Aysonu Kizlari 2008

evet bugün kimse yoktu ben arada gelip baktim ama kimse yoktu

bende arada geldim baktım
galiba herkes öyle yaptı ama kimse kimseye denk gelemedi yarında pazar zaten kimse gelmez
kız fake bak aklıma ne geldi şimdi senin ismin hanım yaa kocişin sana hitab ederken bi taşla iki kuş vuruyor hem ismini hitab ediyo hemde karıcım deyoooooo
iyi vallakaydirigubbakcemile3

bu son halim canım yakın çekim olduğu için öyle:dance:

bayanlar selammmmmm
kimse yok gene
kara bahtım kör talihi yakalıyamıyom sizi:)

sen böyle gece gece gelirsen birz zor yakalarsın bizi kuşum
gecee mesaisine kalan pek yok bu topikcikte
yaaa kızlar allah aşkına şu birsen nerde arkadaşıma gidecem dedi ülenn hala arkadaşındamı hiç ses seda yokCADIARZU

kız fake güldürdün beni haaaa allahda seni güldürsün a.sa.s
komik karu seni inşallah çatlatırsın yumoşlarını biraz vurayım yumoşlarına belki çatlarlar:mymeka: :mymeka:
datlum kocişin memur demiştin tayinin çıkma ihtimali varmı belki sende ist gelirsin heeeea.s

canım hiç belli olmaz sanki bana hamişsin gibi geliyo
bak burda derlerki adetleri düzenli olanlarda bir ay gecikse yada düzensizleşse rahim bebek arıyo derler sonra hamiş kalınır yani seninki de öle olabilir

ay inşallah canm yaaa
bende duymuştum onu rahim kendini hazırlıyomuş inşallah benim rahim bu ay hazırdır
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selam kızlar bugün giremedim siteye dün akşam kızkardeşime gittik 4 kardeş eşleri ile annem babm aile saadeti yaşandı yedik içtik güldük sonra annem ve abimleri eve getirdim dün gece 3 e kadar oturduk muhabbet ettik kızda 3,5 ta yattı zatii bana eşlik ettiler ve saat 4 te gittiler sonrada iş güç bebiş derken fırsat olmadı kk ya girmeye zilli az önce yattı zaten bende bi bakiim dedim bu günkü muhabbetlere ama pek gelen giden olmamış fazla bir iki mesaj atıp kaçmışınız hepp bişey kaçırmamışım yaniii:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…