hamişler siz sohbet edin ben üsütümü giyineyim doktorumu arayımmm adam diyecek sabah sabah bu kadaın manyakmı hehheee
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm.kim var kim yok bakim:sm_confused:
hadi bakalım yeni bir güne başladık hayırlı olsun herkes için:dance:
ah canım giyin giyin sen umarım aramıza hamiş olarak dönersinnn :dance:
F5 e bas arada bir yeniler sayfayıııı canım eskilerede alttaki ve üst sağdaki sayfa numaralarından bakionnnn
yaa arkadaşlar bende öksürük var gribal enfeksiyon geçiriyorum biraz hafifledi ama öksürügü geçirmek için ne yapabilirim bir fikriniz varmı.
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm.kim var kim yok bakim:sm_confused:
hadi bakalım yeni bir güne başladık hayırlı olsun herkes için:dance:
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
üstteki linkte doğum yapacağın tahmini tarihi yazınca haftanı da yazıyor sonra get my tikker yazısını tıklayınca başka sayfaya geçiyor 3 tane alt alta kutucuk çıkıyor ortadakinin linkini kopyalyıp resim ekler gibi kk sayfasına ekliyon canımm
hicrancım teşekkür ederim gerçi dünden beri yazıları sürekli takip ediyorum ama arada bir kaçırabiliyorum dönüp okuyorum siz bayagı hızlısınız daha size yetişemiyorum.
hicrancım teşekkür ederim gerçi dünden beri yazıları sürekli takip ediyorum ama arada bir kaçırabiliyorum dönüp okuyorum siz bayagı hızlısınız daha size yetişemiyorum.
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
üstteki linkte doğum yapacağın tahmini tarihi yazınca haftanı da yazıyor sonra get my tikker yazısını tıklayınca başka sayfaya geçiyor 3 tane alt alta kutucuk çıkıyor ortadakinin linkini kopyalyıp resim ekler gibi kk sayfasına ekliyon canımm
giyindim şimdi doktoru arayacam yokk kıssss sanmıyorum hamiş olacağımı öle bişey yokkk
günaydın hicranım nbr bebiş nasıl sen nasılsın?yaaa men yapamadım bu takvimi netcez bende istiyom kapyalıyamadım bir türlü
aslii günaydın cnm?nasılsın?ben yenia.s.yaşam hoş geldin hoş sohbetlerimize
giyindim şimdi doktoru arayacam yokk kıssss sanmıyorum hamiş olacağımı öle bişey yokkk
Eeeeeeeeeeee Hicrannnnnn Nerden Kopyalayacagizzzzz
kıslarr ben daha kahvaltımı yapmadım bebiş sanırım acıktıki mide durumları hareketlenmeye başladı birşeyler hazırlayıp geliyorum hemen...
bir tatlı kaşığı bala yarım limon sık karıştır gargara yappppppp
tşkler hicrancım senin dediginide hemen uyguluyorum...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?