günaydın ayşecimmm nasılsın bu sabahhhh bakalım
günaydın ayşecim ve dırımcım hoşgeldiniz... hicrancım allah hepimizin bebeklerimizi hayırlısı ile kucagımıza almak nasip etsin.
ooooooooooooooooo cemat burada sabah sabah beklemiyordum sizi görmeyi heee uykucular kalkmışşşş kızlar 9.30taksi gelecek gidecem ama kahve leke geliyooo o yüzden dokuzda doktoru arayıp soracam yaptırayımmı test leke geliyo ama sökülemiyorum diyeee
tşk ederim hicran iyim bugün allaha şükür.. dün üşütmüşümm kasıklarımm fecii ağrıdı gece 1,30 da uyudum.. ama bugün iyim.. sen nasılsınnn...
aynı canım bende nasıl olsun işte hamişlik sıkıntıları daha doğrusu hamişlik hatırlatıcıları :roflol: devam ediyorrrr
[/url][/IMG]
teşekkürler ayşecim bu arada bende inan ben hep bulantılar sabah olur zannederdim ama benimde ne zaman olacagı belli olmuyor ama sabahları daha fazla tabiki. uyku düzenimde aynı senin dedigin gibiydi bir süre sonra uykular bastırıyor daha çok uyumak istiyorsun. a.s
bu arada kısllarrrr sütünüzü içmeyi unutmadınız degilmi yerimseniben
teşekkürler ayşecim bu arada bende inan ben hep bulantılar sabah olur zannederdim ama benimde ne zaman olacagı belli olmuyor ama sabahları daha fazla tabiki. uyku düzenimde aynı senin dedigin gibiydi bir süre sonra uykular bastırıyor daha çok uyumak istiyorsun. a.s
bu arada kısllarrrr sütünüzü içmeyi unutmadınız degilmi yerimseniben
kıslarrr biliyorsunuzki sitede yeni oldugum için siz buraya yazdıgınız yazıları hemen görebilmem için ne yapmam gerekiyor.
aaaa sütümü içmeden çıkmam abiiiiiii normalde süt sevmem ama sabah akşam içiyorumm annem dut pekmezi yollicak bugün bundan sonra pekmezli süt içilecekkkkkkk
F5 e bas arada bir yeniler sayfayıııı canım eskilerede alttaki ve üst sağdaki sayfa numaralarından bakionnnn
Hicrann Oo Bebek Takvimini Nasill Yaptinn Yawww Bende Istiomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?