günaydın kızlar ben bugün 8 de kalktım kızım dün akşam 9 da uyuyunca doğal olarakda bu sabah erkenden dikti beni ayağa bugün nasıl gün bitecek bilmiyorum yaaaa çok erken başladım güne ama bugün hep burda olacağım
hadiiiiiii kalkın uykuculaaaaaarrrrrr baanane banane ben kalktım sizde kalkın bugün burasını bi şenlendirelim hadi güzellerrrrrr
offf offff kızlar ben bunalıma girdim yaaa aetık hamiş kalmak istiyorum içim acıyor yaaa delirecem sabah sabh ne olyor bana yaaa bu test en erken ne zaman belli olyor böyle belirsizlik öldürecek beni çok kötüyüm her akıntıda wc ye gidip acaba kırmızılarmı geldi diye ödüm patlyor allahım bana kuvvet ver dayanamıyorum
kızlar ne olur kızmayın bana ama gerçekten içim yanıyor ağlamaktan yüzüm gözüm şişti biri kapıya gelse açamam halimi görseler ne cevap verecem
günaydınnnnnnnnnnnnn eeee hep biz kalkıyoruz sen kalk yanluzz takıllll aa ben geldimmm kayınvalidemle kahvaltı yapıyorumm
:mymeka::mymeka:üleyn bi sen buhran yapmadıydınnnnn zatii senin kızın var bağrına bas olamayan ne yapsınnn
şimdi fake banakesin kızıyordur ve uzun zaman bebek bekleyenler am napim elimde dğil senırım benim dayanma gücüm yok yani ben çok sabırsızım sadece bebek konusunda değil her konuda
ne olur bana kızmayın emi canlarım sizlerle paylaştıkça biraz rahatlıyorum
diğer sayfama yazıyordum geldimmmmmmm fake kaçmış kızlar geç gelirrrrrrr aslı hiç gelmedi merak ettim bakkk
cnm işten güçten anca gelebildim..
ya benim E2 düşmedi bi türlü..
hergün kan veriyorum.. çatlatmayı vurmadılar bi türlü
düşmesini beklkiyolar..
yarın tekrar kan vericem
dün gece ağrıdan ölüyodum doktora sordum bugün
ağrı normal dedi. yumurtlar büyüdü ve çok fazlalar dedi..
yarın akşam çatlatma vurulursa cuma toplanır
pazartesi de transfer olur herhalde..
üleynnn benden habersiz nerelere yazıyodunuz haaaa
neresiymiş orsı bakem
kız kaynanan sendemi kaldı dün akşam
eeee sarıldı başına
doğumdan sonrada böyle gelirse bak sen işe
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
SELAM KIZLARRR dün çok yoruldum gene yaw şu ev işi çocuk beni çok yoruyorr valla dün zaten durmadı zillim bırakmadı azcık iş yapayım yada dinleneyim 4:30 da yattı allahtan ben yemekti ev işiydi biraz bişiler yaprım rabbim duydu sesimi herhalde yatsın biraz demiştim 3 saat yattı çok şükür gecede 1:30 da yattı gene hanfendi saatini bekliyor sanki kurulmuş gibi bazen 1:30 da bazen 12:00 da bazen de 2 -3 gibi tekrarlıyor yatma saatlerini ard arda şu 2 gündür 1:30 da yatıyor bakalım hayırlısı
selam kızlar yine çok yoruldum ama bu sefer gezmekten değil temizlikten bıktııııııııııımmmmm şu temizlikten yavvvv ömrümü yedi
kuşlarımmmmmmmm
geldim lakin yoksunuz
ne yapıyosunuz
doğuranlar ve hamşler
ve
hamiş adayları
hepinizi öpüyoruuuuuuuuummmmmmmmm
evet kızım var oyüzden evlat sevgisini biliyorum onun o küçükkenki kokusu göğsümden süt emmesi uyku halindeyken gülücükleri aklıma gelince daha kötü oluyor insansenağlama senağlama senağlama senağlama
cnm ben mayıs annelerine yazıyorum kayınvalidem bende cnm ben bişey yapmıyrum
şimdi mutfağı siliyor ....valla ağzını açmıyor ne istersem yapıyor annemden iyi bakıyor yaşlı ama yaptığı kadar işte allah razı olsunn yapıyor bakıyor
kimseden çekmedin kız bu kızdan çektiğin kadarf cadıı nasıl yoruyor seni yaa cnm yaaa
aynen valla zaten fırsat bulamıyom yapmaya sabah yapıyom akşama heryer dağınızk mutfak bitmiyor hiçç ev zaten aldı başını gidiyor hep oda oda temizliypoom ama yine batıyor benim kızda dağınık maleseff onun odasını da topla topla bitmiyor bazen kızıyom toplamıyom ama oda toplamıyor öle seviyormuş hanfendüüü
he bacım he valla beterin beteri varmış ben buna da şükrediyom ama zor yawww inşallah senin minikler çooooooooooookkk uslu olurlar mamalarını yiyip yiyip yatarlar inşallahhh
kızınla ilgilen bacım dırımın dediği gibi var ya senin bebişin olmayan netsin hem fazla sürede beklememişsin tamma insan yine bebeği olsun istiyor bende istedim ama 2,5 yıl sürdü benimki sen şunun şurasında daha 6 ay olmadı yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?