Aysonu Kizlari 2008

merhabalarr babycim birtek senle ben varız.dırım uykuya gitmiş,fakede kendini ev işine vermiş,krispide ev işlerine girişmiş,papatyam kızına bakıyordur, nurayım eşiyledir.buraları bomboşşşşş.

aslıcıcım minnoşunun resmini koysana yaaa özledik
a.sa.sa.sa.sa.sa.s

oyyy krispicim ve dırımım gelmişşş hoşgelmişsinizz ama bende kaçıyorum benim minnoş uyandı beni çagırıyor.

üleynnn hala ayılamadınmı
kalk len kalk
azcık bişeyler ye bacım biraz kendini topla yattıkça yatasın gelir
silkelelen kendine gel
çift böcüklü gacu:lepi:

midem ekşiyor o yüzden yemek yemek istemiyorum bugün halsizlik var üzeirmde bide yemek de yok yapmam lazım buzlukdan et ve taze fasulye çıkardım aksama doğru yapacam yaaaa burada en yakın kebapcı var kebap yiyemem yaa

midem ekşiyor o yüzden yemek yemek istemiyorum bugün halsizlik var üzeirmde bide yemek de yok yapmam lazım buzlukdan et ve taze fasulye çıkardım aksama doğru yapacam yaaaa burada en yakın kebapcı var kebap yiyemem yaa

yok kız kebap olmaz zten ondada biber var daha beter olursun
süt içsen ekşimeyi geçirirdiye biliyoma.s

kimse yok ama anket yapıyorum allah izin verirse bebeklerin cinsiyetni yarın öğrenebilirim tabi gösterirlerse veletler hadi tahmin edin bakimmmm kız kızmı erkek erkekmi yoksa kız erkekmı

:Saruboceq:
kimse yok ama anket yapıyorum allah izin verirse bebeklerin cinsiyetni yarın öğrenebilirim tabi gösterirlerse veletler hadi tahmin edin bakimmmm kız kızmı erkek erkekmi yoksa kız erkekmı

kıa erken değelmi daha cinsiyet için yoksa sen mi sabredemiyon hee
valla bilmiyom ama tüp bebeklerin çoğu erkek olur diye zannediyom en azında benim çevremde ben öyle görüyom
ama inşallah bence bi kız bi oğlandır rabbim hayırlısını versin

ülen sen 9 aydamı öğrendin :mymeka:4 aydayız ne kaldı p.tesi 4 ay bitecek hanfendü 5 girecezzz...cahill garuuuuuuuuuuu
hem şimdiye kadar sordummu ben ne olacak diye
düzgün tahmin yap kafamı attırma sıkarım topuklarına:mymeka:klava::roflol:

kim bu misafir konuklar yawww gelin kahve ısmarlayam:içelim:

bende isterim kave ama migrenimi tetikliyor içmek istiyom içemiyom zaten kız uyumuyor sütümden oda alır kafeini artık ilelebet uyumaz şimdi yatağında açtım dönemcesini müzik dinliyor eller kollar havaya yapıyor ama kaç dk sürecek bakalım kucağa alıp alıp yatırıyom offffffffff başımda ağrıyor gene yaww

üleynn bakıyom kendüne geldin aylır ayılmazda beni azarlıyon niyetim seni ayıltmaktı zaten he he:roflol::roflol:
tamam tamam düzgün tahnin edecem bence ikiside kız yani göbişin öyle göstereyosırnaşık şeysırnaşık şey
leynnn zaman ne çabuk geçiyo yaaa ben buraya geleli 2.5 ay oldu sen ozaman1.5 aylık hamişdin ve yataktan kalkameyodun:dance::dance:

ayyyy cnm ya ben kahve hiç sevmem gelsinler onlara ben verecm
bacım hem migren hem kız içme sen sakinleştirici bişeyler iç bizim iplerdemi işe yaramı bu kız uyumuyor yawwww
evet cnm zaman çabuk geçiyorrr evet bernoş nuray aslı fakede gelsin tahmin yapsınnn

yaaaaaaaaaaaaa karnım açççç ızgara tavukmu sölesem kaşarlı pidemi açlıkdanda midem ekşiyebilirrrr bulanmaya başladı bilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…