vaovvvvv neyse sen gisliden takip etmişsin buda sitenin azizliği
bence bi mahsuru yok valla gisli takul açık takullll
ben herşeyimle buradayım alengirim yok herkesde öle burada ondan şey ettik bacummm
eeeeeeee tabii bizim sit sayfa meşhurrr sen şimdi deşifre olamıyım dersin yarın öbürgün ünlü olayım dersünnnnnnnnaniknanik:roflol:
bu arada birsencim bugün doktora gittim ya.bu gittiği doktor aynı zamanda ankarada tüp bebe konusunda en iyi doktorlardan biriymiş.belerken koridorda resim panoları vardı.o kadar çok bebebk resmi vardı ki anlaramam ve %98'i ikizdi.ama görmeliydin o kadar tombul o kadar tatlılardı ki:))
evet aslında baya iyi bilenen bi site.bebek isteyen herkes googleda ilk buraya bakıyo.tanıdığım bi kaç kişi daha var bu siteyi takip eden.
kısdınız mı banaaaaaa
eh beni tanıosun zaten ben külyutmam
tamam canım senin icin sıkıntı yaratacaksa soylemesen de olur
ama adaylıgın kalkınca mazeret filan dinlemeyiss haberin ola
idare eyidir kusum en guzelini yapıosun
dr lar testlerde eksikligi bulunmadan pek fazla itamin vermiolar kusum
ama bir zararı olmaz aksine faydalı bişe cinko
ama yımırtaya faydasını bilmem senin tedavide yararı olur mu sor dohtora
:roflol::roflol:
senü cok fazla sevmeyük:icecream:
doğduklarında küçük oluyolar ama sonra dombili oluyolar cnmmbu arada birsencim bugün doktora gittim ya.bu gittiği doktor aynı zamanda ankarada tüp bebe konusunda en iyi doktorlardan biriymiş.belerken koridorda resim panoları vardı.o kadar çok bebebk resmi vardı ki anlaramam ve %98'i ikizdi.ama görmeliydin o kadar tombul o kadar tatlılardı ki:))
selam kızlarrr bugün sizi ihmal ettim accık kızla uğraşmaktan çamaşırlarla evle uğraşmaktan fırsat kalmadı eşimde evdeydi o miniğe baktı ben iş yaptım biraz şimdide un kurabiyesi yapıyom daha doğrusu fırına attım akşama yemeğe kızkardeşime davetliyiz eli boş gitmeyelim dedimm geçmişe bakamadım bir türlü yarım kalmıştı bakayım biraz
kızlar aşağıya bakım 7 kayıtlı 6 misafir bence
misafirler ususa özendi:roflol:
ben kan verdim geldim prolaktine bakıcaz inş düşmüştür
bide iki tane yumurta vardı 22 ,23 mm 20, günüm yine çatlamamışlar ulen varya sinir oluyom şu çatlamayan yumurtalara inş prolaktinim düşmüştür dua edin neolurrrrrrrrrrrr
kızlar aşağıya bakım 7 kayıtlı 6 misafir bence
misafirler ususa özendi:roflol:
sunu okudunuz mu kuslar
orda bebegi giydirip gosterdikleri gozumun onunden gitmio yaw
dun eşime soyledim bizimkini hayal ediyorum orda giydirip size gosterirlerken dedim
o da aynı seyi dusunuomus
of ulen of sabrım kalmadı benim
simdi 1 hafta sonra ilacı kesecez ya sancılar devam ederse belki tekrar ic der ama o durumda 37 dolunca yani 11 aralıkta filan alırlar ha ne dersiniz:jeyyar:
cunku bu ilacın da fazlası zararmıs
ama nasıl olcak bayram tatiline denk gelio 9gune cıkmıs ya
sunu okudunuz mu kuslar
orda bebegi giydirip gosterdikleri gozumun onunden gitmio yaw
dun eşime soyledim bizimkini hayal ediyorum orda giydirip size gosterirlerken dedim
o da aynı seyi dusunuomus
of ulen of sabrım kalmadı benim
simdi 1 hafta sonra ilacı kesecez ya sancılar devam ederse belki tekrar ic der ama o durumda 37 dolunca yani 11 aralıkta filan alırlar ha ne dersiniz:jeyyar:
cunku bu ilacın da fazlası zararmıs
ama nasıl olcak bayram tatiline denk gelio 9gune cıkmıs ya
oo fotolar tıckerlar yenılenmıs
masallah kusum pek guzelsınızzzzzz analı kızlııı
un kurabilyesi istiyoooooooooommm:çok üzgünüm:
ne dicek adam sana normal acıkman ama az ye diyecek:roflol:
amma cok hayranımız var yaw bırakamıolar burayışakkıdı
kusum bana pre par dıye bır hap verdi sabah aksam yarım ıcıorum
su acıdan soyledım bugun okudum da 36haftadan sonrakı dogumlar premature saymazlarmıs ve sancıları durdurmaya calısmazlarmıs
dogumu durduruan bu haplar da pek iyi seyler deilmiş anneye zararları varmıs zaten prospektusu okudum bısuru yan etkı var
hanı dıdım belki ondan ugrasmazlar sanıcm devam ederse 37dolunca alırlar didim
yoksa o kadar bekledikten sonra 38ıde bekleriz nolcek artık
hehehe
olsun ben razıyım bakarım prensesime:icecream:
ama kusum gorsen oyle hoştuki ilk defa yeni dogmus bebek gordum bu kadar yakından
cok pisti ama:roflol: sildiler giydirdiler burusuk suratlı bişeydi
hastane cıkısının ust zıbını da dizine kadar geliodu:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?