Aysonu Kizlari 2008

aaaaaaaaaa üleyn biz çıkmasını bekliyoz bu iniyo
yok yok bu yumoşlar dayağı hakkettiler
üzülme bacım sen tedavine devam bak porolaktinin düşmüş belki birdahaki aya çatlar yumoşların
çatlayasıcalar :mymeka:

Son düzenleme:
uyyyyy canlarim benim kis sayfa hamis sayfasi oldu ya ins kalamayanlarda 2009da kalir dun test yaptim yine negatifti ya 2 aydir adet olamiyom iymi

nurayim hamisslik nsi gidiyo

bugün annem aradı dün gitmiş bi dünya alışveriş yapmış 3 battaniye
15 çorap tulumlar pijma takımları 25 tane ağız mendilleri...vs.vs..

kardeşimde doğum parasının yarısını vereckmiş ..........yılbaşından sonra verecem abla dedi

ahh be kuşum zaten risklisin neden iş yapıyon bırak batsın kuşum bırak yaa
sen kendini hiç yorma yaaa ALLAH aşkına

nurişimmm şuan sanırım böceklerşmden birini hissettim valla hissettim yaa soluma dönük yatıyorum ve içimde bişey böle allahım değişik bişey yaa gaz vs.değildiiii:sm_cool::sm_cool::teytey:sanıırım gerçek buuuuuuuuuuuuuuu

senin kızın seni dinliyor minnoşumm gelsin gelsin dedi oda anamı üzmeyem dedi

oh oh masallah ıyısın
bak bıde anana kızıosun yine de seni dusunuo bak ne varsa analarda var:lepi:
kardeşin de masallah pek bonkörmüş
senin kuzular çok şanslı olcak

annemede halam kızmış kuşum bu kız sizden isteyecekmi demiş
neden hiç bişey almıyorsun demiş
kardeşimde eve nevresim çaydanlık alacağına git torunlarına al demiş ben verecem para demiş almış oda...........kardeşim kimseden borç almamızı istemiyor yarısını verecek bugün söledii...kısmet kapımız açıldı

bilmiyomki kuşum kımıl kımıl bişeydi işte şaşırdım böle bişey hissetmedim soldaki bebek çok oyanktı biizim sağdakide üstüne çıktı yan yatıyorum şuan....19 da bekleriz kuşum hiçroşa gitseydim senin aldığın dinleme şeysinden var alacaktım ondan

kuşum yatacaksın artık şakası yok bak pırtlatı verirsin sonra karışmam
10 gün yatıver ben hep yaıyorum kuşum arada kalkıp bulaşık atıyorum makinaya bişey yapmıyorumki...yeme bilem biliyorsun şaka maka haftaya 16 haftamızıda bitirecez inanamıyorum bazen ...cuma günüde doktorumuz deseki cinsiyetleri şuu süper olacak bayramımıza şenlik olacak.....göbişim büyüdü yaa geçen tüp bebek doktoru konuşuyor ikiz annlerin karnı 2-3 ay daha geniş durur çünki iki bebek var öle bakacaksınız baştan küçük olan karın birden büyür şaşırmayın birdende şişebilirmişiz :roflol:düşünsene uçan balon gibi olurum......

bu arada kociş bana dün bayramlık almış ...istemiyorum demiştim dayanamamış seni yengemlerin yanında ezik gibi gösteremem onlar he rbayram farklı giyiniyor sende giy dedi..

evet cnm allah analarmızıı eksik etmesin ama benim kardeşim vermeseydi parasını o biraz yine zor alırdı ...neyseki almış.....

kuşum şu buhar makinasının markasını yazsana netten alıyorsan hangi sayfadan ben şimdiden alacam cnm geceleri zor uyuyorum..birde göğüs pomposunu otomatik olandanmı alacan cnm hiçran elle olandan alma sakın dedi bana.....

kocana üzüldüm yaa neden böle bişey oluyorki patronların klasik mazereti illa kriz olunca işçi çıkarırlar ama bu sefer zor akbank bile çıkarmış kuşum yaa
bence ahmetin tazminatini konuşacağına belli çıkacak işçilerin arasına almasın o çalışsın sonucda doğum yapacaksın bebek geliyor....
ama illada çıkarcaksa zaten olacak bişeydir kuşum üzülme bebeğin kısmeti bereketi sizi asla zorda koyamaz..benim kaynım herzaman diyor karısına ..ülen karı bitane daha dorğpursaydın köşeyi dönerdik diye kızı doğduğunda hiç bişeyi yokken ev ile araba alamışlar ...düşün bakma benim karardiğima hamilelik piskolojisi hemen demorilize oluyorum ben..çok duygusalım yawww

kocam kıyamaz bana biz çıkarız eltimler hep şık şıkıdımdır ben hiç öle özenipde bak yengeleirn öle giymiş böle yapmış demem paramız yok alma dedim illa bir tunik almış işte kalın olsun üşüme diyor....neyse son bayramlık artık çocuklarımaza alırız allah o günleri nasip ederse..kuşum bu bayram allah izin verirse halam annem eşimin teyzesi amcaları gezecem ...ama hep araba ile kuşum abilerinin arabası varya biri olmazsa biri illa gideriz biz hangisi boşa ona dalıyoruz....ama durumuma bağlı
dün sabah çok uyuyamadım ya başım ağrıdı
arkadşaım pazara gidecekmiş kızıma gel bak ben gidem deid oraya yemeğe gidecektik..
gittim aman takside midem bulandı ...trafi vardı yağmur vardı dün istanbulda
kıza girdim direk kustum arkadaşım 7-8 ay oldu bu sesi duyamayalı dedi sonra kızı ile oyandım....sonra geldi eşim yemek yedim aksam 8,30 uyudum ve sabah 9,30 kalktım...
düşün ne kadar uyudum hala uyusam uyuyacam

ben de bulasık atıyorum yaa baska bıse yaptıgım yok benım de
makıneyı bosalltım yenılerını koydum fazladan bır tek ocagı sildim bu yanii:çok üzgünüm:

arıkın koyma işte yaww bak dışarı çıkamıyorum diyorsun
yawwww üzülme kızın gelince rahat rahat ederisn diyecem ama seni bırakırsa keyfi vızıldıyor veletler yaaa............

sen yat dinlen ahmet hizmet etsin sanaa

kiraz bebe bizim burada bakır köyde kuşum 4 katlı mağzası var süper bende giderim bakarım hava güzelken ama bu ay geçecek aralığın 10 kesilcek kredi kartı ....
göğüs zımbırtısı aslında indirimdeyken alsammı diyecem ama önümzüdeki ay 3 lü testimiz var yaa....ben buhar makinasını derim kocişe ama süper bişey olacak yaaa nefes alamıyorum gece ağzım kuruyyor

iş meselesini anlaadım ama dediğin gibi para olunca insanın babası bile değişiyor yaaaa allah şansını açık etsin adama bak ya milleti yılabsında ortadamı koyacak off yaa allah korusun allah kimsenin işini bozmasın kuşum ...

meleğin bolluk bereket getirsin evinize çok zor hayat geçim yaa

bu arada bişey soracam göğüs ucumda sarı sarı bişey vardı yaaa elimle aldım yumuşak bişey sende oldumu ne bu şimdi anlamadım inş.kötü bişey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…