Aysonu Kizlari 2008

kızlar ben yine çıkacam
arkadaş aradı arkadaşa gidecez kocişde 9 da gelecek ben gidiyom öptüm sizi

eee hadi git bakalımmmm güle güle

olmaaaaz senin gibi çatlak olması lazım ona biraz ders ver öyle sessizler hiç kazanamaz
allah korusun borçlanıp gelir
doğum masrafını karşılayım derken :roflol::roflol:

girmezzz zatiiii hayattada işi olmaz

Birsencim iyi aksamlar canim nasilsin?
Sanirim yarin doktora gidicekmissin, bana Allah bilir tabi ama, sanki 2 oglun olucakmis gibi geliyor,ne olursa olsun, saglikli ve hayirli evlatlar olsunlar insallah, nolur beni de unutma dua ederken kafayi yemek üzereyim artik, güzel haberlerle dön yarin insallah ! hoscakal, saglikla kal, öpüyorum

evet cnm allah nasip ederse gidecem hayırlısı ne ise o olsun tatlım yaaa

rabbim seninde yardımcın olsun cnm bu herkes sıkıntıda

hoşgeldin bacım anlat su anda bir ben varım dinlerim seni okulda sıkıldım zatiiii
saf saf öğrenci şikayetleri dinledim

iyi akşamlar kızlar nasılsınızzzz

hoşş geldin cnm benimm

heyyyyyyyttt acilin ben geldim:CüvCüv:
naptınız bi gecmişe bakıyım anlatcak cok seyim var cok aktiftim bugunkaydirigubbakcemile3

ben sana küsüm aslında haberinn yok Çok üzgünüm çoook

hoşgeldin bacım anlat su anda bir ben varım dinlerim seni okulda sıkıldım zatiiii
saf saf öğrenci şikayetleri dinledim

öle de kııııı ne etsin çocuk onlarrr kendi yavrunda öğle olacask

Son düzenleme:
aman evet di mi okulda öğrenciler evde benimki
olsun hayırlısıyla doğsunda ben razıyımmm
kötü şeyler okudukça korkuyorum birbirimize dua edelimmm olur mu

evet getirmemek lazım 3 ayı atlatınca tamamdır sanıyordum ama öyle değilmiş
Hayırlısıyla sağlıkla rabbim kucağımıza almayı nasip etsin de başka da bişe istemem

kuşum şimdi yattığım için öle oluyor diyorsunda bak dün hiçrana gittim taksi ile taksi ile döndüm nasıl kasıklarım ağrıdı nasıl yorgunluk kasık ağrısı olunca korkuyorum bideee

ohhhh maşşallahhh gezmişsinde gezmişsin
dimek öteki tohtor öle dedi ötekide öle dedi
iyi olmana sevindim kuşum aman iyi olun yaa
ilaç felan etkilemesin kimseyiii
bayramdan sonra pırtlatman an meselesi heee süper yaa kavuşacan kızına ben daha başındayım ama doğranlara özeniyorum ben yaaaa
göbişim fena kaşınıyor şimdilerde heralde yine çatlayacak karnım öle böle değil acayip tatlı ....dimek ufo aldınız heee güle güle kullanın cnm
evet çok iyi ısıtıyolar ama bizim odalar küçük kilma ile o oda ısınır yani
ama doğalgazı yakacaz o minnoşlar gelincee

evet cnm o lekenin gerisi gelmişşş

demek öle dedi evet 38 haftadan sonra korkma yaaaaa bişeycik olmaz rabbim banada nasip eder inş....

ufo çok güsel kuşummmm öle ısıtıyorki kömür sobası gibi ama başka odaya geçerken üşürsün dikkat et.....bugün istanbul çok sıcakdı ben kapadım 2 gündür kombiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…