günaydın ben erkenden geldimmmm bu ara böle şeylerim tutuuu erken kalkmak gibi
şimdi kahvaltı hazırlıyorum........acuktuk bizzz
hiçroş kızzz ben dinliyom bişey anlamıyorum diyorum bu çocuklar hareket etmiyormu karnımın içindeki seslermi sanırım daha küçük biraz daha büyüynce anlayacam
nurayim şöle uğrayıp gitmişisn kuşum gel ama kocan ne yaptı ne yapıyorsunuz söle kuşum yaa
cnm yaaa nazlıı kızın seni hasta etti valla çokda tatlı mübarek facebooka koydum resimlerigünaydın kızlarr yine yorgun ve ağrılı bir sabah bu sabah her zamankinden daha çok ağrıyor sırtım fizik tedavi için randevu almam lazım ama nasıl gideceğim onuda planlayamıyorum neyse artık bakıcaz bişiiler bayram sonrasıı gidicem doktora tekrar şimdi gitmek istemiyorum
evet çok zor
amin can canım allah yardımcımız olsun
eeeeeeeee sen bugün nasılsın bacım dün tıkındın tıkındın ağırlık bast uyudun demi
seni tombalak seni
kız birsen bende habire kilo alıyom haaa
60 kilo olmuşum
kızzım o pıt pıt sesleri oluyor arada onlar hareket ettiklerinde duyuluyor ama biraz daha büyüsünler ufaklar dahaa çok gürültü yapamıyorlar annesi bide sen sesleri hemen ayırt edemezsin dediğim gibi az daha dinle bak daha iyi anlayacaksınŞeniz
günaydın kızlar
bende gittikçe daha erken uyanmaya başlıyom
kızlar moralim bozuk ama sizlerle konuşunca rahaatlıyom valla
neyse yarın ablam gelecek yaaaa çok mutluyum
ama sizlerdende biraz ayrı kalacam onun içinde üzgünüm ama yine gelirim ara ara
ablam gelsin doktora gidecem
kızı ona bırakırım inşallah bi sorunum yokturda kavuşurum bebeme
ama var ya kızlar bu ay asla belirtilere bakmam
ateş ölçmem yok oram ağrıdı yok buram şişti
demiycem ve asla adetimden 1 hafta geçmeden test yapmam
zira benim psikolojim baya bozulmuş farkettid bütün belirtiler psikolojikmiş
adet olunca hepsi geçti beee
cnm yaaa nazlıı kızın seni hasta etti valla çokda tatlı mübarek facebooka koydum resimleri
uyumadım kızzz arkadasımla tlf konuştuk yedim midem bulanıyor yine kusmaya basladım yaaa
sen kompedan oldunnnnnnnnnnn tabigamyoncuiremsu
bende aynı şeyleri çok yaşadım canım her seferinde ay başım dönüyor midem buulanıyor tamam bu defa diyordum ama adet olunca geçiyordu herşey puff diye uçuyordu belirtilerr düşüklerden sonra daha da tedirgin oluyordum hele düşükler arası o 10 ay geçmek bilmedi her ay tamam şimdi tuttu diye diye geçti günler ama çok şükür rabbim dualarımı kabul etti sizinde dualarınız kabul olur inşallah
canım düzeliyom diye yemek yemeye başladıysan demekki daha var
aza aza ye sık sık ye
hem o öyle arada yoklar seni
a.s
ben sana gelem ceylin bebn uyuyoruz pasooooo yerimm onu ama sinirli böcek laz damarı var baba milaim duruyo ama sanamı çekti kıııııı senü asabi görmedik heççç gerçiieeeeeeeee öle kızım sen benim kadar uğraşmadın tabii karnınla ben korkudan hep dinlerdim aman duyayım kızımı diye diye ama 6.aydan sonra pek fazla dinlemedim zaten o kendini hissettiriyordu valla hemde nasıl uçan tekmelerle anam bu kız kungfucu olcak heralde diyordumsırnaşık şey:roflol: zillinin teki valla sende gördün işte ama size huysuzluk etmedi netsin dedi deliyi görünce sopasını saklarmış misali senden korktu kızım:roflol:
uykum geldi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yok cnm yaa ne bilem hortladı geneee bu kusma işi
ben sana gelem ceylin bebn uyuyoruz pasooooo yerimm onu ama sinirli böcek laz damarı var baba milaim duruyo ama sanamı çekti kıııııı senü asabi görmedik heççç gerçii
hicran yaaa
seninmi eşin rieliydi benmi yanlış hatırlıyom
birsen laz damarı deyince acaba o muydu dedim
eşim rizeli canım o yüzden laz damarı dedi birsen doğru hatırlıyorsun yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?