fatoşcuğum hoşgeldin tatlımmm ama kaçıyorum öperim seniiii
sus nazar etcen kendüne maşallahhh bebişininde seninde iyi olmana sevindim canm biliyorum sabırsızlanıyosun ama bebişin karnında ne kadar çok kalırsa okadar iyi fazlasıda iyi değil tabii güle güle kullan sobanı canımcok yoruldum bugun ayaklarım deli gibi agrıyor 1 haftadır yatmanın acısını cıkardım yatmam lazım ama anlatayım hemen
sabahın köründe bosu bosuna gitmişis sabhatn gel nst gir demişti kendisi 1den sonra muaeyeneye baslıomus ne bicim iş anlamadım
saatlerce oralarda gezindik zaman geçirmek icin
yemek yedik bir kac bişeler aldık
sonra sıram geldi benim sezeryan icin gün vermedi koca kafalı adam:mymeka:
istedgin tarih var mı dedi ayın 20si olur mu dedim 38+2 oluyor
olmaz o erken dedi:1shok:ya yuh yaa ne diyeyim nesi erken bunun
39u beklicez sanırım
onun dısında hicbisey demedi adamın agzından cımbızla bile laf alınmıo
bebegin suyuna baktı sadece .kilosunu dahi soylemedi girip cıkmam 2-3 dakika surdu en fazla..dumura ugradım bu ne diye..hapla ilgili de bişe demedi taa aralık 18e nst verdi 38+0a
ona gore dogum tarihi vercek sanırsam yani benim iş uzadı
tabi ben bu yapılanla tatmin olmadım ordan atladık kendi doktoruma geldim
o da saolsun bizi bayıltana kadar konustu anlattıkafamçokkarıştıikisinin ortasını bulamadık yaw
sekere kıllattı oyle cikolata tatlı yemiceksin diyet yapcaksın dedi
renkli dopplerle baktı yine kalbi kordonu filan inceledi hersey yolunda dedi
seker hic etkilememiş beni ya nasıl iş anlamadım şeker olunca bebek şişer benimki ufak bile kalmıs sayılır 2515 gr cıktı suyum desen cok normal
sonra ıctıgım hapı soyledim carpıntı yapar dedi eee bende o da yok
adam cok sasırdıkaydirigubbakcemile3 yani kısacası arkadasınız taş gibi heç bişe koymuo:roflol:
hapa 10gun daha devam et bayramı atlat nolur nolmaz dedi o saatten sonra zaten dogsa da sorun deil dedi
sonra gittik bizim burda meshur bir taksitci var ordan ufo aldık yani markası ufo deil infrared ısıtıcı işte.illa ufo olsun dedim ordaki adam cok ısrar etti bu daha ucuz daha az yakıo vs halbuki elinde ufo da vardı hatta daha pahalı olanı yani wattı daha yuksek olan vardı ama bunun uygun oludunu soyledi eşim de ikna oldu cemsan diye bir marka aldık
baya iyiymiş 2500wattlık olanı aldık 2 de calıstırdık(5kademesi var) acayip gusel ısıtıo tavsiye derimhihoyyyt
sağol canım arkadaşım benim çok emek harcadım ama artık yoruldum tedaviye başlasam bile inanmıyorum artık umudum tükendikrispi kızz gel banada yap sevaptırrr
feke bacım belli olmaz bakarsın tutar bu
cnm dediğimi okudunmu bi yorum yap ...morlein sıfır farkındayım seni teselli edecek bir kelime bulamıyorum....senin yerinde olsam aynı olurdum o yüzden abuk sabuk konuşup canını sıkmak istemiyorum....çünki böle zamanları iyi bilirim hiç bitmeyecek gelmeyecek gibi heleki sen benden bir adımdaha zoru yaşıyorsun....o yüzden böle zamanlarda ne desek boş insan şunu diyor sen ulaştın tabi konuş konuş der gibi....ben böle algılamıyorum sakın yanlış anlama tatlım.....
geçen gün banyoda çok kaldım kuşum abdest alamdım ...banda duşda çok kalmak yasak ama birdahikine yani yarın ve arefe günü sana çok dua edecem sana dua edersem çok rahatlayacam hamilelerin duaları çabuk kabul olurmuş o yüzden böle yardımcı olmak isterim ASLIM bana çok etti cnm biliyorum bunu tabi diğerleri küsmesin onlarda öle ama aslımla ne kadar konuştum hep duacıyım dedi....bende en çok fake mira ve fatoşlar için edecem ama fatoş yeni kalabilir ama eski fatoşum çok emek harcadı ....sonra bernoşum kalacak eminim
ayyyy cnm ya ben kahve hiç sevmem gelsinler onlara ben verecm
bacım hem migren hem kız içme sen sakinleştirici bişeyler iç bizim iplerdemi işe yaramı bu kız uyumuyor yawwww
evet cnm zaman çabuk geçiyorrr evet bernoş nuray aslı fakede gelsin tahmin yapsınnn
yaaaaaaaaaaaaa karnım açççç ızgara tavukmu sölesem kaşarlı pidemi açlıkdanda midem ekşiyebilirrrr bulanmaya başladı bilee
12.30 programa gidecekmişşş allah bilir hangi kanalda
cok yoruldum bugun ayaklarım deli gibi agrıyor 1 haftadır yatmanın acısını cıkardım yatmam lazım ama anlatayım hemen
sabahın köründe bosu bosuna gitmişis sabhatn gel nst gir demişti kendisi 1den sonra muaeyeneye baslıomus ne bicim iş anlamadım
saatlerce oralarda gezindik zaman geçirmek icin
yemek yedik bir kac bişeler aldık
sonra sıram geldi benim sezeryan icin gün vermedi koca kafalı adam:mymeka:
istedgin tarih var mı dedi ayın 20si olur mu dedim 38+2 oluyor
olmaz o erken dedi:1shok:ya yuh yaa ne diyeyim nesi erken bunun
39u beklicez sanırım
onun dısında hicbisey demedi adamın agzından cımbızla bile laf alınmıo
bebegin suyuna baktı sadece .kilosunu dahi soylemedi girip cıkmam 2-3 dakika surdu en fazla..dumura ugradım bu ne diye..hapla ilgili de bişe demedi taa aralık 18e nst verdi 38+0a
ona gore dogum tarihi vercek sanırsam yani benim iş uzadı
tabi ben bu yapılanla tatmin olmadım ordan atladık kendi doktoruma geldim
o da saolsun bizi bayıltana kadar konustu anlattıkafamçokkarıştıikisinin ortasını bulamadık yaw
sekere kıllattı oyle cikolata tatlı yemiceksin diyet yapcaksın dedi
renkli dopplerle baktı yine kalbi kordonu filan inceledi hersey yolunda dedi
seker hic etkilememiş beni ya nasıl iş anlamadım şeker olunca bebek şişer benimki ufak bile kalmıs sayılır 2515 gr cıktı suyum desen cok normal
sonra ıctıgım hapı soyledim carpıntı yapar dedi eee bende o da yok
adam cok sasırdıkaydirigubbakcemile3 yani kısacası arkadasınız taş gibi heç bişe koymuo:roflol:
hapa 10gun daha devam et bayramı atlat nolur nolmaz dedi o saatten sonra zaten dogsa da sorun deil dedi
sonra gittik bizim burda meshur bir taksitci var ordan ufo aldık yani markası ufo deil infrared ısıtıcı işte.illa ufo olsun dedim ordaki adam cok ısrar etti bu daha ucuz daha az yakıo vs halbuki elinde ufo da vardı hatta daha pahalı olanı yani wattı daha yuksek olan vardı ama bunun uygun oludunu soyledi eşim de ikna oldu cemsan diye bir marka aldık
baya iyiymiş 2500wattlık olanı aldık 2 de calıstırdık(5kademesi var) acayip gusel ısıtıo tavsiye derimhihoyyyt
kusum benımki de 38+2 ye erkn dioo
39u tercih edio dursun daha diyo
ama hani yine sancılanırsam erken gelirse de artık premature olmaz saglık sorunu yasamayız o acıdan soyledi en azından bayramı gecir diye
esegi saglam kazıga baglıcas yani hapa devama.s sonrası Allah kerim:Saruboceq:
saol kusum ufo ıyıymıs yaa kemiklerime kadar ısındım hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?