Aysonu Kizlari 2008

günaydın fake cnm artık takma doktorda demiş zaten ......doktorunda anlamadım ya sen zorla çatlama iğnesi istiyorsun yumurtam çatlamadı diyince iğneyi olunca gelecektin diyor ....gitsin bitürlü
gitmesen bi ....,,,

bende kalktım allaha binlerce kezki çok iyiyim kızlar sabahki dönme gitmiş ama duş aldım kocam kahvaltı yaptırdı öle gitti...şimdi hafif midem ekşiyor soda içiyorum bende diyorumki hazır iyiyim şu orman kaşlarımı aldırayım .....

esen cnm günaydın ayyy annemle konuşuyordum yaaaa lak lak lak lakkk bitmedi şimdi geldim kk ya

fake cnm diyecek bi söz bulamıyorum ama doktora dersin siz kendi kendine çatlar dediniz ben ısrar ettim ...ama iğneye rağmen çatlamd dersin cnm

günaydın kızlarr

birsencim hala bulanıyorrmu miden ya hayırlısıyla geçseydi bulantıların

hiroş bebeğini çok ağlıyorsa götür doktora canım Allah korusun bişe yoksa da içiniz rahat etsin

fakeciğim taktıkça kafana herşey üstüne gelir bırak takma artık

cnm kimseyi üzmüyorsun ....ama bu şekilde kendini tüketiyorsun yapma çok zor ama
sen yinede bitkisel kürlerini kullan cnm bak dün yine çıktı söyledi doktor senede iki kere 15 gün yapacaksın.....yılma cnm biliyorum çok zor ama üzme kendini le şeyler düşünüpde dahada çok üzüyorsun

fakecim bizi üzmüyorsun ama birsenin dediği gibi kendini tüketme
neden anne olmayacakmışsın olacaksın inşallah

açıkıyorum portakala sardım gittim kaş bıyık operasyonu geçirdimm çorba yapmam lazım ama üşeniyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…