Aysonu Kizlari 2008

günaydınnnnnnnnnnnnn eeee hep biz kalkıyoruz sen kalk yanluzz takıllll aa ben geldimmm kayınvalidemle kahvaltı yapıyorumm

:mymeka::mymeka:üleyn bi sen buhran yapmadıydınnnnn zatii senin kızın var bağrına bas olamayan ne yapsınnn

:mymeka::mymeka:üleyn bi sen buhran yapmadıydınnnnn zatii senin kızın var bağrına bas olamayan ne yapsınnn

evet kızım var oyüzden evlat sevgisini biliyorum onun o küçükkenki kokusu göğsümden süt emmesi uyku halindeyken gülücükleri aklıma gelince daha kötü oluyor insansenağlama senağlama senağlama senağlama

şimdi fake banakesin kızıyordur ve uzun zaman bebek bekleyenler am napim elimde dğil senırım benim dayanma gücüm yok yani ben çok sabırsızım sadece bebek konusunda değil her konuda
ne olur bana kızmayın emi canlarım sizlerle paylaştıkça biraz rahatlıyorum

diğer sayfama yazıyordum geldimmmmmmm fake kaçmış kızlar geç gelirrrrrrr aslı hiç gelmedi merak ettim bakkk

diğer sayfama yazıyordum geldimmmmmmm fake kaçmış kızlar geç gelirrrrrrr aslı hiç gelmedi merak ettim bakkk

üleynnn benden habersiz nerelere yazıyodunuz haaaa
neresiymiş orsı bakem
kız kaynanan sendemi kaldı dün akşam
eeee sarıldı başına
doğumdan sonrada böyle gelirse bak sen işe
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

SELAM KIZLARRR dün çok yoruldum gene yaw şu ev işi çocuk beni çok yoruyorr valla dün zaten durmadı zillim bırakmadı azcık iş yapayım yada dinleneyim 4:30 da yattı allahtan ben yemekti ev işiydi biraz bişiler yaprım rabbim duydu sesimi herhalde yatsın biraz demiştim 3 saat yattı çok şükür gecede 1:30 da yattı gene hanfendi saatini bekliyor sanki kurulmuş gibi bazen 1:30 da bazen 12:00 da bazen de 2 -3 gibi tekrarlıyor yatma saatlerini ard arda şu 2 gündür 1:30 da yatıyor bakalım hayırlısı

canım ya şu kan inşallah iyi çıkarda başlarsın hayırlısıyla bebiş yapmaya rabbim dualarımızı duyar inşallah senin de yüzünü güldürür:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm ben mayıs annelerine yazıyorum kayınvalidem bende cnm ben bişey yapmıyrum
şimdi mutfağı siliyor ....valla ağzını açmıyor ne istersem yapıyor annemden iyi bakıyor yaşlı ama yaptığı kadar işte allah razı olsunn yapıyor bakıyor

kimseden çekmedin kız bu kızdan çektiğin kadarf cadıı nasıl yoruyor seni yaa cnm yaaa

selam kızlar yine çok yoruldum ama bu sefer gezmekten değil temizlikten bıktııııııııııımmmmm şu temizlikten yavvvv ömrümü yedi

aynen valla zaten fırsat bulamıyom yapmaya sabah yapıyom akşama heryer dağınızk mutfak bitmiyor hiçç ev zaten aldı başını gidiyor hep oda oda temizliypoom ama yine batıyor benim kızda dağınık maleseff onun odasını da topla topla bitmiyor bazen kızıyom toplamıyom ama oda toplamıyor öle seviyormuş hanfendüüü

kızınla ilgilen bacım dırımın dediği gibi var ya senin bebişin olmayan netsin hem fazla sürede beklememişsin tamma insan yine bebeği olsun istiyor bende istedim ama 2,5 yıl sürdü benimki sen şunun şurasında daha 6 ay olmadı yawww

he bacım he valla beterin beteri varmış ben buna da şükrediyom ama zor yawww inşallah senin minikler çooooooooooookkk uslu olurlar mamalarını yiyip yiyip yatarlar inşallahhh

valla sana diyecek söz bulamıyom nasıl yetiştiriyon yaaaa allah güç kuvvet versin bacım
bir kadı kızının dağınıklığından şikayrtçiydi aynen senin gibi sonra kadı kızının odasını alt üst etti bütün eşyalarını döktü yere bütü
n itaplarını yere döktü ne var ne yok aldı aşağı sonra kızı geldi odasını o halde görünce doğal olarak sinirlendi ama sonra toplamak zorunda kaldı ne komik demiiii:roflol:

he bacım he valla beterin beteri varmış ben buna da şükrediyom ama zor yawww inşallah senin minikler çooooooooooookkk uslu olurlar mamalarını yiyip yiyip yatarlar inşallahhh

inş. cnm yaaa inş...allahım ordan bana kolaylık sağlar inş...
kafam hala bi dünya yawwwwwwwww bugün kasık ağrım var nidenseee sersem gibiyim
su içtim yatamıyorum yaaaa ağzıma geliyr off bebek gibiyim sütü içip anında çıkarıyolar ya bende yediğimi sıkmasam kendimi çıkaracam yaayemek yemekden mutlu olmuyorum artık yaa....dün canım patates köfte istedi sölemesi ayıp nasıl yedim çatlasamda kussamda yiyecem yaa deidm 4 aydır evde kızartma yaptırmıyorum

evet bacım haklısın ben biraz abartıyorum ama inan elimde değil içim daralıyor işte
ben kırmızıları görmekten korkuyom kimileri kırmızıları görmek için tadavi görüyor
allahım nasıl bişeydir böyle inşallah rabbim herkesin yüzüne güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…