Aysonu Kizlari 2008

merhaba sultan ben geldim
nasılsınnnnnnnnnnnnnnn

merhaba canım benim. çok şükür diycem ama pek iyi değilim yaa. iki hafta önce kaynanamgilin evini taşıdık o günde göbeğimi çektirmiştim. ağır kaldırmamam ve üşütmem gerekiyordu. ama yapmurun altında taşıdık bide ağır kaldırdım. o zamandan beri karnım çok ağrıyor geçmiyor. napacağımı şaşırdım. bide işler çok yoğun tam mahfoldum. yarın olsaydı hemende yatıp dinlenseydim. sen nasılsın canım. nasıl gidiyor. tüp bebek yaptıracaktın en son bıraktığımda ne oldu canım. bende aşılama yaptıracam herhalde

esraya gidecektir o yada dıgıturkteki programadır ben takip edeyim yarın bakiim onuuuuuuuuuu :roflol:

sanırsam sabah programında olacak 12,30 dan 1,30 aldılar çünki büyük ihtimalle petekde olacak gibi çünki petek cuları tüp bebek veriyor öğleden sonra olsaydı iptal olmazdı

günaydın cemaattt bu sabah berbat kalktım öle bir baş dönmem vardıki kafamı sağdan sola çeviremedim sonra mide bulantısı geldi ...zorla gittim banyoya kustum tabi aç karnına ne çıkar sadece su ..sonra yattım yattım biraz geçince hemen peynir ekmek yaptım biraz daha iyi ama şimdi pasta yiyeceğim gülemyin heee

canım aslında ilk yaptırdığımda çok faydası oldu. ama ikincide dikkat edemedim. napim elimde olsa ederdim. ama o kadar işyaptım yine adım bişey yapmadı oldu zaten. bilsem gerçekten yapmazdım.
normal tedavi oluyorum derken. fsh içinmi durum ne şimdi. düştü inşallah değilmi

bernacık sen ne zaman adet olcaksın bu durumda
yeni tedavi ne zaman yani:uhm:

canım adet oldum ben. 1 hafta önceden
21. günü aralık 22 de iğnelere başlıycam Allah izin verirse:Saruboceq:
bir sonraki adetimde de transfer olacak... aralık 30-31 gibi adetim, ocak ortası gibi de transfer..bi aksilik çıkmazsa cnm

maşallah diyelim nuraycım ozman :)
ayy çok güzel yaa bayramdan sonra o melek yüzü görcen yanii
bizim görmemiz de yılbaşını bulur heralde :))
sen toparlanayım fotoğrafını nete koyayım diyene kadar kaydirigubbakcemile2
çabuk ol kız getir prensesimizi :icecream:

Son düzenleme:

canım önceden karnım çok ağrıyordu belimde. ama ilk yaptırdım işte çok iyi geldi
ağrılar geçti . ama o zaman dikkat etmiştim. ikinci yaptırdığımda dikkat edemedim ve ağrılar tekrar başladı ama çok şükür eskisi kadar değil. inşallah sorun kalmaz canım yaaa. hayırlısıyla 2009da anne olacaz bizde

fekocum canım ben de duymuştum soğanı
hem tam da benim sorunum rahim duvarı
geçen ay yapayım dedim üşendim
ama bu ay yapayım değil mi..
saol cnm aklıma getirdiğin için

bu ay mı başlasam
transfer olacağım adetimle mi acaba?
zaten 20 gün falan uygulayın diyo
transfer olacağım ay başlayayım ben a.s.

kızlar bu gün ısım geri yükseldi anlamadım bu işten
dün 36,3 dü
bugün 36,4 ne işşşşşş

ahaa çatladı bence:lepi:
zaten diyodun akıntım şöyle böyle diyeee
canım çalıştın değil mi o akıntı zamanındaa
bugün de çalış bence

yaa böyle yumurta falan konuşuyoz ya ne garip aslında değil mi?
eşim geçen rüyasında görmüş benim yumurtları
lavabodalarmış hem de:roflol:

bende deneyecektim onu üşendim. aslında hiçbişeye üşenmiyorum ama nedense onada incirede üşendim. bende öbür ay kullanacam aşılamaya hazırlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…