Aysonu Kizlari 2008

sus nazar etcen kendüne maşallahhh bebişininde seninde iyi olmana sevindim canm biliyorum sabırsızlanıyosun ama bebişin karnında ne kadar çok kalırsa okadar iyi fazlasıda iyi değil tabii güle güle kullan sobanı canım

sağol canım arkadaşım benim çok emek harcadım ama artık yoruldum tedaviye başlasam bile inanmıyorum artık umudum tükendi

birsen bence iki tane kızın olcek gibi geliyo
fakeeee yumurtaların çok inatçıymış yawww catlamadıysa tabi dra rağmen iyiki yaptırmışsın iğneyi dra söylersin en azındann

selam kızlarr bugün baş ağrısı ve ceylinin gazabındaydım pek uğrayamadım kociş geldide biraz nefes aldım uyumuşum biraz başım geçmişti kalktığımda yemek çay faslı ve aşkı memnu filmi bitti geldim 10 dk takılıcam sonra ceylini emziricem

yok anacım yok şahıs olarak yanında olman lazım ben anlamam haftada bir gelin bana en azından bir gün kafa dinliyim accıkkk:roflol:
şaka bir yana kızımın kaka yapamama sorunu var 4 gün oldu yapmadı bugün dr bir şurup söledi onu al içir dedi sabah akşam bende saat 8 de verdim 9 gibi yaptı kakasını kuşum ve yattı ozamandan beri uyuyor dokunmadık valla maşallah ay şu şurup inşallah işe yararda düzene girer kızımın tuvalet olayı da o da bizde rahatlarız kimbilir canı ne yanıyor ki ağlıyor yavru kuşum yaaa

bazen ultrasonda yanlış hesaplayabiliyorlar inşallah kilo alır doğuma kadar bebişin benim kız 36.haftada 3.000 kg demişti doğumda 3.280 çıktı doğru tartmış yani seninkide 38.haftada alınırsa bu hesaba göre 2.800 gr.-3.000 gr olcak desene leyn yemedinmi sen

ay bebiş durursa 39 da yap kilo alsın biraz daha

slm kızlar nasılsınız size bir bakayım dedim yatmadan önce. benim grmye pek fırsatım olmuyor eymen de volkan da hasta bir de ev taşıdım eymen geçen gece çok ateşlendi amankızlar çok dikkat edin ne kötü şeymiş sabaha kadar başında nöbet tuttum oğlumun sirkeli suyla sildim başını hep. ömrümden ömür gitti desim yeri yani. şimdi de daha işim bitti mutfağı biel toplamadım o kadar uykum var ki . hepini zi çok öpüyorum kendinize iyi bakın anneliği bekleyen arkadaşlarım ümidinizi sakın kaybetmeyin ben anladım ki herşeyin bir zamanı var ve o zaman gelince herşey yoluna giriyor kendiliğinden. ben şimdi o dönemi düşünüyoruö da o kadar uzak geliyor ki sanki hiç yaşamamışım. geçmiş hep yalan oluyor:) neyse kızlar şimdilik iyi geceler sizlere byeeeee

samiracım son ana kadar bekle güzelim son günler çok önemli. sabırsızlanıyorsun tahmin edeirm . Ama bebeğin için az daha sabret. Ve bol bol uyumaya bak işlerini tamamla. sonra bunlara vaktin kalmayacak. öpüyorum bye

slm kızlar ben kaçgündür gelemedim temizlik ancak bitti ve bende bittim bnide üstüne bugün adet oldum belim çoook ağrıyo ilk günler çok kıötü oluyom yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…