geldim ama hiç iyi değilim hastanenin tuvaleti bile dar geldi kus kusss artık kusmalarıma bişey diyemiyorum latifde demiyor.......27 haftaya kadar olabilir dedi...
böceklerş gördümmm kocamanla teyzeleri ama kıçlarını oynmatp göstermediler soldaki çok oynak latif bu kızdır o zaman dedi oynuyorsa o kadar dedi 31 aralıkda 3lü teste gidecez o zaman cinsiyetlerini öğrenirsiniz dedi........böcekler in anne out yani başım çok ağrıyo öptüm sizi
Canım göstermiyorsa kızdır. genelde oyle cıkıyor. hayırlısı olsun .Allah gonlune gore versın.
daha çok göbişdeki yağ buna etken zaten dar alanda o fıroldak büyüdüğünde nasıl dönecek merak ediyomm
sen ne yaptın
huu kızlar nerdesiniz ben kızın elinde kaldım valla hasta galiba minik kuşum durup duruğp ağlıyorrr terledi bide kafası su gibi oldu netçem bilmiyom valla ateş falan yok ağrısı var belli acep netsemki dr arayayım diyom kociş bırakmıyor yaw hiç bu kadar şiddetli bağırarak ağlamamıştı
günaydın cemaattt bu sabah berbat kalktım öle bir baş dönmem vardıki kafamı sağdan sola çeviremedim sonra mide bulantısı geldi ...zorla gittim banyoya kustum tabi aç karnına ne çıkar sadece su ..sonra yattım yattım biraz geçince hemen peynir ekmek yaptım biraz daha iyi ama şimdi pasta yiyeceğim gülemyin heee
ben geldim canlar nasılsınız
ben dün akşam dk a gittim dk um nöbetciymiş dün bugünde yokmuş
onun için ben dün gidip gördüm bebeğimi
kızlar kalbi pıt pıt atıyordu şahsen pek net göremedim ama dk canlanmış oluşmuş artık korkma dedi:))
3 hafta sonra tekrar çağırdı beni
fekocum folikul kisti bu yaa adet olunca gitmiyor muuu gider bence
dogum kontrol hapı duzenli adet ol ve yeni kist olusturma diye vermiştir yaw:uhm:
neyse bakalım catlamazsa ne verecek
nuraya katılıyorum fakeciğim.doktorlar folikül kistini pek önemsemiyolar.diğer adetle atılır diyolar.ya da en güzeli hamiş kalınca kendi kendine yok oluyolarmışşşşşhihoyyythihoyyyt
huu kızlar nerdesiniz ben kızın elinde kaldım valla hasta galiba minik kuşum durup duruğp ağlıyorrr terledi bide kafası su gibi oldu netçem bilmiyom valla ateş falan yok ağrısı var belli acep netsemki dr arayayım diyom kociş bırakmıyor yaw hiç bu kadar şiddetli bağırarak ağlamamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?