemek işiyle uğraştım onlar pc yi kaptı sonra şimdide minik kuşum ceylinim uyandı ablasının yatağında yatıyor öööle bakınıyor az sonra sıkılır ağlar zaten 4 te mama saati gelicek bende ozamana kadar kucakta piş pişlerim zilliyi

cnm benim yaa kk da tanıdık tanımadık herkes duacıydı demek gizli duacım sendin allah razı olsun cnm ....rabbim herkese nasip etsinnn eğer bu yola gireceksen rabbim bu yolu nasip ettiyse sabır versin sonrada hayırlı evlatlar versin
inş.ikiz olur cnm ben ne kadar zorlansamda şükrediyorum birdaha böle bir şansımız olmazdı....günlüğüme bile kötü günlerimi yazmadım bugün yazdım böceklerime hastayken size yazmıyorum böceklerim dedim...inş.....cnm bu yola girersen duacın destekcin olacam...

bernoşuma fatoşlara mirama sultana ve en çokkkkkk fakeme nasip eder iniş.

iyice hatırlıyormusun bebeğini bende görmüştüm rüyamda ve kızımın aynen görmüşüm doğduktan sonra farkettimki aynı şişko yanaklar faltaşı renkli gözle çok saçlı ve buğday tenliii birebir yanii sadece biraz daha şişkoydu :roflol::roflol:

ayyy deme kuşummm benn ne yapacam yaaaaaaaaa siz böle dedikceee benn düşünemiyorum...allah sabır versin kuşum.........

ya bişey soracam ben gece çok deli yatıyorum yorganla savaşım tepiniyorum resmen yaaaaa yüz üstü yatıyom hissedince hemen sola dönüyorum ama ne yaptığım belli değill

bende kaç gündür yemek görüyorum bugünde rüyamda kuran okudum sadakamı versem yawww

yüzüstü yatma çocukları ezdin yaww kız demedimmi ben sana yan yat diyeee özellikle sola hemdeeee sol daha iyi oluyormu dr öle diyorlar heppp bende severdim yüzükoyun yatmayı ama mecburen yan yattık heppp

yüzüstü yatma çocukları ezdin yaww kız demedimmi ben sana yan yat diyeee özellikle sola hemdeeee sol daha iyi oluyormu dr öle diyorlar heppp bende severdim yüzükoyun yatmayı ama mecburen yan yattık heppp

yawwwwwwwww uykumda yapıyorum bilmiyorumki fark edince dönüyorummmmmmm

ezilmez onlar balonları var :roflol::rofol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…