Aysonu Kizlari 2008

hiçroş kızın nasullll

sizden yarım saat sonra uyandı huysuzlaştı gene yedi yattı saat 9 da 15 dk sonra uyandı 15 dk oldu gene uyudu bakalım nasıl olcek uyanmaz inşallah bu gece yatmak istiyorum biraz çok uykusuz kaldım yine sırtım ağrıyor gerginlik uykusuzluk sırt ağrılarımı çoğaltıyor

merhaba kızlar. neşe de hamileymiş galiba. çok sevindim ya.

ben de evdeyim bu akşam. evimi çok özledim ya. arada geliyoruz böyle.

bi kaçgündür bana bir enerji gelmiş sormayın kendimi çok iyi hissediyorum. yani önceki halime göre. kalktım yemek yaptım, ütü yaptım.. inşallah böyle devam eder. şimdilik iyiyim. bebiş de çok iyi. bayramdan sonra kontrolüm var.

galiba doktordan kilo fırçamı yiyecem. şuanda 11 kilo almış durumdayım ama. son 1 ayda 2 kilodan fazla alıcam gibi. 2 yi geçersem doktor iyi bi fırça atacak bakalım.

karnım iyice büyüdü. artık iyice koca göbüşlü oldum . bebişim iyi olsunda artık son haftalarımız aylarımız. inşallah şu 36 yı dooldursam. ocak20 gibi 36 hafta dolmuş olacak. ondan sonra bizim kerata gelsede hayırlısıyla sağlıklı olur inşallah. kızlar dua edin bana ve bebişime.

hepinizi çok çok öpüyorum.a.s.

kimseciklerr yokk yaprak dökümüde bitti hanımlarrr nerdesiniz bakayımmm çabuk gelin iki laklak yapalım.
birde hanımlar fıstık gibi çıkmışsınız hepinizdee maşallahh. havalar ısınsın bende gelecegim bir gün yanınıza haberiniz olsun.

iyi geceler bayanlarrr
kusura bakmayın geçen gün apar topar çıkmak zorunda kaldım.eşim geç gelmişti o gün karnı çok acıkmış bende hemen bilg.dan kalkmak zorunda kaldım,anlatacaklarımı yazamadım.biliyorum şimdi kimsecikler yok ama annem de geldiği için onunla ilgilenmek zorunda kalabilirim dolayısıylada sizden bi müddet ayrı kalabilirim herkes yatmışken işte bende burdayım

daha öncede anllatığım gibi biz doktorcuğumla ilaca başladık bu ay.eşim ve bende önemli bi problem olmadığı için şimdilik haffi bi tedavi olsun dedi doktorum o yüzden hapla başladık.bugün 3.günüm içtim ilaçlarımı.işte sizin daha iyi bildiğiniz gibi bittikten 3 gün sonra kontrole gidicem (neyseki hasta yoğunluğuna göre bayramdada çalışıyolarmış)çatlatma iğnemi de aldım.sonra işte çarşamba veya perşembe günü bi aksilik çıkmazsa aşılama olucam. bu yoldaki tecrübelerinizi ve yapmam gerekenleri bana anlatırsanız çok sevinicem:))

biliyorum ,aşılamada da tutma ihtimali çok yüksek değilmiş o yüzden kendimi çok fazla kaptırmamaya çalışıyorum.zaten bayram,telaş derken kafam da dağılmış olur böylece.

hicrancım senin o çok tatlı(maşallah) kızın da aşılamayla mı gelmişti?

krispi seni görmemişim canım iyi geceler nasılsın?

iyi geceler usus cum
valla herkesin bi derdi var herkes bişeylerin peşinden koşuyor
bende bugün adet oldum işte moralim bozuk ve çokta asabi oluyorum ben adet dönemlerimde
bende yıkandıktan sonra gidecem doktora
aslında muayene bile olamıyom ama mecburum gitmeye
doktora söylersem hassasiyetimi belki yardımcı olabilir
inşallah rabbim bebişlerimize kavuşturur bizleri

cnm aşılama ile hamiş kalma şansı yüksek değil ama kalınmıyorda değil bak hiçroş kızını öle doğurdu....yumurtlama ve eş faktörün olmadığından olma ihtimali varr cnm hayırlısı cnm..

cnm sen ayaklanmışsın ütü mütü olmaz cnm yaaaa bak ben bi iş yapmıyorumm
yapma gülüm dinlen Allah aşkına........iyi olmana çok sevindimmm:1hug:

günaydın ben erkenden geldimmmm bu ara böle şeylerim tutuuu erken kalkmak gibi
şimdi kahvaltı hazırlıyorum........acuktuk bizzz
hiçroş kızzz ben dinliyom bişey anlamıyorum diyorum bu çocuklar hareket etmiyormu karnımın içindeki seslermi sanırım daha küçük biraz daha büyüynce anlayacam

nurayim şöle uğrayıp gitmişisn kuşum gel ama kocan ne yaptı ne yapıyorsunuz söle kuşum yaa

günaydın kızlar
bende gittikçe daha erken uyanmaya başlıyom
kızlar moralim bozuk ama sizlerle konuşunca rahaatlıyom valla
neyse yarın ablam gelecek yaaaa çok mutluyum
ama sizlerdende biraz ayrı kalacam onun içinde üzgünüm ama yine gelirim ara ara
ablam gelsin doktora gidecem
kızı ona bırakırım inşallah bi sorunum yokturda kavuşurum bebeme
ama var ya kızlar bu ay asla belirtilere bakmam
ateş ölçmem yok oram ağrıdı yok buram şişti
demiycem ve asla adetimden 1 hafta geçmeden test yapmam
zira benim psikolojim baya bozulmuş farkettid bütün belirtiler psikolojikmiş
adet olunca hepsi geçti beee

günaydın kızlarr yine yorgun ve ağrılı bir sabah bu sabah her zamankinden daha çok ağrıyor sırtım fizik tedavi için randevu almam lazım ama nasıl gideceğim onuda planlayamıyorum neyse artık bakıcaz bişiiler bayram sonrasıı gidicem doktora tekrar şimdi gitmek istemiyorum

krispi cnm bu girdaptan çık çünki çok zor biliyorummmm allah yardımcınız olsunn

evet çok zor
amin can canım allah yardımcımız olsun
eeeeeeeee sen bugün nasılsın bacım dün tıkındın tıkındın ağırlık bast uyudun demi
seni tombalak seni
kız birsen bende habire kilo alıyom haaa
60 kilo olmuşum

evet canım aşılamayla gelmişti benim minik kuşum
inşallah senin yumoş tedavin başarılı olur seninde kucağın boş kalmaz rabbim gönlüne göre versin emeklerin çalışmaların boşa gitmesin

ahhh canım yaaa o ağrılarlada bebekle ilgilenmekde çok zor
hafif mafif ama sürekli kucağında tutunca ağırlaşıyo zillilerkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…