nurayim hamisslik nsi gidiyofeko oyle bir kaide yok 48saat de olabilir yani 36saat olayi bir varsayim sadece
lh artisindan 24=48saat sonra catlar yazar heryerde
iyi olani dusunmek istiyorum insallah 48saat sonra catlamistir seninkiler
hem isinin dusmesi de catlamaya isaret oluyor genelde
hafif duser ertesi gun cikar
yarin da cikmazsa o zaman uzulebiliriz artik ne edekkkkk
napim kusum oturuyorum kociş o harika tostlaırndan hazırlıyokaydirigubbakcemile3
ya hic ayakta duramıyorum dırım yaa hemen asagı bastırmaya baslıyo azcık mutfagı temizledim kahvaltıdan sonra..basladı bastırmaya oturdugumda da gecmedi amanın nasıl bastırıyo suyu patlatacak bu velet ondan korkuyorum ben:mymeka:
10gun daha durması lazımmmmmm yoksa yandık
oh oh masallah ıyısın
bak bıde anana kızıosun yine de seni dusunuo bak ne varsa analarda var:lepi:
kardeşin de masallah pek bonkörmüş
senin kuzular çok şanslı olcak
anaa kız 15haftalık oldun ama ne bıleyım ben 19da hıssettım ondan oncekıler yanılmaymıs onu anladım hıssettıgım zaman
ama daha once dogum yapanlar 16da fılan hıssetmeye baslıomus
bılmemkı belkı de hıssetmıssındır
napim kusum butun gun uzanıyorum zaten o kadarcık da bişe yapamayacakmıyım yaa kociş evi temizledi camasırları attı ben de mutfagı hallettim o bile yetti yaw
ayyy hep yatmak zorunda olanlar var nasıl zaman gecırıolar Allah yardımcıları olsun
kusum valla ben yüzsüzüm hep istedim hep istedim hala da istiyorum:roflol:
napim anamdan baska kimden isteyecem:sm_confused:
hesapladım simdiye kadar aldırdıklarım 750yi gecmiş.. 255 de cumartesi gunu annemin kredi kartından gecirip netten son eksikleri alldımkaydirigubbakcemile3 aralıkta alırız demişti hemen hatırlattım hehe..sut pompası sterilizator filan aldım işte onunla..
dogumda da 500ytl alacam..sonra marta kadar bebek odası taksitini odeyecem kalan yarısını da anam odeyecek
bide tabi altın filan da takacak
ayyy anam olmasa ben napacakmısım bilmem
bir de cok canım sıkkın eşimin patronu kuculecez diomus bisuru adam cıkarcakmıs.benimkini de cıkarabilir eşimi ise aldıran arkadası adamın sag kolu.o dediki ben senin icin konusacam patronla ahmeti de cıkarmayı dusunuomusun eger oyle bişe varsa magdur etme su an ozel durumu var ona biryer bulalım tazminatını icerdeki parasını da hemen öde diyecem demiş
pazartesi konuscak sanırım
tam dogum üstü işsiz kalma korkusu var.cok canım sıkıldı cokkkk
oynak bebişi hissettin heee:ecrin_bebeklabilir kusum birkac haftaya kadar daha net olur
yaramazların gosterirse ogrenirsin artık tam zamanıa.s
o oh iyisin kusum gule gule gıy bayramlıklarını
bizim oyle adetimiz yoktur zaten daha bu bayrama kadar hep evdeydik anasına bile gitmiodum ya...
ama kocisin pek dusunceliymiş saolsun:enbuyukkk:
bu sefer de gitmeyecem yatmam lazım 37haftanın ıcınde olcam bayramda
ben de bulasık atıyorum yaa baska bıse yaptıgım yok benım de
makıneyı bosalltım yenılerını koydum fazladan bır tek ocagı sildim bu yanii:çok üzgünüm:
canım ben kraftınkini aldım.baska sitelerde 70ytl idi ben 50ye aldım kirazbaby.com dan.süt pompasını da otomatik aldım o da kraftın yeni cıkmısa.s medela alacaktım ama bunun cok uygun geldi fiyatı.sonucta devamlı veya uzun süreli kullanacagın bişe deil duruma gore hic de kullanılmayabilir..daha uygunu cıkmısken iki katını vermek istemedim. o da aynı sitede indirimli 65ytl idi.evet manueller hic iyi deilmiş yoruyormus insanı..ben kullanayım bakalım iyiyse sen de kraft alırsın manuel parasına otomatikhihoyyyt
canım arkadası zaten ahmeti cıkaracagına ihtimal vermiyor ama boyle bir dusuncesi varsa pat diye ortada kalmaktansa en azından sımdıden bilelim sana biryer bakalım ve icerdeki paranı da kurtaralım derdinde yani..cunku bunun dusuncesine gore yılbasından once pat diye cıkarcakmıs insanları..icerdeki paraları da hemen ödemezmiş para olunca gel al dermiş..
en kotusune hazırlıklı olalım diyor yani
ama tabi haklısın su durumda cıkarmaması lazım azcık vicdanı varsa
bir de bunun adı patron..ben oyle yazdım yani..yoksa abi diye konusuolar patron gibi degil baya samimiler ama iş paraya gelince dostluk biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?