Aysonu Kizlari 2008

kuşum neşenin bu doktoru çok salak bişey biz birleşsek ona on basarız kuşum ya
ben 8 hafatalıktım alttan baktılar ya ne olacak adam ben alttan bakmam demiş öle şeymi olur saf bu adam yaa şimdi başka doktra gidecek sağlıksız gebelik olsa geçen haftadan bu yana o kadar artmazdı kuşum ya geçen perşmebe günü yaptı o testi dün salıydı

selam evet ya nuray beni dün mahfetti ama dün baktığında hiç tuvaletim yoktu sıkışmamıtım ben ya
ondan gözükmemiş olabilirmi kanda az bişeyde çıkmadı 3867 yani
neyse birsenin dediği gibi başka dk a gidecem ama galiba gopaşada bulabildiğim ilk dk olacak çünkü bulamıyorum dk ismi
olabilir dimi birsen

ne yapacan kocanı arayacan hadi ya şimdi ben korktum vallah canım sancın çok artarsa
allah korusun bişey yapamazsın
ara gelsin bari yanında dursun bence

nurişşşş kızzz kaynanam la konuşuyordum kuşummm ne o sancınmı var
cnm dikkat et aynısı arkadaşım oldu anlamamış doğum olduğunu git kuşum hastaneye ne bekliyonnn

kızzz doğracannnn gitttttttttttt hadiiiii

ne oluyor yavv doğuruyomu yoksa anaaaa ne kadar kalmıştı acep doğuma ay şimdi ben meraktan çatlayacam sizde vardır hrhalde numarası haber alırsınız demi ay inşallah vakti zamanında doğar
neşcim en son adet tarihin ney canım yani üstten görülmeyecek kadar küçük o zaman acaba
kızlar alttan muayene düşüğe neden olabiliyormuş belki ondan yapmamıştır

canım sabah sormuşun cumamı gidicen dr diye öyle gözüküyo canımmmmmmmmmmm
inş cuma gidicem yada cumartesi koçişlemi gitsem diyorum

tamam canım inşallah sende hayırlı haberlerla dönersin rabbim seninde yüzünü güldürür
sende anne olmayı hak edenlerdensin hemde fazlasıyla allahın izniyle gelecek bebişin
a.sa.sa.sa.sa.s

kızlar nuriş nts girmiş doktoru bekliyormuş hala sancısı varmış doktor sezeryana girmişşş

evet latifimi gördüm yakuşukluuuu dimi kocam sinir oluyor ama iyi diye onu istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…