kızlar azcuk pc bakmayacam gözleirmden yaş geliyor
hala kötüyüm ama allaha şükür ağrı kesiciz geçiriyoruz
valla sana diyecek söz bulamıyom nasıl yetiştiriyon yaaaa allah güç kuvvet versin bacım
bir kadı kızının dağınıklığından şikayrtçiydi aynen senin gibi sonra kadı kızının odasını alt üst etti bütün eşyalarını döktü yere bütü
n itaplarını yere döktü ne var ne yok aldı aşağı sonra kızı geldi odasını o halde görünce doğal olarak sinirlendi ama sonra toplamak zorunda kaldı ne komik demiiii:roflol:
ve ondan sonra annesi odayı yine karıştıracak diye her sabah odasını tplayıp gider
valla yetişemiyom zaten bacım çamaşır çok çıkıyor bizde ben acayip terliyom eşim keza öle büyük kızım kıyafetleri yerlere atıyor opralardan topliyip toplayıp atıyom makinaya küçük desen kusmuklu bide kakasını yapmaz yapmaz yapınca da geçer üste başa şuanda makina çalışıyor ve salonumda ütü bekleye 6 mgömlek 2 2 benim pantolon ve 3-5 parçada minik kuşumun kıyafeti var fırsat bulursam yapıcam şuan uyuyor ziili bende siteye balkiim dedim kalkçam şimdi mamasını vericem uyanmazsa ütüye başlıcam sonrası allah kerim
yok valla bende yaptım 2 defa öyle gardrobunu bile dağınık bırakıyor onuda yere ortaya boşalttım çıkarıp ama nafile aynı aynıı ama arkadaşları geleceği zaman görünür yerleri topluyorr valla geçen gün ben siteye yazarken eşim odaya girdi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedi noldu dedim korktum öle bir aaaaaaaaaaaaa dediki:roflol: noldu hayatım buraya senmi topladın dedi gene yok dedim kendi toplamış yaw bizim kızın başına taş mı düştü dedi yok dedim arkadaşları gelcek miş söle dedi hergün gelsin arkadaşları:roflol::roflol:
selam kuslar nabersiniz
dun geceden beri kasilmalarim var adet sancisi gibi ama hafif bir agri
dakika tutuyorum cok sık degil ama yine de yarın sabah hastaneye gidecegiz kocişle.nst girerim herhalde:uhm:
erken dogum olur diye tırstık biraz daaa
sıkıldım sıkıldım derken zilli erken gelmeye calısıyor sanırım
selam kuslar nabersiniz
dun geceden beri kasilmalarim var adet sancisi gibi ama hafif bir agri
dakika tutuyorum cok sık degil ama yine de yarın sabah hastaneye gidecegiz kocişle.nst girerim herhalde:uhm:
erken dogum olur diye tırstık biraz daaa
sıkıldım sıkıldım derken zilli erken gelmeye calısıyor sanırım
aman cnm dikkat ett yaaaaa git nts al diyecem dedin doktora ypksam rabbim sana işaretmi yollayıı allahhhhh korysunnnn kızlar zaten acelecidir ben 7 aylığım bak
fatoş cnm yatacaktım bi mağza çekilş için gelmiş amannn bi saat onlarla uğraştımmm
tatosum sımdı bu ısı varya progesteron hormonunun gostergesi..yani düşük olması da yeterince salgılanamıo anlamına gelebilir
zaten adetind e düzensizleşmiş bir git su yumoslara baktır bakalım yeterince gelişiyorlar mı?
bak mira da 23 25gunde filan adet goruyor ama yumosları gelişmiyor bir sorun var ama anlamadılar dogru durust bır doktora denk gelemedi
eger oyle bişe varsa en azından yum geliştirici kullanırsın oyalanmamış olursun
ne bilim dırım valla korktum yaw 36+0dan sonra dogumu durdurmaya calısmıolarmıs premature sınırı gecıomus ama yıne de en azından 37olmakta yarar var simdi daha erken yaw:1shok:
kız birsen başım ağrıyor dedin dedin benimkide bu aralar ağrıyor ama bugünkü kadar ağrımamıştı sanki kafam geçekten kazan oldu yawww bu ne şimdi yorgunluktan herhalde offffffff kızıda uyuttum kociş te geldi evde ben biraz uzanayım yaww ütü beklesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?