Aysonu Kizlari 2008

günaydın kızlar
hicran geçmiş olsun canımyaaa belliydi sana bişeyler olacağı o kadar koşturmanın sonu budur
ama inşallah bişey yoktur aslıya katılıyorum sıkıntıdan koşturmaktan oldu bence patlak verdi
canım tekrar geçmiş olsun

bacımm çok yoruldun sen yaa o minnoşun seni çok yoruyor ev işi kızının okulu sırtına bindi ...hepsi strs hepsi sıkıntıdan yaaa offf cnm yaaaa keşke yakın olsak
baş ağrısı ne felaket bişey ben kaç gündür çekiyorum alaha şükür bugün ağrısız kalktım
sana çok geçmiş olsun cnm çok çokk 12 den sonra ararımm seni

eee hanımlarrr saatt kaç oldu kimseler yokk nerdesinizzz.......
eşim hasta oldu sanırım o yüzdenn bende burdayımm. :CüvCüv:
sen neredesin yaaaaaaaa ben kaç gündür aslı aslı diye yırttım yaaaaaa
merak ettim senii

kızlar siz yazın ben kahvaltı yapıcam kaçıyorum gelirim yineeeeeeeeeee

kaçmış yineeeeeeeeeeee

burdayım kız aslıııııııııııııı görmüyonmu beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aslı kız şu paşanın en son fotosu varsa koyda bakalım bebekler çok değişiyo
tamam şekercim bir ara eklerim canımm. birara görünmüyordun güzelim o yüzden dediydim.
dırımcımmm günaydınn nasılsın hayatım.

dırımcım yazını görmedim geçmişi okuyamadım şekercim ne oldu inşllah ters bir durum yoktur güzelim. birazdan çıkmak zorundayım bugün iznim bitiyor raporlara başlayacagım okula gidecegim.

dırımcım yazını görmedim geçmişi okuyamadım şekercim ne oldu inşllah ters bir durum yoktur güzelim. birazdan çıkmak zorundayım bugün iznim bitiyor raporlara başlayacagım okula gidecegim.

aaaaaaaaaa okulamı başlayacan cnm kuzuna kim bakacak
bişey yok merak ettim kuşum arayıpda rahatısz etmek istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…