Aysonu Kizlari 2008

benim arkadaşımın kızı diş çıkarmış maşşallah ona hem alttan hem üsten
5,5 aylık yawww ama doktor dedi çok iyi beslenmiş dedi çok akıllı bıdık yaaa
ben anlmıştım zati oraya gittim elimi alıyor ağzına çekiyordu bide zilii annesinin emerken ısırmaya başlamış ahh çok güsel kızlar onları gördükce kendimi düşünemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kurabiye kurban olsun sana bacım sus suss mesajları okiim derken fazla pişti kurabiyeler beyaz değiller artık krem rengine yakın oldular offffffffffffffffffff kk ya yetişecem diye bir gün evi yakacam yawwwwwwww:roflol:

kurabiye kurban olsun sana bacım sus suss mesajları okiim derken fazla pişti kurabiyeler beyaz değiller artık krem rengine yakın oldular offffffffffffffffffff kk ya yetişecem diye bir gün evi yakacam yawwwwwwww:roflol:

özet geçelim bacum ya yakma eviiiiiiiiiiiii

ben kaçtım kızlarrr kızı doyurayım hazırlanıcam daha ancak hazırlanırız biz ana ve kızları olarak 2 saati bulur giyinmemiz toparlanmamız hadi eyvallah hepinize bol muhabbetler iyi akşamlarrrrrrr yarın sabah görüşmek üzere hoşçakalın anacığımmmmmmmmmmm

nereye gidiyonuzzz bee kaçırdım bennnn

ben geldim kızlar bugün sizinle fazla ilgilenemedim napim işlerim vardı ve hala bitmedi yemek yapıyom
yarın telafi ederiz işte

şehriye çorbası yaptım fırında yemek yaptım az öncede pilav yaptım o ara sen yazmışsın bacum
sen nereye gidiyon yarın heeeeeenaniknanik

heeeee ben biryere gitmiyorum cnm evdeyim yarın misafir gelebülürrrr
gelürse onlarada pide açacağım hahaa evimle ilgilenirim artukunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…