Aysonu Kizlari 2008

ooooooooooooooooo cemat burada sabah sabah beklemiyordum sizi görmeyi heee uykucular kalkmışşşş kızlar 9.30taksi gelecek gidecem ama kahve leke geliyooo o yüzden dokuzda doktoru arayıp soracam yaptırayımmı test leke geliyo ama sökülemiyorum diyeee

günaydın ayşecim ve dırımcım hoşgeldiniz... hicrancım allah hepimizin bebeklerimizi hayırlısı ile kucagımıza almak nasip etsin.

ÜFFFF SEN GİTT VER BAKALIMM YAA......

kıslarrr biliyorsunuzki sitede yeni oldugum için siz buraya yazdıgınız yazıları hemen görebilmem için ne yapmam gerekiyor.

Yaa Kizlarr Benim Akşamlari Bulantim Olmaya Başladii Dün Fark Ettimm Uyku Halimm Azaldii Ama Sanirim Işte Olduğumdan Dolayi..

tşk ederim hicran iyim bugün allaha şükür.. dün üşütmüşümm kasıklarımm fecii ağrıdı gece 1,30 da uyudum.. ama bugün iyim.. sen nasılsınnn...

aynı canım bende nasıl olsun işte hamişlik sıkıntıları daha doğrusu hamişlik hatırlatıcıları :roflol: devam ediyorrrr

[/url][/IMG]

teşekkürler ayşecim bu arada bende inan ben hep bulantılar sabah olur zannederdim ama benimde ne zaman olacagı belli olmuyor ama sabahları daha fazla tabiki. uyku düzenimde aynı senin dedigin gibiydi bir süre sonra uykular bastırıyor daha çok uyumak istiyorsun. a.s
bu arada kısllarrrr sütünüzü içmeyi unutmadınız degilmi yerimseniben

:dance::dance: BEN AP AÇIK BİR ÇAY İÇTİMM 15 DKK SONRA İÇERİM SÜTÜMÜÜÜ:roflol:

hamişler siz sohbet edin ben üsütümü giyineyim doktorumu arayımmm adam diyecek sabah sabah bu kadaın manyakmı hehheee

aaaa sütümü içmeden çıkmam abiiiiiii normalde süt sevmem ama sabah akşam içiyorumm annem dut pekmezi yollicak bugün bundan sonra pekmezli süt içilecekkkkkkk

aaaa sütümü içmeden çıkmam abiiiiiii normalde süt sevmem ama sabah akşam içiyorumm annem dut pekmezi yollicak bugün bundan sonra pekmezli süt içilecekkkkkkk

KIZZZZZZ BEN BALLI SÜTTT İÇİOMMM AKŞAMLARI VE BİDE YARIM ÇAY BARDAGI ÜZÜM PEKMEZİİ VEE KARA KURU ÜZÜM YİYOMM:asigim:

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm.kim var kim yok bakim:sm_confused:
hadi bakalım yeni bir güne başladık hayırlı olsun herkes için:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…