Aysonu Kizlari 2008

kızzım o pıt pıt sesleri oluyor arada onlar hareket ettiklerinde duyuluyor ama biraz daha büyüsünler ufaklar dahaa çok gürültü yapamıyorlar annesi bide sen sesleri hemen ayırt edemezsin dediğim gibi az daha dinle bak daha iyi anlayacaksınŞeniz

cnm yaaa nazlıı kızın seni hasta etti valla çokda tatlı mübarek facebooka koydum resimleri

uyumadım kızzz arkadasımla tlf konuştuk yedim midem bulanıyor yine kusmaya basladım yaaa

sen kompedan oldunnnnnnnnnnn tabigamyoncuiremsu

bende aynı şeyleri çok yaşadım canım her seferinde ay başım dönüyor midem buulanıyor tamam bu defa diyordum ama adet olunca geçiyordu herşey puff diye uçuyordu belirtilerr düşüklerden sonra daha da tedirgin oluyordum hele düşükler arası o 10 ay geçmek bilmedi her ay tamam şimdi tuttu diye diye geçti günler ama çok şükür rabbim dualarımı kabul etti sizinde dualarınız kabul olur inşallah

cnm yaaa nazlıı kızın seni hasta etti valla çokda tatlı mübarek facebooka koydum resimleri

uyumadım kızzz arkadasımla tlf konuştuk yedim midem bulanıyor yine kusmaya basladım yaaa

canım düzeliyom diye yemek yemeye başladıysan demekki daha var
aza aza ye sık sık ye
hem o öyle arada yoklar seni
a.s

sen kompedan oldunnnnnnnnnnn tabigamyoncuiremsu

eeeeeeeee öle kızım sen benim kadar uğraşmadın tabii karnınla ben korkudan hep dinlerdim aman duyayım kızımı diye diye ama 6.aydan sonra pek fazla dinlemedim zaten o kendini hissettiriyordu valla hemde nasıl uçan tekmelerle anam bu kız kungfucu olcak heralde diyordumsırnaşık şey:roflol: zillinin teki valla sende gördün işte ama size huysuzluk etmedi netsin dedi deliyi görünce sopasını saklarmış misali senden korktu kızım:roflol:

inşallah canım
belirtiler insanı kemiriyo resmen
bidaha dinlemeyecem kendimi
kendime söz verdim
sanki o kadar kendimi dinleyince hemen geliyoda
rabbimin izniyle kavuşurum kuzuma
rabbim seninde
birseninde
nunişinde
neşeninde
bebişlerinizi sağlıklı ve hayırlı bi evlat olarak büyümeyi nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

canım düzeliyom diye yemek yemeye başladıysan demekki daha var
aza aza ye sık sık ye
hem o öyle arada yoklar seni
a.s

yok cnm yaa ne bilem hortladı geneee bu kusma işi

ben sana gelem ceylin bebn uyuyoruz pasooooo yerimm onu ama sinirli böcek laz damarı var baba milaim duruyo ama sanamı çekti kıııııı senü asabi görmedik heççç gerçii

hiçroş bende merak ediyom ama çözemedim işte kim duymak istemez yawwww duymakk
böle pıt pıt ses geliyor ama çözemedim çözecemmm anneme dedimm zaten cuma olmadı bana diyor şimdi bide dinleyecez he diyorr

uyuyacam ben öpptümmmmmmmmmmmmmm

uykum geldi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaa yeter ama yaaa benide uyutacan
ama sana bişey söylimmi bu pc ye bakmak insanın uykusunu getiriyor
bende ha uyudum uyuyacam diyom yatınca uykum kaçıyo
ayıl biraz ayıl benide uyutacan zaten yarından sonra fazla giremiycem acısını çıkarmm lazım yarından sonra uyursun:roflol:

ANAM BENİMDE KOCİŞİMİNDE DAMARINA BASILINCA BİZDEN FENASI YOK O YÜZDEN BİZİM KAVGALARIN KAZANANI HİÇ OLMAZ GENELDE AMA SONUNDA KOCİŞ ÖZÜR DİLER HEPPP:roflol::roflol:bana laf yetiştiremez kimse sadece laf altında kalmam pek te ondan hanii asabiyete gelince belki %60 bana çekmiştir ama pörtlek gözler tamamiyle kocişe çekmişşşşş:roflol:

ahanda uyudu bu kız
uyuuuuuuu
uyuuuuuuu
pişşşşşşş
pişşşşşşş
uyusunda büyüsün
nennniii
tıpışşşş
tıpşşşş
büyüsün
neniiiiiii

eşim rizeli canım o yüzden laz damarı dedi birsen doğru hatırlıyorsun yanii

üleynnn bişeyi doğru hatırladım bee
afferin bana demekki daha ölmemişim
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
uyyyyiiiiiii laz kızı bizim zilli belli oluyo niye bu kadar yaramaz olduğu

merhabalarr babycim birtek senle ben varız.dırım uykuya gitmiş,fakede kendini ev işine vermiş,krispide ev işlerine girişmiş,papatyam kızına bakıyordur, nurayım eşiyledir.buraları bomboşşşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…