Aysonu Kizlari 2008

HIYAR BİRTANE KALMIŞ YAWWW YEDİM BİTTİİİİİİİİİİİİ AMAN YAA
PORTAKAL YEMEKTEN İÇİM DIŞIM PORTAKAL OLDU 6 KAT İNEMEM VALLAAAAcokacimcoookcokacimcoook

ben geldim
nasılsınız kızlar okudum ama bi şey anlamadım
bernaya ne oldu
fakeme ne oldu
birsen mesajını şimdi okudum tellaşdan tel burda kalmıştı teşekkür ederim cnm
her şey yolunca hemen özet geçin
zaten deli gibi bernayı merak ettim
kötü bi şey mi varr

inş canımsın senin doğumuna sevinirken bende hamiş olurum canım benimmm
sonra cinsiyet derdine düşerimsositososito

pakiyomda çok çabuk cinsiyet dedünnn dur önceee ben:mymeka:haftaya bu veletler gösterecek inş. kendülerini....bide hissetsem

nurişim olmazdemişsin bu haftlarda biri 17 haftada kocası bile hissetmişş benimkiler çokmu tembel bi deppük atmaya üşeniyolar yaaa

kısaca bernaya ilacıçok yüklediler e2 yükseltiler sonra e2 düşsün diye beklerken kızın yumurtları çatladı ve tüp bebek iptal oldu ....

fakenin proklaktini düşmüş 2 yumoşu var çatlatma iğnesi oldu bekleyecez süpris yaptı bize bu ay

merhaba devletin gisli hatunu:1ninca:nasılsın kuşum neden süngün düşük merhaba dedin adetmi oldun?

eveettt.senağlama.bi de bugün doktora gittim.alttan muayene etti,iğrenç bişeydi.neysem.adetin daha sökmemiş,rahim şuan çok kalın o yüzden şuan iyi inceleyemem,sen pztsi tekrar gel didi.olmazsa arşamba günü de hafif bi anestezi altında rahmine bakalım didi ben çok korktummm:1shok: sonra tabi benim gene gözler dolu dolu oldu.zaten adamın yanında geçen sefer ağlamıştım bu sefer sıktım kendimi ama anladı. yok öle hmen moral bozmak bunu sadece içimizde şüphe kalmasın diye yapıyos didi.sonraki ayada tedaviye başlarıs dedi.ya herşeyim normal çıkıyo,hormonlar,hsg,eşimin testleri üff yaaa galiba ben bu ay çok çok daha çok umutlanmıştımmmsenağlamasenağlama

ilahi güldürdün beni bu halimle, gözünden de hiç bi şey kaçmıyo vallaa.s.

canım daha öncede sölediğim gibi yada birsenin tarifiylee devlet gacusuyum ya ben eğer kızmazsanız ismimi vermeyebilir miyim.çünkü daha yeni girdim kuruma daha adaylığım bile kalkmadı ve bi problem çıkmasın istiyorum.ben biras pimpirikliyimdirde.biliyorum siz şimdi diyeceksiniz ki " e sen bizim her şeyimizi biliyosun " ama napıyım beni mazur görörsünüz herhalde dimi
inanın size sahte isim de vermek istemiyoruma.s.a.s.

kız hani uzun zaman uğraşıyolar sonra hemen hamile kaldıkları haftasına bu seferde cinsiyet derdine düşüyolarya bende ona bi gönderme yapim dedim
ama hamiş kalsam bende aynı olurum kesin

vavvavvvvvşakkıdıben valla şimdilerde meraketmeye başladım başlardaki sıkıntılardan biiey anlamadımki ben

üzülme be kuşum üzülmeeee neler neler yaşadık biliyon işte takip etmişsin bizi
herşey oluruna varacak birdahaki aya daha olumlu tedaviye başlayacan

bende seni çok seviyommmmmmmmmm

benü sevmiyormusunuzzzsenağlamaahanda kan şekerimi düşürüdünüznaniknanik

canım parası için değil ben dr sormam lazım içmeden öncede o zaman kadar bişeler yapim dedidim

biz doktora sormadan tuvalate gitmedik ne oldu boşver iç sen fazla çinko adamı demir yapar :roflol:

vaovvvvv neyse sen gisliden takip etmişsin buda sitenin azizliği
bence bi mahsuru yok valla gisli takul açık takullll

ben herşeyimle buradayım alengirim yok herkesde öle burada ondan şey ettik bacummm

eeeeeeee tabii bizim sit sayfa meşhurrr sen şimdi deşifre olamıyım dersin yarın öbürgün ünlü olayım dersünnnnnnnnaniknanik:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…