Aysonu Kizlari 2008

ayyy çok oluyom ama kuşum şu buhar makinasının linkini koyarmısın sitede bakıyom bakıyom bulamıyorum ...

senin böle bir şansın var kuşum birhaki seneya olur okumuşsun babalar gibi valla bizim öle şanslarımız yok ....allah yolunuzu kapınız açık koysun valla

bu ziyaretci ususmu acaba eski günlerinin nostolajisini mı yapıyor

sütmü kız ne bilem yaww göğüs ucumda tam ucda sarı yumuşak bişey alla allahhh

hemen bakıyorum cnm netten çok teşekkürler gelir gelemez açıp bakacakmısın kuşumm biz alana kadar bi dene :roflol:

ateş ölçeri nasıl aldın kuşum ayyy amma merak sardı beni yawww

göğüs makinasını nasıl strelize edecen cnm aydınlat benüde

ateş ölçer strlazi makinası çok güsell yaa stralize makinasını sonra alırız bizz

kuşum yasaksa kaldır ben gördüm b.köye gider alırım
ateş ölçer benim için çok öneli ona acımadan veririm parayııı

aslı okuya okuya bıtıremedı hehe
yalnız kusum bu kiraz baby coook indirimli
kac aydır arastırıyorum ben bunları alacagm diye.arada ciddi fiyat farkı var bu siteyle digerleri arasındaa.s

valla gider alırız kuşum ben 10 biberon alacakmısım ikiz annelerine takılıyorumda
orada dedi kız bana çok güldüm yaw 6 battaniye 50 ağız mendili vsvss

aytunca kirz bebeden araba fiyatlarını söledim :roflol::roflol::roflol:en uygunu orta değerde 500 ytl hemen diyorkii abimlere söyleyecem ortaklaşa alsınlar :roflol::roflol:

ana kucaklarınıda bekar kaynıma aldıracakmış

cnm okudunmu nazillide ssk hastanesinde kadını normal doğuma almışlar bebek çok iri olunca çıkaramamışlar kafasını koparmışlar ya sonra sezeryana almışlar yuhhh yaaaa yuhhhh
devlete gitmem demedim boşuna

gerçektenmi cnm ayyyy allah korumuş yaaaa off yaa aytunçda bana kızıyor okuma diyor

ayy mynette 80 lerde çocuk olmak var süper yaaa bakıyorumda susam sokağıı edi büdüü d smartta hala var izleyecem sabahlaer

iyi akşamlar kızlar
nasıl keyifler
valla kendi adıma söylersem çok üzgünüm
bu ayda kesin hamiş değilim zira ben dayanamayıp tahll yaptırdım sonuç hüsrandı
göğüslerim hayal kırıklığına uğrattı beni bu zamana kadar hiç şişmeyen göğüsler bu ay şişmişlerdi o yüzden biraz umutlanmıştım ama hepsi boş bundan sonra hiç bir belirtiye kulak asmayacam
sanırım eski adet periyoduma çıkıyorum inşallah düzelirde bende neyin ne olduğunu anlarım
bu ay doktora gidecem bakalım ne diyecek
ama bayramda ablam geliyor bana 10 gün kalacak bayramdan sonrada annemle babaannem gelecek yanai bu ay okadar çalışma yapamayız anlıycanız bizim çalışmalar ocağa kalacak hayırlısı diyecem artık diyecek bişey bulamıyom

cnm bu kadar üzülme keşke ısı takibii yapsan cnm ya yada nurişin dediği gibi yumurtlama testi al daha iyi olacak seni anlıyorum diyemeyeceğim ben adet olamdığımı bildiğim içim hiç bir belirtiyi takmadım tabi ilk 3 ay hariç çünki sadece 3 ay adet oldum ben

nuray dırım bakıyorum ortaklaşa ihtiyaç paşlaşması yapıyosunuz
benimde kuzen hamileya dükkandan ind takımlarda yaptım bir koli yolladım
çok sevindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…