Aysonu Kizlari 2008

ölürmüsün öldürürmüsün adam maddi sıkıntıdan ötürü doğalgazlı evde soba yakmışlar iki evladı ölmüş karısı tedavideymiş adam kahrolmuşşşş of yaaaaaaaaa

krispi gacısııı birdaha buraya uğrayamayacaksan haber vereceksin:mymeka::mymeka:yoksa oklava yersinklava:
ben şahsım adına 3 kişi merak ettim seniiii

evet haklısınız haber vermem gerekirdi
affedin benia.s. a.s.
bidaha olmayacak
evet bacım beni üç kere sormuşsun teşekkür ederim aklında olduğum için
tontişim benimŞeniz sarışın bombamkaydirigubbakcemile3
böcüklü arkadaşım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

usus (usus)ne demek?sen kaç yaşındasın nerelisin eşinde snein gibi gisli görevlimi diğer derkende nerede yaşıyonnnnnnnnn

ya ben buraya aniden kayıt olunca bi türlü isim bulamadım bulduğum isimler de hep kullanılıyodu.sonra aklıma gelen ilk terimi yazdım.inanmayacaksınız ama çok saçma bi şey borçlar hukukunda latince bir terim.kullanma hakkı demek.yani anlamı olsun diye yazmadım sadece ilk aklıma gelen isim bu oldu.
ben 30 yaşındayım canım.daha önce serbest avukatlık yapıyodum.sonra devlete geçtim.eşim asker biraz o yüzden de burdan isim vermek istemedim.izmirliyim.hadi bari onu söyleyeyim şuan ankarada yaşıyorum.şakkıdı

nuraycımm hoşgeldin güzelimm.
neşecimm sorma bende kaçaklardanım artıkk evde oldugumda pc yok oldu artıkda ondan(( sizlerin özlemini çekiyorum ama 2 gün kardeşimde kalacagım hasrt giderecegim.

yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))))))))))))
dermişim sende beni bir güzel döv hehehe
ya ben hasta gibiyim
oturamıyorum,heran kusacak gibiyim offff anam offffffffffffffff

nuray ım hoşgelmişin canım nasılsın

ususcumm ilk geldiginde yazdıgın yazıyı okudugunda çok şaşırmıştımm gerçekten nasıl dayandın bravoo. ben kayıt olduktan sonra direk buraya damlamıştım hiç unutmuyorumm dırımım tabii buyur aramıza hoşgeldin demişti hatta o zaman resminde makarnalı kız vardı çok şekerdi.:)))

evet affettim seniiiii bidahikine konuşmam alıngan garuyum ben hormonlarım tavan yapmış benim sinirimi hoplatmaaa

vavvvşakkıdıavukatya bacım güsel bi isim genede izmirli isen güselsindir
nurişimde çok hoş ve güsel gaciiii izmirli sılamda ölee
eşinde devlettennnnn sizi kriz furmazzz dayamışsınız sırtınızı devlete:roflol:
şaka ciicim ..allah geçim versin isim verirsin vermezsin pek önemli değil gönüller bir olsun biz bir aile gibiyizya ondan soruyok başka bişey yok yanii gisli devlet hatunu:1ninca:

ya bişeyler yaptım ama ekleyebildim mi bilmiyorumm:uhm:

yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))))))))))))
dermişim sende beni bir güzel döv hehehe
ya ben hasta gibiyim
oturamıyorum,heran kusacak gibiyim offff anam offffffffffffffff

nuray ım hoşgelmişin canım nasılsın
döferimmmmtabiiiiii üleyn sen harbiden kusma polimiğine girecen allah böle böle başlamıştı ...anam yarını atlatalımmmm sonra gir bu sendroma hiçron doğru dedin gelinde
sen doğurmadan o kusmadan aboooooooooooo

ayyyyyyyyy çok duygulandım kuşum nasıl unutmamışşşşsenağlamasenağlama
seviyorum işte siiziiiiiiiiiia.s.

üleynn hani alungan değildin ne oldu böcükler fena çarpmış seni herhalde
ohhhhhhhhhhhhhhh
ohhhhhhhhhhhhhhh
ohhhhhhhhhhhhh
helal olsun böcüklereini kutleyom
he he he he he he he he he he

canım ben buraya geldiğimde bir süre çalışmadım.tek maaşla geçinmenin ne zor olduğunu çok iyi biliyorum.ama dediğin gibi bizler yani orta direkk yine iyi durumdayız. Ama bu krize duyarsız kalmak benim için de imkansız.Allah herkese sabır versin, bol bereketli kazançlar nasip etsin:Saruboceq:

amin kuşum yaww eşinin işi dolayısyla evinizde olamaz sizin kira verip duruyorsunuz dimi cnm....ah çok zor yaa offff biraz garantimiz olsa başka şehre gidecem yaaaaa bu istanbuşda geçim yok işteeeeeeeeee

ya size gelişmlerden bahsetmeyi unuttum yaaaa.

ben ilaca başladım.galiba sanırsam Allah da izin verirse ve şanslı olursam işler yolunda giderse haftaya çarşamba veya perşembe aşılama olucammm

ölürmüsün öldürürmüsün adam maddi sıkıntıdan ötürü doğalgazlı evde soba yakmışlar iki evladı ölmüş karısı tedavideymiş adam kahrolmuşşşş of yaaaaaaaaa
hadi ya çok üzüldüm:çok üzgünüm:
şuan birilerine bir kaç laf söyenirdi ama neyse
nuraycımm hoşgeldin güzelimm.
neşecimm sorma bende kaçaklardanım artıkk evde oldugumda pc yok oldu artıkda ondan(( sizlerin özlemini çekiyorum ama 2 gün kardeşimde kalacagım hasrt giderecegim.

sende pc yok bendede kaynana varkaydirigubbakcemile3
of ya hiç yalnız bırakmıyorki karı ya sinir oluyorum
birsen anama anlattım kaynanamda benimle gelmek istiyor diye sana anlattım ya
bugün annem dediki yarın annemle alışverişe çıkacam de dedi
artık buraya gelmek istemesin yuh derim dedi
tel açtım dedim aaaaaaaaaaa yarın ama sinemaya gideim diyecektim dedi
ay ne kadar sinir oldum size geleceğimi biliyordu sırf bişey çıkarmaya çalışıyor ya
sinir karı ya sanki torununa kötü bişey yapacam durmadan yanımda
ya ben onu 3buçuk yıl bekledim ben kötü bişey olmasını isermiyim
bide bunları söylerken gülerek söylüyor ya of anam offfffffffffff
murat a da dün anlattım anan çarşamba benimle hicrana gelecekmiş dedim
nasıl ya dedi ne işi var bilmiyorum dedim
senin dediğini sanki ben bulmuşum gibi dedim
dedim böyle böyle desem kalbi kırılırmı
inan neşe ben annemi tanıyamamışım hiç dedi
sen git gittiğini duyarsada kıza başka çaremi bıraktın derim ben ne işin var senin onun arkadaşlarıyla
sakın bir daha karımı üzmeyin diyecem dedi
ama ne kadar doğru murat tan beklenmeyecek bişey:1shok:

ya size gelişmlerden bahsetmeyi unuttum yaaaa.

ben ilaca başladım.galiba sanırsam Allah da izin verirse ve şanslı olursam işler yolunda giderse haftaya çarşamba veya perşembe aşılama olucammm
iğneyemi bqaşladın cnm yoksa hapamı detaylı anlat yaaa ne ağır vasitasınnn hadiii ben 3 kişiyim sizden hızlıyım

neşe senin kaynanı bana verecen bende onu dövecemmmklava:klava:
hiçroşa dedim bugün güldü ya ne biçim kadın dedi .....
annenin sana verdiğini dedim oda benim sana dediğim gibi yapsın makinalar elim ayağım dedi....başka şeylerde dedi yarın o sana anlatır

kızlar bugün hava sıcaktı ama şimdi soğudu akşam oldu yaa
açam bari kombiyi geçen sene hesapladım toplamda 650 ytl doğalgaza vermişik
şimdi zam geldi okadar herhalde bu kış 1000 ytl yakaruk
şiiiit hamiş karular elektirikli sobanız varmidur yoksa haman temin ediniz zira bebişi yıkarken lazım oluyor kombiyi ne kadar açarsan aç bebişi yıkarken sıcak olmeyo elektirikli soba rahat oluyor fırın gibi oluyor oda hem bebişin altını değiştirirkende çok lazım bazen kakaları sırtlarıbna kadar çıkmış oluyo ozamanda tamamen soymak zorunda kalınıyo hemen sobanı karşısına geeçip rahat oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…