kızlar dilek ne zamandır yokkkkkkkkkk profiline baktımda en son cumartesi siteye girmiş
bi dahada girmemiş ben msn de de denk gelemiyorum iyimidir acaba merak ettimmmmmmmmmmmm
kızlar gelmiş hoşgelmiş.
ya geçmiş oku oku bitmedi.şimdi gelelim özetlere:)
nuraycım canım korkutmuşsun herkesi.umarım şimdi iyisindir.ama dikkatli olman çok güsel.benim bir tanıdığım da ağrılardan şikayet ediyordu.ama üzerinde durmadı.geçenlerde de birden suyu gelmiş acil sezeryana almışlar.8 aylık doğurdu bebişini.neyseki şimdi ikiside iyi.sizinde iyi olmanıza çok sevindim.
papatyam sanada çok geçmiş olsun.bebekle uğaşırken herhalde anneler kendilerini ihmal ediyorlar:))
krispi kızın uyandı mı
geld,m üleynnnn bitane ikiz bebe resmi buldum onu koyam dedim olmadı onla uğraşıyordum kuzular
avukat hanummm gelmişşşşşşşşşşş geçmişi okuma kıııı yetişemezsin bizeeee
avukat hanım ne gibi davalaraa bakıyorsun cicim
fatoş hanumm mayıs annelerimle şikayetlerimizi öğreniyorum
bir arakdaş vardı ikiz oda ikili ve üçlü testleriini yaptırmış ama doktor amiyosentez yapalım demiş garanti değil ikiz gebelikde bu testler demiş.ben şimdi korktum ben asla amiyosentez yaptırmam
çünki düşük riski yaratıyor zor bulmuşum zaten ne olursa olsun kabulümdür doğracağım rabbim öle bir evlat verecekse hayır diyemem kaderim bu benim sağlıklı olsun derim sağlıksız doğar sağlıksız derler sağlıklı olur kimin ne olacağı belli değil yani..
fake cnm dileğin dedesi vaefat etmişşş ondan yok ben msj attım ama cvp vermedi duygusal olduğundan ağır geçiriyordur bu dönemi
merhaba kızlar ben geldimm ilaçlı tomografi çekildi geldim allahtan benden önceki randevu iptal edilmiş aradılar 11 de gelin dediler gittik kızı da komşuma bıraktık yavruşum uyuyordu anladı herhalde annesinin hasta olduğunu biz gelene kadar uyumuş geldik eve girer girmez uyandı yedirdim yattı şimdi gene bende size haber veriim dedim sonucu alınca arayacaklar yarın kendi nöroloji doktoruma gidicem elif ılgaz var bakırköyde ona gidicem sonuç çıksın randevu alıcam inşallah sonuç iyi çıkar dua edin bide başka bir meret çıkmasın migrene razıyım ben
merhaba kızlar ben geldimm ilaçlı tomografi çekildi geldim allahtan benden önceki randevu iptal edilmiş aradılar 11 de gelin dediler gittik kızı da komşuma bıraktık yavruşum uyuyordu anladı herhalde annesinin hasta olduğunu biz gelene kadar uyumuş geldik eve girer girmez uyandı yedirdim yattı şimdi gene bende size haber veriim dedim sonucu alınca arayacaklar yarın kendi nöroloji doktoruma gidicem elif ılgaz var bakırköyde ona gidicem sonuç çıksın randevu alıcam inşallah sonuç iyi çıkar dua edin bide başka bir meret çıkmasın migrene razıyım ben
kız öyle deme sana bişey olursa kim bakacak onlara elbette anneler gözü gibi bakar öyle çocuklara ama sana bişey olunca onlara kimse senin gibi bakmaz
hem amniyo sentezden okadar korkmana gerek yok canım ben oldum amniyo sentez hiç korkulacak bişey yok düşük riskide 100 kadından birinde oluyormuş ben o aralar araştırmıştım birdahaki ay 3 lü testinde belli olur risk olup olmadığı ama inşallah öyle bişey olmaz çok kötü bi durum hem sonuçlarda 2,3 haftada çıkıyor insan ölüp ölüp diriliyor ayyyy ne zor günlerdi onlar
biyandanda korkuyorum hamile kalırsam yine risk çıkarsa diye:1no2::mymeka:
ülen fatoş dk.başı nurayımı arayacaz aksam dediya hapı aldım ağrım gitti az kaldı zaten ağzım gözüm doğracak kendisi
senağlamasenağlamasenağlamayaa ağlayacam bişeyin yoktur alla alla kuzun seni çok yordu migrenın sapıttı baika bişey yokkkkkk
cnm benim benim amiyosentezimde hangi bebek sakat belli olmuyor ve şunu unutma sağlam doğup özürlü olan anneler ne yapsın karsı komsumun çocuğu 2 yaşından sonra özürlü olmuş şuan benden büyük oğlu ve kadın bakıyor .....sağlıklı doğmuş ve özürlü oldu cnm bu kadın çocuğunu ne yapacak cnm ben böle bişey yapmam amiyosentezde doktorum zorla yapacaksın demezse yaptırmam .....gerçi böle bişey gündemde değil cnm sadece düşüncem
hoşgeldin birsencim.ben şuan aslında bi devlet kurumunun avukatıyım o kurumun davalarına bakıyorum.malum devlet memuru olduğum için burda çok ayrıntıya giremiyorum.
senin böcükler nasıl iyilerdir inşallah.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ele gözlümmmmmmmmmmm bacımmmmm hoşgeldin çok sevindimmmmmm cnm nerelerdesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?