Aysonu Kizlari 2008

kızlar azcuk pc bakmayacam gözleirmden yaş geliyor
hala kötüyüm ama allaha şükür ağrı kesiciz geçiriyoruz

kızlar yaaa size bi soru soracam eğer bebeğinizin özürlü olarak doğacağını bilseniz onu aldırırmıydınız
allah korusun
allah kimseye vermesin

valla yetişemiyom zaten bacım çamaşır çok çıkıyor bizde ben acayip terliyom eşim keza öle büyük kızım kıyafetleri yerlere atıyor opralardan topliyip toplayıp atıyom makinaya küçük desen kusmuklu bide kakasını yapmaz yapmaz yapınca da geçer üste başa şuanda makina çalışıyor ve salonumda ütü bekleye 6 mgömlek 2 2 benim pantolon ve 3-5 parçada minik kuşumun kıyafeti var fırsat bulursam yapıcam şuan uyuyor ziili bende siteye balkiim dedim kalkçam şimdi mamasını vericem uyanmazsa ütüye başlıcam sonrası allah kerim

ve ondan sonra annesi odayı yine karıştıracak diye her sabah odasını tplayıp gider

yok valla bende yaptım 2 defa öyle gardrobunu bile dağınık bırakıyor onuda yere ortaya boşalttım çıkarıp ama nafile aynı aynıı ama arkadaşları geleceği zaman görünür yerleri topluyorr valla geçen gün ben siteye yazarken eşim odaya girdi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedi noldu dedim korktum öle bir aaaaaaaaaaaaa dediki:roflol: noldu hayatım buraya senmi topladın dedi gene yok dedim kendi toplamış yaw bizim kızın başına taş mı düştü dedi yok dedim arkadaşları gelcek miş söle dedi hergün gelsin arkadaşları:roflol::roflol:

oyyyy oyyyyyy nedemek istiyosun ikinci bebiş gelene kadar keyfine bakmı diyosun yani
kız o performansda kilo verirsin hiç olmazsa koşturmak işe yararkaydirigubbakcemile3

allah sizi kahretmesin emi kız karı kocada bi komiksiniz haaahiç gülecem yktu
desene umutsuz vakka kızın he he he :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

üleynnnn çocuğu zorlan getirteceksin haaaa
son aylarda kasılmaların olması çok normal
bunlara brxton hick kasılmaları deniyor yani rahim kendini doğuma hazırlıyor amma ve lakin annesi normal yapmayacak o yüzden hiiiiç boşuna kasılma o sezeryan yapacak:dance::dance::dance::dance::dance:

üleynn sabah ağlıyodum şevval sam,ın bebeğim şarkısıyla
şimdi demet akalının şarkısıyla dans ediyom uyyyyiiiiii
homonlarım tavan yaptı galiba ruh halim şaşırtıyor beni
yoksam deliriyomuyum neee

aman cnm dikkat ett yaaaaa git nts al diyecem dedin doktora ypksam rabbim sana işaretmi yollayıı allahhhhh korysunnnn kızlar zaten acelecidir ben 7 aylığım bak

fatoş cnm yatacaktım bi mağza çekilş için gelmiş amannn bi saat onlarla uğraştımmm

evet deliydim galiba normale dönüyom ondan şaştı hormonlar
ısımda hiç 36,4 e çıkmamıştı ondan dedim ben
bakalımbu ayda 1 hafta erken olursam ozaman zaten doktora gidecem

kapatsaydın yüzüne kapıları
ben hamişim beni yormayın deseydin
zaten başın ağrıyo demi amaa

hııı şimdi korktun demi erken doğumdan
bence durabildiği kadar dursuna.s

kızlar ben çıkayım artık çorbayı blendırdan geçirecem kızı yedirip yatıracam namaz kılacam saçımı yıkayıp fön çekecem bu aralar biraz süslüyüm

kız birsen başım ağrıyor dedin dedin benimkide bu aralar ağrıyor ama bugünkü kadar ağrımamıştı sanki kafam geçekten kazan oldu yawww bu ne şimdi yorgunluktan herhalde offffffff kızıda uyuttum kociş te geldi evde ben biraz uzanayım yaww ütü beklesinnn

kızlar neşe dün doktora gitmiş salak doktor üsten bakmış bişey göremiyorum demiş kan test yap demiş 2000 den aşağa çıkarsa kan testin gebelik yok sayacaz demiş ağla ağla neşe deli olmuş sonra kan testi yaptırmış değeri 3850 çıkmış diğer testle arasında bir hafta bile yok yani yine adam alttan bakmamış perşembe gel demiş kıza ....

bende kızdım başka doktora git saçmalamış dedim latif ben 8 haftalıktım alttan muayne etti dedim hiç bi zararı yok dedim....neyse başka yere gidecek şimdi

aman ağrımasın yaaaaaaaaaa çok fena benim bugün burnum akıyor ağrı yok denecek kadar az şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…