ben geldim kuslar masallah herkes burda gecmise bir bakayim
krispi gacısııı birdaha buraya uğrayamayacaksan haber vereceksin:mymeka::mymeka:yoksa oklava yersinklava:
ben şahsım adına 3 kişi merak ettim seniiii
usus (usus)ne demek?sen kaç yaşındasın nerelisin eşinde snein gibi gisli görevlimi diğer derkende nerede yaşıyonnnnnnnnn
evet haklısınız haber vermem gerekirdi
affedin benia.s. a.s.
bidaha olmayacak
evet bacım beni üç kere sormuşsun teşekkür ederim aklında olduğum için
tontişim benimŞeniz sarışın bombamkaydirigubbakcemile3
böcüklü arkadaşım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ya ben buraya aniden kayıt olunca bi türlü isim bulamadım bulduğum isimler de hep kullanılıyodu.sonra aklıma gelen ilk terimi yazdım.inanmayacaksınız ama çok saçma bi şey borçlar hukukunda latince bir terim.kullanma hakkı demek.yani anlamı olsun diye yazmadım sadece ilk aklıma gelen isim bu oldu.
ben 30 yaşındayım canım.daha önce serbest avukatlık yapıyodum.sonra devlete geçtim.eşim asker biraz o yüzden de burdan isim vermek istemedim.izmirliyim.hadi bari onu söyleyeyim şuan ankarada yaşıyorum.şakkıdı
birsenedir bizi taküp ediyon ama şunu öğrenememişsin biz kaçmayızz:mymeka:
ben açığımdaır ama ya gebelik sayfasında değilimdir yada çıkmışımdır
çıkış yapmadığımdan dolayı açık görünüyom bi süre
senüüüüüüüüüü arkadş olarak ekledim hadi eklee benüüüüüüüüü
sev benüüüüüüsırnaşık şey
döferimmmmtabiiiiii üleyn sen harbiden kusma polimiğine girecen allah böle böle başlamıştı ...anam yarını atlatalımmmm sonra gir bu sendroma hiçron doğru dedin gelindeyalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))))))))))))
dermişim sende beni bir güzel döv hehehe
ya ben hasta gibiyim
oturamıyorum,heran kusacak gibiyim offff anam offffffffffffffff
nuray ım hoşgelmişin canım nasılsın
ususcumm ilk geldiginde yazdıgın yazıyı okudugunda çok şaşırmıştımm gerçekten nasıl dayandın bravoo. ben kayıt olduktan sonra direk buraya damlamıştım hiç unutmuyorumm dırımım tabii buyur aramıza hoşgeldin demişti hatta o zaman resminde makarnalı kız vardı çok şekerdi.:)))
evet affettim seniiiii bidahikine konuşmam alıngan garuyum ben hormonlarım tavan yapmış benim sinirimi hoplatmaaa
vavvvşakkıdıavukatya bacım güsel bi isim genede izmirli isen güselsindir
nurişimde çok hoş ve güsel gaciiii izmirli sılamda ölee
eşinde devlettennnnn sizi kriz furmazzz dayamışsınız sırtınızı devlete:roflol:
şaka ciicim ..allah geçim versin isim verirsin vermezsin pek önemli değil gönüller bir olsun biz bir aile gibiyizya ondan soruyok başka bişey yok yanii gisli devlet hatunu:1ninca:
üleynn hani alungan değildin ne oldu böcükler fena çarpmış seni herhalde
ohhhhhhhhhhhhhhh
ohhhhhhhhhhhhhhh
ohhhhhhhhhhhhh
helal olsun böcüklereini kutleyom
he he he he he he he he he he
canım ben buraya geldiğimde bir süre çalışmadım.tek maaşla geçinmenin ne zor olduğunu çok iyi biliyorum.ama dediğin gibi bizler yani orta direkk yine iyi durumdayız. Ama bu krize duyarsız kalmak benim için de imkansız.Allah herkese sabır versin, bol bereketli kazançlar nasip etsin:Saruboceq:
hadi ya çok üzüldüm:çok üzgünüm:ölürmüsün öldürürmüsün adam maddi sıkıntıdan ötürü doğalgazlı evde soba yakmışlar iki evladı ölmüş karısı tedavideymiş adam kahrolmuşşşş of yaaaaaaaaa
nuraycımm hoşgeldin güzelimm.
neşecimm sorma bende kaçaklardanım artıkk evde oldugumda pc yok oldu artıkda ondan(( sizlerin özlemini çekiyorum ama 2 gün kardeşimde kalacagım hasrt giderecegim.
iğneyemi bqaşladın cnm yoksa hapamı detaylı anlat yaaa ne ağır vasitasınnn hadiii ben 3 kişiyim sizden hızlıyımya size gelişmlerden bahsetmeyi unuttum yaaaa.
ben ilaca başladım.galiba sanırsam Allah da izin verirse ve şanslı olursam işler yolunda giderse haftaya çarşamba veya perşembe aşılama olucammm
hadi ya çok üzüldüm:çok üzgünüm:
şuan birilerine bir kaç laf söyenirdi ama neyse
sende pc yok bendede kaynana varkaydirigubbakcemile3
of ya hiç yalnız bırakmıyorki karı ya sinir oluyorum
birsen anama anlattım kaynanamda benimle gelmek istiyor diye sana anlattım ya
bugün annem dediki yarın annemle alışverişe çıkacam de dedi
artık buraya gelmek istemesin yuh derim dedi
tel açtım dedim aaaaaaaaaaa yarın ama sinemaya gideim diyecektim dedi
ay ne kadar sinir oldum size geleceğimi biliyordu sırf bişey çıkarmaya çalışıyor ya
sinir karı ya sanki torununa kötü bişey yapacam durmadan yanımda
ya ben onu 3buçuk yıl bekledim ben kötü bişey olmasını isermiyim
bide bunları söylerken gülerek söylüyor ya of anam offfffffffffff
murat a da dün anlattım anan çarşamba benimle hicrana gelecekmiş dedim
nasıl ya dedi ne işi var bilmiyorum dedim
senin dediğini sanki ben bulmuşum gibi dedim
dedim böyle böyle desem kalbi kırılırmı
inan neşe ben annemi tanıyamamışım hiç dedi
sen git gittiğini duyarsada kıza başka çaremi bıraktın derim ben ne işin var senin onun arkadaşlarıyla
sakın bir daha karımı üzmeyin diyecem dedi
ama ne kadar doğru murat tan beklenmeyecek bişey:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?