hiçroş kızın nasullll
iyi geceler bayanlarrr
kusura bakmayın geçen gün apar topar çıkmak zorunda kaldım.eşim geç gelmişti o gün karnı çok acıkmış bende hemen bilg.dan kalkmak zorunda kaldım,anlatacaklarımı yazamadım.biliyorum şimdi kimsecikler yok ama annem de geldiği için onunla ilgilenmek zorunda kalabilirim dolayısıylada sizden bi müddet ayrı kalabilirimherkes yatmışken işte bende burdayım
daha öncede anllatığım gibi biz doktorcuğumla ilaca başladık bu ay.eşim ve bende önemli bi problem olmadığı için şimdilik haffi bi tedavi olsun dedi doktorum o yüzden hapla başladık.bugün 3.günüm içtim ilaçlarımı.işte sizin daha iyi bildiğiniz gibi bittikten 3 gün sonra kontrole gidicem (neyseki hasta yoğunluğuna göre bayramdada çalışıyolarmış)çatlatma iğnemi de aldım.sonra işte çarşamba veya perşembe günü bi aksilik çıkmazsa aşılama olucam. bu yoldaki tecrübelerinizi ve yapmam gerekenleri bana anlatırsanız çok sevinicem:))
biliyorum ,aşılamada da tutma ihtimali çok yüksek değilmiş o yüzden kendimi çok fazla kaptırmamaya çalışıyorum.zaten bayram,telaş derken kafam da dağılmış olur böylece.
hicrancım senin o çok tatlı(maşallah) kızın da aşılamayla mı gelmişti?
krispi seni görmemişim canım iyi geceler nasılsın?
merhaba kızlar. neşe de hamileymiş galiba. çok sevindim ya.
ben de evdeyim bu akşam. evimi çok özledim ya. arada geliyoruz böyle.
bi kaçgündür bana bir enerji gelmiş sormayın kendimi çok iyi hissediyorum. yani önceki halime göre. kalktım yemek yaptım, ütü yaptım.. inşallah böyle devam eder. şimdilik iyiyim. bebiş de çok iyi. bayramdan sonra kontrolüm var.
galiba doktordan kilo fırçamı yiyecem. şuanda 11 kilo almış durumdayım ama. son 1 ayda 2 kilodan fazla alıcam gibi. 2 yi geçersem doktor iyi bi fırça atacak bakalım.
karnım iyice büyüdü. artık iyice koca göbüşlü oldum . bebişim iyi olsunda artık son haftalarımız aylarımız. inşallah şu 36 yı dooldursam. ocak20 gibi 36 hafta dolmuş olacak. ondan sonra bizim kerata gelsede hayırlısıyla sağlıklı olur inşallah. kızlar dua edin bana ve bebişime.
hepinizi çok çok öpüyorum.a.s.
krispi cnm bu girdaptan çık çünki çok zor biliyorummmm allah yardımcınız olsunn
iyi geceler bayanlarrr
kusura bakmayın geçen gün apar topar çıkmak zorunda kaldım.eşim geç gelmişti o gün karnı çok acıkmış bende hemen bilg.dan kalkmak zorunda kaldım,anlatacaklarımı yazamadım.biliyorum şimdi kimsecikler yok ama annem de geldiği için onunla ilgilenmek zorunda kalabilirim dolayısıylada sizden bi müddet ayrı kalabilirimherkes yatmışken işte bende burdayım
daha öncede anllatığım gibi biz doktorcuğumla ilaca başladık bu ay.eşim ve bende önemli bi problem olmadığı için şimdilik haffi bi tedavi olsun dedi doktorum o yüzden hapla başladık.bugün 3.günüm içtim ilaçlarımı.işte sizin daha iyi bildiğiniz gibi bittikten 3 gün sonra kontrole gidicem (neyseki hasta yoğunluğuna göre bayramdada çalışıyolarmış)çatlatma iğnemi de aldım.sonra işte çarşamba veya perşembe günü bi aksilik çıkmazsa aşılama olucam. bu yoldaki tecrübelerinizi ve yapmam gerekenleri bana anlatırsanız çok sevinicem:))
biliyorum ,aşılamada da tutma ihtimali çok yüksek değilmiş o yüzden kendimi çok fazla kaptırmamaya çalışıyorum.zaten bayram,telaş derken kafam da dağılmış olur böylece.
hicrancım senin o çok tatlı(maşallah) kızın da aşılamayla mı gelmişti?
krispi seni görmemişim canım iyi geceler nasılsın?
günaydın kızlarr yine yorgun ve ağrılı bir sabah bu sabah her zamankinden daha çok ağrıyor sırtım fizik tedavi için randevu almam lazım ama nasıl gideceğim onuda planlayamıyorum neyse artık bakıcaz bişiiler bayram sonrasıı gidicem doktora tekrar şimdi gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?