ah canım benım saol ya insallah
ama koyacakmıs odeyemiomus maasları
evet geçim cok zor.işler pamuk ipligine baglı..keşke memur olsaydık diyorum yaa valla nasıl pişmanım dogru durust calısmadıgıma yaaaa..son zamanlara bıraktık o da hamişlige denk geldi calısma yalan oldu..
bak kayınbirader ve karısı memur paşa gibiler yaa..adam aylardır raporlu hepatit olayından.ondan once de karısı raporluydu doguma kadar.dogum sonrası da hakkı vardı tabi..tıkır tıkır maas aldılar.sonra karısı ucretsi izne cıktı daha gecen ay basladı yani calısmaya..işten atılma maas alamama derdi yok bişe yok..
eltim lise mezunu kaynım lise terk..ortaokul mezunu olarak girmiş hademe statusunde..dısardan liseyi bitirdi şimdi askeri hastanede sivil memur.butun gun netten film indiriyordu,işi masabasında ..adam 30kusur yasına kadar ne işe girse oglen cıkmıs gelmiş sen dusun yani..
kısacası insanda sans olacak kusum cok okumakla filan da olmuyor bahtın acık olacakkaydirigubbakcemile
bebek 1yasına gelince birdahaki kpss yaklasmıs oluyor o zaman kursa gidecem kusum illaki girmem lazım biryere en azından birimizin işi saglam olmalıa.s
bilmemki bende olmadı
bazılarında erkenden süt gelirmiş kolostrum daha dogrusu.o mu acaba
hemen bakıyorum cnm netten çok teşekkürler gelir gelemez açıp bakacakmısın kuşumm biz alana kadar bi dene :roflol:Kiraz Bebe*>>*Sağlık*>>*Buhar Makinaları
cuma aksamı sıparıs verdım cumartesi sabah 10da mail gelmiş kargoya verildi diye yuh yani...
ben kullanayım bakalım iyiyse alırsın kusum..gerçi hepsi aynı işi yapıo sinbo kullananlar dahi memnun.yine de marka olarak bu daha iyi diye bunu aldım..
bakacam tabi kusum ayıpsın:roflol:
buhar makınesını hemen kullanmaya baslarım klima bogazımı kurutuyor benim de..
süt pompasını da bir denemek istiyorum bakalım emiyo mu iyice:roflol:
sut pompasını sterilizatorde temizlemem lazım hastane cantasına koyacam onu da deneyecem yani..
geriye birtek kulaktan atesolcer kalıo onu da senin gusel hatrın icin denerim kusum:roflol:
Kiraz Bebe >> Sağlık >> Buhar Makinaları
cuma aksamı sıparıs verdım cumartesi sabah 10da mail gelmiş kargoya verildi diye yuh yani...
ben kullanayım bakalım iyiyse alırsın kusum..gerçi hepsi aynı işi yapıo sinbo kullananlar dahi memnun.yine de marka olarak bu daha iyi diye bunu aldım..
diger aldıklaırm da bunlar
Kiraz Bebe >> Ates Ölçerler >> Alın - Kulak Termometresi
Kiraz Bebe >> Sağlık >> Sterilazatör
Kiraz Bebe >> Emzirme Ürünleri >> Göğüs Pompaları
bu mesajı edıtledım bakmadın sanırım kusum bak aldıklarım bunlar işte 4 parca
kusum pompanın biberonu ve agız kısmında sagma kısmı var işte motor kısmından cıkarıyorsun her defasında sterilize etmen lazım kaynatarak.ben o işi makinede buharla yapacam yani.
kulaktan atesolcer de bebegi rahatsz etmeden veya uyandırmadan birkac saniyede olcuyor işte eyi bişeygamyoncuiremsu
aslı okuya okuya bıtıremedı hehe
yalnız kusum bu kiraz baby coook indirimli
kac aydır arastırıyorum ben bunları alacagm diye.arada ciddi fiyat farkı var bu siteyle digerleri arasındaa.s
okumammı kusum yaa sabah sabah icim kalktı:çok üzgünüm:buraya yazacaktım unuttum
işte uvey kardeşim orda dogum yaptı.yalvardılar da almadılar ya sezaryana bosa deilmiş 5 kilo bebegi bile normal dogurtmaya kalkan gerizekalılar onu mu sezeryan yapcaklardı
nerde gorulmus yaa 5kilo normal dogum deli mi ne bunlar
tamam devlette normal yaptırmaya calısıolar ama bu kadar da deil yani bunların tamamen kendi hatası:1no2:
iyi akşamlar kızlar
nasıl keyifler
valla kendi adıma söylersem çok üzgünüm
bu ayda kesin hamiş değilim zira ben dayanamayıp tahll yaptırdım sonuç hüsrandı
göğüslerim hayal kırıklığına uğrattı beni bu zamana kadar hiç şişmeyen göğüsler bu ay şişmişlerdi o yüzden biraz umutlanmıştım ama hepsi boş bundan sonra hiç bir belirtiye kulak asmayacam
sanırım eski adet periyoduma çıkıyorum inşallah düzelirde bende neyin ne olduğunu anlarım
bu ay doktora gidecem bakalım ne diyecek
ama bayramda ablam geliyor bana 10 gün kalacak bayramdan sonrada annemle babaannem gelecek yanai bu ay okadar çalışma yapamayız anlıycanız bizim çalışmalar ocağa kalacak hayırlısı diyecem artık diyecek bişey bulamıyom
cnm 15 aralikta randevum var artik ne olcaksa olsun yeterince zaman kayb ettimkız güneş cnm doktora git artık bi yumurta takibi vs.yaptırsan birseneyi geçti seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?