Aysonu Kizlari 2008

geldim ama hiç iyi değilim hastanenin tuvaleti bile dar geldi kus kusss artık kusmalarıma bişey diyemiyorum latifde demiyor.......27 haftaya kadar olabilir dedi...
böceklerş gördümmm kocamanla teyzeleri ama kıçlarını oynmatp göstermediler soldaki çok oynak latif bu kızdır o zaman dedi oynuyorsa o kadar dedi 31 aralıkda 3lü teste gidecez o zaman cinsiyetlerini öğrenirsiniz dedi........böcekler in anne out yani başım çok ağrıyo öptüm sizi

Canım göstermiyorsa kızdır. genelde oyle cıkıyor. hayırlısı olsun .Allah gonlune gore versın.

daha çok göbişdeki yağ buna etken zaten dar alanda o fıroldak büyüdüğünde nasıl dönecek merak ediyomm
sen ne yaptın

canım gittim. bana tüp bebek dedi. sen amelıyat ol esinde olsun yıne sansınız çok yuksek olmayacak dedı. amelıyatla ugrasmayın. en ıyısı tüp bebek yapmanız dedı. aslında aklıma çok yattı. ama annem kardesımın dr ılede gorusmemı ıstıyor. bakalım net karar yok. bayramdan sonraya kalıyor hersey

huu kızlar nerdesiniz ben kızın elinde kaldım valla hasta galiba minik kuşum durup duruğp ağlıyorrr terledi bide kafası su gibi oldu netçem bilmiyom valla ateş falan yok ağrısı var belli acep netsemki dr arayayım diyom kociş bırakmıyor yaw hiç bu kadar şiddetli bağırarak ağlamamıştı

papatyam merhaba diyip hemen konuya dalayım.bence eşini dinleme doktorlar bu günler için var .inşallah iyi olur meleğin.ağlamaktan terlemiştir bence ,şiddetli gazı filan mı var acep.arabayla bi dolaştırsanız susar mı acaba?:uhm:

valla "şimdi pasta yiyeceğim" kısmını okumamla gülmeye başladım.ilahi birsen gece gece güldürdün beni ya sen böcüklerinle ve tabi eşinle çok yaşa emii:roflol::roflol:

canım çok sevindim.öle bi anlatmısın ki görüntünüz gözümün önüne geldi valla.inşallah 3 hafta sonra sende net olarak görürsün miniğinikaydirigubbakcemile3

eeeee benden bu kaddeeerrr,kendim çaldım kendim söledimm artık çıkayım bari:))
birsencim bebişlerini görmüşsün,bizim yerimize de sevseydin şöle bi ultrasondan
neysem kızlar yarın uğrarım mutlaka,inşallah burda olursunuzzz.
öptümm sizi çookkkk

ahhh cnm yaa oda bende nazarlandık kanımca ben bu saatte kalktım hafif başım dönüyor çok korkuyorum kızlar dün böle dönerken başım tansiyonum 12/6 dı ama şimdi bi duşmu alsam hamilelikde kan basıncı yüksek olduğundan olabiliyormuş bu durum ama ben yanlızım bişey yemek gelmiyor içimdem offf kocam uyuyor kaldırmak istemiyorum adam yorgun argın ....hiçranım iyisinizdir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…