Aysonu Kizlari 2008

kıslar bende gidip biraz şekerleme yapiiim esnemeye başladım akşamda 1 de yattım uyuyamadım görüşürüz sonraaaaaaa byyyyyyyyyyyyyyyy

evet canım bende 5,5 haftalık hamişim allahın izniyle .allah olmayanlara da versin inşallah.eeeeeee nasıkl gidiyo

Vayyyyyyyyyyyyyyyyy Olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Yavvv 22 Eylüll Gözüküo Benim Doğummm Bebeiş Ne Kadarlik Diooooo Buuu şimdi

kıslarrr dokotr yaptır dedi testi bazen böle durumlar olur dedi leke gelir dedi zorla hamiş çıkarcaksınız beni yawww

evet canım bende 5,5 haftalık hamişim allahın izniyle .allah olmayanlara da versin inşallah.eeeeeee nasıkl gidiyo

benim bebek açlıga dayanamadı beni cezalandırdı yerimseniben benim şimdilik iyi gidiyor allah hepimizin hayırlısı ve kolaylık ile hamişligi atlatmamızı nasip etsin. dırımcım inşllah hamişsindir ama sonuçlar bekleninden farklı çıkarsada lütfen üzülme olurmu kendini herşeye hazırla. benim ilk kötü sonuçlanan gebeligimde üstümü görmüştüm yani birgün koyu kahve gelmişti.sende belki olabilirsin. :1hug:

hayrola bütün hamişler toplanmış
bebekler üzerinemi konuşuyosunuz
hepinizee günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin miracımmm.ben burdayım ayşecimm hem kahvaltı ediyorum hem sizleri takip ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…