Aysonu Kizlari 2008

evet aslında baya iyi bilenen bi site.bebek isteyen herkes googleda ilk buraya bakıyo.tanıdığım bi kaç kişi daha var bu siteyi takip eden.

kısdınız mı banaaaaaa

bu arada birsencim bugün doktora gittim ya.bu gittiği doktor aynı zamanda ankarada tüp bebe konusunda en iyi doktorlardan biriymiş.belerken koridorda resim panoları vardı.o kadar çok bebebk resmi vardı ki anlaramam ve %98'i ikizdi.ama görmeliydin o kadar tombul o kadar tatlılardı ki:))

amma harf hatası yapmışım ya acele acele yazayım derkennkafamçokkarıştı

selam kızlarrr bugün sizi ihmal ettim accık kızla uğraşmaktan çamaşırlarla evle uğraşmaktan fırsat kalmadı eşimde evdeydi o miniğe baktı ben iş yaptım biraz şimdide un kurabiyesi yapıyom daha doğrusu fırına attım akşama yemeğe kızkardeşime davetliyiz eli boş gitmeyelim dedimm geçmişe bakamadım bir türlü yarım kalmıştı bakayım biraz

evet aslında baya iyi bilenen bi site.bebek isteyen herkes googleda ilk buraya bakıyo.tanıdığım bi kaç kişi daha var bu siteyi takip eden.

kısdınız mı banaaaaaa

yooo niden kızalım arkadaşım üç günlük dünyaaa boşverrr seviyoruk biz herkesi

ayyy kendümü çok pozitif gördüm beee:jeyyar:

bende bendebendeeeeeeesırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile2

üleynnn iyiki kaynanam açmış böreği hala ondan kalanları yiyiorum yaa yok nuraycıüım ben açlığımı engelleyemeceğim öle böle değil ara öğünde yiyorum tohtor amcama sölesemmi yaa

doğduklarında küçük oluyolar ama sonra dombili oluyolar cnmm
çok ikiz istiyorsan bol yumurtalı aşılama yada tüp bebek yap bacummmm

senin o minnoşunu yerim ben yaaaa bu be güsellik allahımmmmallah kem gözden korusun yaaaaaaaaaaaa bak keyfine cnm yaaa sen bizim gönlümüzdesin

rabbim yüzünü güldürür inşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun umarım canımŞeniz

canım az daha sabret herşeyin bir zamanı var sen beklemeye devam et sabırla kızın accık daha gelişsin anne karnındaki gibi olmuyor dışarda bakmak sen ne ilacı yiyordun ben sancılanınca bana iğne vermişlerdi haftada bir 36.haftaya kadar yemiştim erken doğum olmasın diye hem 37 de neden alsın sorun olmadıktan sonra olmaz bişi inşallah 38 de alınsın be yaww hatta 1-2 günde geçir bence günde 30-50 gr arası alıyorlarmış bebekler bak doğumdan sonra hastane çıkışında benim kızı tarttılar 3.280 gr dan 3.025 gr düşmüştü veriyorlar bacım aman diyim sabret bence normal doğum sancısı tutsa bile sezeryana alıyorlar doğum hemen gerçekleşmiyor zaten bak ben hastaneye yattığım gün 38+6 da o sabah nişanım gelmişti tesadüf işte

Son düzenleme:

ben görmedim cnm yaaaa hiç doğumhane tarafa inmedim birkere hiçroşla nts gittim o kadar ..........
kııııı böle diye diye benide heycanlandırıyon bekle yawwwwwwwwwww içerde kalsaydın diyeceğin gün gelecekkkkkkk bacımm

evet az ye diyecek ama elimde değil yaa ben kesin fıçı gibi olurum yaaa hiçroş seni solda sıfır koyacam ben ................
hala karnım aç yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…