fake,krispi burdasın çıkın çabukk ortayaa.:))
Hepinize günaydın dün sayfadn çıkarken başım ağrıyor demiştim uyuyacağım demiştim hatırlarsanız uyuyamadım başım çok ağrıdı migren krizine girdim ve kendimi acıbadem acil bölümünde buldum serum ağrı kesici katıp verdiler kalçadan 2 ağrı kesici iğne yapıldı bulantı için seruma bişey kattılarrr midemde bulanıyordu çünkiii ve gece 10 da eve geldik bende kalamadım zaten ceylinimi 14 yaşındaki ablasına bırakmıştım çocuğu çocuğa emanet ettik yanii aklım hep buradaydı allaha şükür bişey olmadı .geçti ağrım geçmeseydi ilaçlı tomografiye alacaklardı beyinde bişey olabilir diye ama sabah gel mutlaka çekilecek yinede tedbir olarak dendi çok fenaydı kızlar çok fenaaa migren ataklarım oluyordu daha öncede hastanelik olmuştum ama bu derece ağrım olmamıştı hiçç yani inanın bir ara arabadan aşağıya atacaktım kendimi nerdeyse kafamı koltuğa cama vura vura gittim hastaneye resmen ve bu sabah şuan itibari ile başım yine ağrıma ya başladı kahvaltı hazırlıyor eşim kahvaltı edip ağrı kesici alıcam eğe dinmez artarsa yine acile gidicem mecburen tomografi randevumuz saat 12 de çünkü ve onu bekleyemeyeceğim sanırım dünkü ağrıya benziyor ağrılar
sen neredesin yaaaaaaaa ben kaç gündür aslı aslı diye yırttım yaaaaaaeee hanımlarrr saatt kaç oldu kimseler yokk nerdesinizzz.......
eşim hasta oldu sanırım o yüzdenn bende burdayımm. :CüvCüv:
kızlar siz yazın ben kahvaltı yapıcam kaçıyorum gelirim yineeeeeeeeeee
tamam şekercim bir ara eklerim canımm. birara görünmüyordun güzelim o yüzden dediydim.burdayım kız aslıııııııııııııı görmüyonmu beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aslı kız şu paşanın en son fotosu varsa koyda bakalım bebekler çok değişiyo
tamam şekercim bir ara eklerim canımm. birara görünmüyordun güzelim o yüzden dediydim.
dırımcımmm günaydınn nasılsın hayatım.
günaydın cnm kaç gündür nezleydim çok fenaydım şiddetli baş ağrım varıd şükür bugün ağrısız kalktım
dırımcım yazını görmedim geçmişi okuyamadım şekercim ne oldu inşllah ters bir durum yoktur güzelim. birazdan çıkmak zorundayım bugün iznim bitiyor raporlara başlayacagım okula gidecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?