Aysonu Kizlari 2008

uykum var oyy oyyykaydirigubbakcemile2
işler bekler oyy oyyyykaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2nasıl kalkacam oyy oyyykaydirigubbakcemile2
herşeyi bırakacam oy oyyykaydirigubbakcemile2:roflol:

uykum var oyy oyyykaydirigubbakcemile2
işler bekler oyy oyyyykaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2nasıl kalkacam oyy oyyykaydirigubbakcemile2
herşeyi bırakacam oy oyyykaydirigubbakcemile2:roflol:

fazla oynama kız böcükleride kandine benzetecen oynak karu
aynen bende bugün çok işim var kaydirigubbakcemile2
cam silecem oyyyyy oyyyyyyykaydirigubbakcemile2
yemek yapacamoyyyyy oyyyyyykaydirigubbakcemile2
ama ben oynaya bilirim benim böcükümyok senağlama

selam kızlar ben yine çok yoruldum
zaten geç kalkmıştım camları silmek için zaman yetmedi evi yerleştir süpür çocuğu yedir uyut iki odanın camını anca yetiştirdim valla diğerleri yarın kısmetse ama sanırım yarında silemiycem bakalım misafir gelebilir gelirse çarşambaya kaldı
aslında bitirirdimde belim çok ağrıyo yaaa kuyruk sokumu feleket ağrıyo gezemiyom avin içinde bıçak sokuyorlar sanki

çok teşekküe ederim hicrancım sağol ne desemki iyi dileklerin ve pasta için mersi şekerim

şeker demişken minik kızını yerim ben senin maşalllaaaahhhhhhhhhhresimde çok güzel çıkmış demek sen kızınca sana trip yapıyo he uyanıuk kızım bu bebişler bizimde arkadaşın kızı var azıcık fazla sevince utanıyo annesinin göğsüne kafasını saklıyo çok şekeryaaaaaaaaaaaaa

bende tam ev işine dalmıştım evi süpürüyodum çarşıya gitmem gerekti yeni geldim işlerim yarına kaldı benimdee canım isterse yaparım artık şimdi yemek işine girişcem

ben neşe ile lak lak yapmaktan yemeği daha atmadım ocağa portakal yiyecem çok açım sonrada yimek yapacam

bende tam ev işine dalmıştım evi süpürüyodum çarşıya gitmem gerekti yeni geldim işlerim yarına kaldı benimdee canım isterse yaparım artık şimdi yemek işine girişcem

aayyyy ben daha yemek yapamıycam belim çok feci oldu bi yandanda karnım
üley hamiş kalamadım bari adet olamda şu ağrılardan kurtulam:1no2:

ben neşe ile lak lak yapmaktan yemeği daha atmadım ocağa portakal yiyecem çok açım sonrada yimek yapacam

demek neşeyle lak lak yaptın heee
o neşe niye gelmeyo buralara kaydirigubbakcemile
niye bizlen lak lak yapmeyoookaydirigubbakcemile
msn yide heç açmeyoo
nunişde açmeyo
leynnn şiir gibi oldu haaaakaydirigubbakcemile3

ooooooooo neşe hanım teşrif etmişler
yol açın ağır vasıta geleyooo
pardon pardon şimdilik küçük vasıta
nerdesin kıız zilli aaaaaaaaa

kızlar iyi akşamlar ne var ne yok ben çok yoruldum bugün yine oturma adasının kanepe ve koltuklarını yıkadım öldüm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…