Aysonu Kizlari 2008

amaaan git kızım yaaa neresini özledin buranın ahan bende 3 yıldır burdayı henüz sevemedim burayı
senin ist bulunma nedenin neydi canım nerde oturdun

ben ilk ist gelin geldim eşim orda polisti şirinevlerde oturdum bilirmisin oraları

yok bimem canım yaaa henüz yabancısıyım buraların
benimde 2 eniştem polis biri trafik biri karakolda

benim eşimde trafikte istdan malatya arapgire gitik ordanda buraya geldik oğlum malatyada oldu 3 düşükten sonra tedaviye başlıyacaktık ki hamile kaldım malatya bana uğurlu geldi

yettimm krispicim ama çok üzgünüm geçmişi okuyamadım anam ne konuşmuşunuz bu dedim bitmez benim minnoş bugün huzursuz hep uyanıp duruyor ona gidip bakıp geldim. tşkler kuşum. nasılsınız şekerim.ne var ne yok sen bana özetlesene umarım olumsuz birşey olmamıştır.

kız aslı güldürdün beni allahda seni güldürsün emi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben sana dedim sabaha kadar bitiremezsin demi
sen bi yanda okuyon biz bi yandan yazıyoz
valla bugün nuniş biraz korkuttu bizi sancıları tuttu hastaneye gittiler neyseki doğurmadan geldi

eee ne sancımıymış yoksam yalancı sancılarmıymış. birde şekercimm geç oldu ben yatmaya gidiyorum kuşumm. pcyi eşim devralacak bide. öptümm hepiciginizi kendinize iyi bakın.
nurişimm çok geçmiş olsun dikkat et canımcımm kendine ve bebişe. Şeniz

iyi geceler canım dinlen sen malum minnoşun yoruyordur seni bende öptüm:1hug:

bende kalkayım artık daha uykum kaçtı ama yatim artık biraz daha yazarsak kızlar bizim ifademizi alacak sorguya çekecekler bizi
hadi öptüm canım iyi geceler

Hepinize günaydın dün sayfadn çıkarken başım ağrıyor demiştim uyuyacağım demiştim hatırlarsanız uyuyamadım başım çok ağrıdı migren krizine girdim ve kendimi acıbadem acil bölümünde buldum serum ağrı kesici katıp verdiler kalçadan 2 ağrı kesici iğne yapıldı bulantı için seruma bişey kattılarrr midemde bulanıyordu çünkiii ve gece 10 da eve geldik bende kalamadım zaten ceylinimi 14 yaşındaki ablasına bırakmıştım çocuğu çocuğa emanet ettik yanii aklım hep buradaydı allaha şükür bişey olmadı .geçti ağrım geçmeseydi ilaçlı tomografiye alacaklardı beyinde bişey olabilir diye ama sabah gel mutlaka çekilecek yinede tedbir olarak dendi çok fenaydı kızlar çok fenaaa migren ataklarım oluyordu daha öncede hastanelik olmuştum ama bu derece ağrım olmamıştı hiçç yani inanın bir ara arabadan aşağıya atacaktım kendimi nerdeyse kafamı koltuğa cama vura vura gittim hastaneye resmen ve bu sabah şuan itibari ile başım yine ağrıma ya başladı kahvaltı hazırlıyor eşim kahvaltı edip ağrı kesici alıcam eğe dinmez artarsa yine acile gidicem mecburen tomografi randevumuz saat 12 de çünkü ve onu bekleyemeyeceğim sanırım dünkü ağrıya benziyor ağrılar

hicrancımmm çooook geçmiş olsun güzelimm acil şifalar diliyorum inşllah hiçbirşey yoktur sadece baş agrısıdır stresten ve yorgunluktan olmuştur güzelimm.kendine dikkat et canımcım.

günaydınn güzel aysonu kızlarrııı. herkese güzel günler diliyorum.

Son düzenleme:
eee hanımlarrr saatt kaç oldu kimseler yokk nerdesinizzz.......
eşim hasta oldu sanırım o yüzdenn bende burdayımm. :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…