Aysonu Kizlari 2008

aslı bilmiyorum biraz yükseldi ısım ama bilmiyorumkiiiiiiiii
inşşşşşşş çatlamıştır:çok üzgünüm:
ayyy inşşlllh canım inanırmısın valla bu ay sen hamile olacakmışsın gibi geliyor içimden.
aslım sen okula gidince kim bakacak bücüğümüzeeee
hayatımm şimdilik 2.döneme kadar raporlarla idare edecegim ama sonrası için daha hiçbirşey belli degil kısa dönemli heyet raporu alabilirsem ki çok zor görünüyor kolay kolay vermiyorlarmış bakalım şansımızı deneyecegiz bebişten ayrılmak istemiyorum birde 1 yaşına kadar ben büyüteyim istiyorum bakıcı için küçük diye vermek istemiyorum. ücretsiz izine ayrılsam bu krizde geçim çok zor kredi ödüyoruz valla bilmiyorum şekercim bakalım işin içinden bir şekilde çıkacagız hakkımızda hayırlısı.
şekerler nuray,krispicik,neşe,dilek,hicran ve ismini sayamadıgım diger arkadşlarımız nasıllar.

heeee acemi balukkk bennn

cnm yaaaa şimdi adet oluyorsan ne zaman başlanıyor tedaviyee

22 aralıkta baskılayılıcıya başlıycaz (bu adetimin 21. günü)
31 Aralıkta menogona (diğer adetimin 2. günü)
Ocak ortası gibi de transfer olcak herhalde bi akslik çıkmazsa
Allah izin verirse:Saruboceq:

hadi hayırlısıı kuşum yaaaaaaaaaaaa uzun porotokol hiçroşa kurabiye yapamadımm hazur alacammmm artıkın

aslım dediğin doğru da böceğimizi nasıl emanat edeceksin kreş parasıda çok fazla gelmesin aman hayat ne zor yaaa

mefoşcumm sendee burdasınn tatlım nasılsın güzel arkadaşım.

burdayım aslıcım iyiyim işte ne olsun ohhhhhhhhhhh annenlere gitmişsin ne güzel azıcık sende kafa dağıtırsın oğluşunu öpüver benim için geçmişi okuyodum anca bitirdimmm

krispi bugün hiç gelmedi
hiçroş geliyor kaçıyor neşe gezmede
nurayın eşi işinden çıkarılmış moreliş bozuk offff y aaa
kızlar bu haftalarda baş ağrısı oluyormuşşşş ben hergün fiks yaşıyorum yaaa

kızlar nurayın eşine çok üzüldüm ya piyaa bitmiş durumda millette para yok benim eşimde alacalkarını alamıyo çok sıkıntılı bi süreç yaşıyorum milletçek allah hepimize yardım etsin ama doğum öncesi nuray için çok kötü olmuş ya sezeryana bile sevinememiştir tühhhhh yaaa

berna hayırlısı böyleymiş canım belki transfer olsaydı tutmıcaktı daha çok yıkılıcaktın inş. ocak ayındaki sonucunda hep biirlikte seviniriz hayırlısı diyorum ama bi taraftanda druna sinir oluyorum

fakecim ısı işinden anlamıyorum ama inş. çatlamıştır yumoşların

birsennnnnnnnnnnnnnnn maşallahhhhhhhhhh yemeğe başadın artıkın kimse tutamaz seni

hicran yarın amma kalabalıksınız he ağır misafirler geliyo sana haahahahaah

evet fatoşcuğum hayat yaşam çok kötüye gider oldu
ben yemek olayına girdim ama öle yorucu şeyler değil kuşum aparatif tarzı yapıyorum
işte...acuk yapam bide baş ağrıları var inş. geçer

evet fatoşcuğum hayat yaşam çok kötüye gider oldu
ben yemek olayına girdim ama öle yorucu şeyler değil kuşum aparatif tarzı yapıyorum
işte...acuk yapam bide baş ağrıları var inş. geçer

evet ya önümüzdeki günler daha da kötüleşecekmiş inş. öyle olmaz

yap yap birsen sen beslenki böcüklerin büyüsün eşim aradı eve geç gelicekmiş birazdan annemlere gidicem bu arada ben bugün kendiimi temizledim ağda falan yapttım yarın dip köşe bütün evi temizlicem camları silicem şimdiden kafam da plan yapıyodum önce nerden başlasam diyeee

ayyy öle deme cnm yaaa dur bi doğuram yaaa ayy çok korkuyorum ben hayat beni korkutuyorrr...........

ohhhhhhhh kendnü temizlemişsin ...ben kuföre gidip kaş bıyık aldırmkadan acizim ya yarın hiçroşa böle gidecem sonraki gün gideirm artık bayramlık olurrr

ev içinde yorrrma kendini yaaaaaa

valla birsencim hiç ev işini yapasım yok ama mecbur haftaya bayram hemen sonrasında günüm var bi daha fırsat bulama o yüzden mecbur yapacam

saol fıstığım ben de sinir olyom da dr a eline düştük işte ..
hayırlısı işte cnm yaa ocakta inşallah
ama bu kez daha sabırlı olmaya zorlayacam kendimi..

canlarım benim mesaim bitti öptüm hepinizi Şeniz

güle güle bernacım kendine dikkattt ettt aman zaten allah sabrını da gücünü de veriyo başa gelen çekiliyo hayırlısııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…